Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 237

Θέμα: ποιος αλλος ειδε την Eva χθες στη ΝΕΤ?

ειναι σαφες οτι εχω χασει το touch μου.... εικοσι ολοκληρες γραμμες( απο πληκτρολογιο για να μην μπερδευομαστε) παραληρω και παρακαλω και το μονο που ελαβα ως απαντηση ηταν μιαμισυ γραμμουλα συμβουλη κατα του ποτου.....

ουτε καν μια προ(σ)κληση.....απογοητευση....τσαμπα το γραψιμο....
    frankly my dear, i dont give a damn...

MotorWomen ***** Το avatar του/της Eva
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    Πσσσστ! Ευα? Σε εχω χαλαρα λεμε.....
    Πισωκουνα, 2θεσιο, παναλαφρο, φιμε τζαμι, ηλεκτρικα παραθυρα...
    Το καμαρι μου

Θα τα στήσουμε ή θα τα στρίψουμε????

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ειναι σαφες οτι εχω χασει το touch μου.... εικοσι ολοκληρες γραμμες( απο πληκτρολογιο για να μην μπερδευομαστε) παραληρω και παρακαλω και το μονο που ελαβα ως απαντηση ηταν μιαμισυ γραμμουλα συμβουλη κατα του ποτου.....

ουτε καν μια προ(σ)κληση.....απογοητευση....τσαμπα το γραψιμο....
    E τι να πω και εγώ καλέ??????
    Πόσες πρώην μέτρησες είπαμε στην παρέα μας ατιμούλικο?????
    Έτσι περιμένεις να πάρεις πρόσκληση?????

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva

Θα τα στήσουμε ή θα τα στρίψουμε????

Μη λες πολααααα! Εχω την καλυτερη αναλογια.... κιλων/Watt

Ποσο να ζυγιζει? 500 κιλα? εχω 800 βατ ηχοσυστημα.... σε εχω σου λεωωωω

Σοβαρα τωρα, ψαχνω να βρω το 500ρακι (ναι καλε, το τοσοδουλικο) αλλα ψαχνω για φτηνο. Παιζει τιποτα. Αντε και απο μενα θα εχεις ενα γλυκο φιλακι
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

η αληθεια ειναι πως ενα μικρο δικιο το εχεις....περισσοτερες ειδα αλλα εαν το ανεφερα θα χαλουσε το σασπενς....

anyway...τωρα ειναι μια καλη στιγμη να με παρακαλεσεις...αν το κανεις καλα μπορει και να ενδωσω....

υ.γ. αν σου χαρισω κανα δυο τεχιμια σλικαδουρες ψηνεσαι?για καμια ψιλη στην πεντελη ντες.....

Έχω 4άδα full slick τα οποία χρησιμοποιώ στα Μέγαρα όποτε χρειάζεται οπότε δεν με ψήνεις έτσι...

Όσο για την Πεντέλη μιας και είναι το 2ο σπίτι μου μετά το Ντράφι... Το κάνω και με κλειστά τα μάτια αν θέλεις εγώ για να είναι λίγο πιο δίκαιο....

σε μιση ωρα στον αγιο πετρο...εσυ με οτι κι εγω με τον εξαρια μου... στο πρωτο το κλειστο να χει και ενδιαφερον.....θα σου δωσω και δυο κενες αερα γιατι απο φωτα δεν παιζω καλα...

και μετα το πρασινο tea που καιει τις τοξινες ,θα κερασω στην καστελλα διπλο ελληνικο με φουσκαλες για την παρηγορια....

Έχε χάρη που έχω κανονίσει και δεν γίνεται να reschedule...

To challenge ισχύει όμως όπως και να έχει....
    (τελικά άλλος την πήρε την πρό(σ)κληση μου φαίνεται )

Προτείνω να φέρουμε και μάρτυρες για να μην μπορείς μετά να αμφισβητήσεις την ήττα σου από γυναίκα

αν στριβεις με την μιση ταχυτητα απ οση απαντας, ομολογω οτι με τρομαζεις....και με εξιταρεις ενα πραμα η αληθεια ειναι....

οποτε.....δεν παμε πρωτα για καφε....???να με δεις ,να σε πιασει μια ψιλοτρεμουλα στα ποδια και στα χερια μπας και στριψεις σαν την πετραλια και την γλιτωσω?

500 κιλά το αυτοκινητάκι... και πόσα κιλά ο οδηγός του?
    Εμένα μαμά είναι 720... - κάτι εξτρά που λείπουν + 50 κιλά η οδηγός....? Πόσα άτια είναι? Πόσα κυβικά?

Κανένας καλός στα μαθηματικά βρε παιδιά εδω πέρα??????

χμ....ο εξαριας ειναι 148 γεματος,καμια 45αρου ροδα,βαλε αλλα 80 ο γραφων.....ο μαθηματικος που ειναι???

υ.γ.παω να πιω γκαιφε.....μ'αρεσει το θηλυκο μ'αρεσει......ειναι και γληγορο......ειναι και εμορφο.....οχι που μου δεν στελνω....οχι....οχι.....οχι.....θα αντεξω.......ομμμμμμμμμμμμ.......ομμμμμμμμμμ........

στειλε ροδα,χρωμα,περιοχη,ονοματεπωνυμο,διευθυνση και τελεφον μπας και σε πετυχω πουθενα τυχαια.....

κισσις ολοβερ( ολ-οβερ την κανω ενα πραμα να μην παραξηγηθουμε).....

hopfully see ya.....καλη εξοδο....

