Ωδη προς τον αθανατο Ελληνα μαστορα.
Πάω χθες για το σερβις των 12000 στο Bandit. Eχει προηγηθει τηλεφωνο σε εουσιοδοτημενο για την τιμη και μου λεει 170 ευρω. Από το τηλέφωνο ακουγοτανε βαρυς!! Τέλος πάντων παω εκει (Ο μαστορας ασήκωτος και λιγόλογος στα όρια της αγένειας. Φαίνεται οτι κάθε μερα εχει τουλαχιστον 10 καινουργιους πελατες και δεν τον ενδιαφερει ο ενδεκατος))και γινεται η εξης στιχομυθια:
- μαστορα θέλω να κανεις το σερβις αλλά τακάκια μην αλλάξεις, θα βάλω εγώ δικά μου.
-Τι τακακια θα βάλεις
-Θα βαλω τα ebc
-Α μην τα βαζεις αυτα δεν ειναι καλα θα σου φάνε το δισκο και δεν θα πιανει το abs.
-Γιατι ρε μάστορα?
-Κοιτα να δεις τα τακακαια που βάζει η Suzuki ειναι τα καλύτερα, κανουν 50ε το ζεγαρι αλλά έχεις το καλύτερο φρεναρισμα και την μικρότερη φθορα στο δίσκο και δεν αλλαζεις και τακακια καθε 3 και λίγο.
-μάστορα μεταλλικα τακακια βάζει η suzuki ή κεραμικα?
-Μεταλλικά απανταει
(Φαντάζομαι ότι η Suzuki ειναι κατι σαν μάγος στα τακακια με r&d πολλών ετών και δεν τα προμηθευεται απο κάποιο προμηθευτη, τα παραγει μόνη της στις πιο συγχρονες εγκαταστασεις του κόσμου.)
Συνεχίζουμε λοιπον
-Μαστορα μου έχουν δωσει και μια εξατμιση απο Gsxr 600 K7. Nα την βάλω στο μηχανακι?
-(Πολύ σκεπτικος) Μμμ δεν ξέρω αλλα εβαλα την Παρασκευη μια Acrapovic αλλο πραμα να στην δειξω στον καταλογο (Γεννημενος πωλητης ο Μάστορας)
-Ναι ρε μαστορα αλλα δεν θελω να δωσω 600ε για εξατμιση
-650 με διορθωνει και το θεμα τελειωνει εκει
Τέλος παντων φευγω και του λεω Μαστορα αν ειναι κατι αλλο που χρειαζεται παρε με τηλεφωνο
Πάω το μεσημερι να το παρω
-Μαστορα ολα ενταξει πως το ειδες το μηχανακι?-
-Ενατξει καναμε το σερβις, μπουρδελο ήταν οι βιδες κατω απο το ντεποζιτο(αυτο δεν το καταλαβα γιατι) και η εξαμιση κουνιοταν σαν πουτ@να γιατι δεν ειχαν βαλει ενα ζουαν ? αλλά το εβαλα και ειναι μια χαρα.
-Τι χρωσταω μάστορα?
-200ε ολα μαζι. 180 το σερβισ (170 ήταν η τηλεφωνικη τιμη σαν να παραγγελνεις online ενα πραγμα, αμα το πας στο συνεργειο ειναι 180) και 20ε το ζουαν(ενας μεταλλικος κολιές)
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
Θες απόδειξη? (Με την ελπίδα ζωγραφισμενη στο προσωπο του να πω όχι)
Τελικα όσα χρονια και αν περάσουν κάποια πραματα δεν αλλάζουν. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.