νυν υπερ παντων ο αγων.....

Τυχαία θα με πετύχεις σχεδόν κάθε βράδυ στο Ντράφι... (Έχει μια ειδικάρα εκεί ) αλλιώς μπορεί και στα Μέγαρα

Χαλάνδρι μένω και μετακινούμαι γενικώς...

Καλό γκαϊφέ και καλό βράδυ!

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    500 κιλά το αυτοκινητάκι... και πόσα κιλά ο οδηγός του?
    Εμένα μαμά είναι 720... - κάτι εξτρά που λείπουν + 50 κιλά η οδηγός....? Πόσα άτια είναι? Πόσα κυβικά?

Κανένας καλός στα μαθηματικά βρε παιδιά εδω πέρα??????

Ειμαι γυρω στα 87 κιλα. οποτε παλι εχω καλη αναλογια κιλων ανα βατ.

Και σε πληροφορω οτι εχω ταξιδεψει μεχρι τη Πατρα ΚΑΙ γυρισα και πισω ΟΔΙΚΩΣ παρακαλω

Φωτο απο το πλοιο με τα εισητηρια στο καπο για τους απιστους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fiat2.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	60,9 KB 
ID:	20379
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Έχω 4άδα full slick τα οποία χρησιμοποιώ στα Μέγαρα όποτε χρειάζεται οπότε δεν με ψήνεις έτσι...

Όσο για την Πεντέλη μιας και είναι το 2ο σπίτι μου μετά το Ντράφι... Το κάνω και με κλειστά τα μάτια αν θέλεις εγώ για να είναι λίγο πιο δίκαιο....
    Η αλήθεια είναι πως από γλώσσα πάει τελικιασμένη, αλλά εγώ θα ήθελα να δούμε και στην πράξη πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Όχι οτι είμαι σεξιστής και φαλλοκράτης και όλα αυτά, και ίσα-ίσα μερικές κοπέλες που ξέρω, ξέρουν να κινούνται αξιοπρεπώς, αλλά ως εκεί. Τώρα με 90 και 100 άλογα δε γίνεται "δουλειά"....

Πάντως θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ σε ένα demonstration του club κάποια στιγμή. Γιατί δε το κανονίζετε ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
    Η αλήθεια είναι πως από γλώσσα πάει τελικιασμένη, αλλά εγώ θα ήθελα να δούμε και στην πράξη πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Όχι οτι είμαι σεξιστής και φαλλοκράτης και όλα αυτά, και ίσα-ίσα μερικές κοπέλες που ξέρω, ξέρουν να κινούνται αξιοπρεπώς, αλλά ως εκεί. Τώρα με 90 και 100 άλογα δε γίνεται "δουλειά"....

Πάντως θα ενδιαφερόμουν πάρα πολύ σε ένα demonstration του club κάποια στιγμή. Γιατί δε το κανονίζετε ????
    Μιλάω για 54 άλογα μαμά το Seicento και πρώτη φορά γύρισα στα Μέγαρα στο 1:23...
    Μπορείς να ρωτήσεις και άτομα που με έχουν δει και σε αγώνες Face2Face και GP στα Μέγαρα να σου πούνε, ή μπορείς να ρωτήσεις και τους συναγωνιζόμενούς μου (φυσικά το αυτοκίνητό μου είναι υποδεέστερο αυτών)...
    Και αν είσαι τόσο δύσπιστος πια, μπορείς να έρθεις μια μέρα που θα είμαι στην πίστα να σε πάω βόλτα... Pampers δεν διαθέτει το κατάστημα όμως σε προειδοποιώ

Φιλικά πάντα,
    Εύα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Μιλάω για 54 άλογα μαμά το Seicento και πρώτη φορά γύρισα στα Μέγαρα στο 1:23...
    ... Pampers δεν διαθέτει το κατάστημα όμως σε προειδοποιώ

Φιλικά πάντα,
    Εύα
    Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμμία παρεξήγηση όταν μπήκα για πρώτη φορά στα Μέγαρα με το 600 πρέπει να έκανα κάτι στο 1:15 στη χειρότερη, και η πίστα δε μου άρεσε κα8όλου και δεν ξαναμπήκα. Άμα θες και Σέρρες έχω 1:37,5 περίπου το καλύτερο μου -πάντα με το 600-.

Και όσον αφορά τα Pampers, άμα θες μετά να αλλάξουμε θέσεις και να πάμε μια μικρή βολτούλα γύρω από τη πίστα.

Δε θέλω να στην πώ, μη με παρεξηγήσεις. Και μου αρέσει πολύ που κάνετε το κέφι σας, και γουστάρετε και όλα αυτά, και σας χαίρομαι, και σας καμαρώνουμε, και πολλοι από εμάς θα ήθελαν πάρα πολύ η κοπελιά τους να ήταν "γρήγορη" αλλά να......

μερικά πράγματα είναι αντρικές υποθέσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε και κοντρίτσα με καρτ. Μαζέψτε τη dream team σας, και πάμε να λύσουμε τις διαφορές μας σε όποια πίστα θέλετε. Γιατί για κόντρα με μηχανάκια δε σας "βλέπω"...

Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ναι ... έπλυνα την μηχανή χθές και...
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2009, 09:22
  2. Τοτός (ποιος άλλος!)
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2008, 15:42
  3. Ποιός πληρώνει για την μπύρα?
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 16:50
  4. Απαντήσεις: 13