Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Italia

Question Italia

Δώστε τα Φώτα σας!!!
    Θέλω να πάω Τοσκάνη, Βενετία.

Συμβουλές πληροφορίες καλοδεχούμενες!!!

Παρε πλοιο Πατρα-Ancona(και οχι Aγκονα που εχω ακουσει πολλους να την λενε ετσι )

Σου προτεινω Minoan lines,superfast(ολοκαινουργια πλοια)

Με τους δρομους που εχουν εκει,το να πας π.χ. Μιλανο ειναι γρηγορη υποθεση

Υπαρχουν πλοια και για Τεργεστη,αλλα ειναι πολυ μεγαλο το ταξιδι(19 ωρες Ανκονα,24+ για Τεργεστη)

Μπαρι μην δοκιμασεις,εκτος και αν θες να κανεις πιο πολλα χιλιομετρα απο την τελεια AUTOSTRADA(Μπαρι-Μιλανο μια ευθεια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ),ομως αν πας απο εκει φυγε κατευθειαν απο το λιμανι και μπες autostrada(εχει δρομο που βγαινει κατευθειαν)

ΠΑΤΡΑ-ΜΠΑΡΙ 15 ωρες

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

italia

ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΒΕΝΕΤΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΒΡΩΜΑ...ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ TV ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ. Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BMW1150
    Σου προτεινω κι εγω να πας καλυτερα Τοσκανη , Φλωρεντια - Πιζα - Σιεννα κ.λ.π. δοκιμασε τους επαρχιακους δρομους.....θα παθεις την πλακα σου....και απο την αλλη θα καταλαβεις τι χαλι ζουμε εμεις εδω Ελλαδα....
    Για διαμονη μην μεινεις μεσα στην Φλωρεντια .....πανακριβα τα παντα....μεινε καπου πιο εξω......

Σου ευχομαι καλο ταξιδι......

A και κατι αλλο!

Στις Ιταλικες AUTOSTRADA(Οχι εθνικες οδους,strada statale ή superstrada) το οριο ταχυτητας ειναι πλεον στα 150km/h με τα φωτα μονιμα αναμενα για ολα τα οχηματα!

Τωρα σκαστε και πατε Θεσσαλονικη με οριο 60km/h

Διάβασα το περιοδικό, ΜΟΤΟ που έχει ένα ταξίδι Φλωρεντία Πίζα Σιένα και θα το ακολουθήσω. Όσο για τις εθνικές οδούς τις σιχαίνομαι εγώ και το μοτο μου οπότε θα πάμε επαρχιακούς.

Τώρα για Βενετία θα πάω αλλά μου είπαν να μείνω Παντοβα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
    Διάβασα το περιοδικό, ΜΟΤΟ που έχει ένα ταξίδι Φλωρεντία Πίζα Σιένα και θα το ακολουθήσω. Όσο για τις εθνικές οδούς τις σιχαίνομαι εγώ και το μοτο μου οπότε θα πάμε επαρχιακούς.

Τώρα για Βενετία θα πάω αλλά μου είπαν να μείνω Παντοβα!
    Οπου κι αν πας στον βορρα,ειναι ακριβα η διαμονη.
    Τιμες γυρω στα 150€ το δικλινο,θεωρειται πολυ καλη(εως πααααρα πολυ καλη)

Κοιτα καλυτερα να μεινεις σε passion(pensione) αν θελεις φτηνη διαμονη.
    Μονο προσεξε να βαλεις την μηχανη σε κλειστο ιδιωτικο παρκινγκ!

Buon viaggio!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    ke min xehasis afu tha pas voria na petahtis sto market2route("supermarket" gia mihanes), iparhun ke kalitera gia na kanis ta psonia su ala ke na dis arketo exoplismo motosikleton.ego pados pira bufan,padeloni,gadia,kranos(arai) giro sta 700euro.vevea bufan ke padeloni itan se prosfora.ta pragmata pu ehi se prosfora den ine mapa apla ine ta numera pu tus ehun mini i' 1-2 hronon pragmata.to magazi ine ligo exo apo to castel franko ke tha dis aftokolita ke apo elinikes leshes moto.

εγω εκανα αυτη τη διαδρομη το πασχα.
    θα παθεις πολυ πλακα με τα μερη και το πρασινο
    μην ακους τις παπαριες για τη διαμονη
    εμεις μεναμε με 75 ευρω κοντα στο κεντρο της φλωρεντιας και αν ψαξεις κοντα σε χωρια θα βρεις σιγουρα πιο φτηνα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image_map.gif 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	68,3 KB 
ID:	20489

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrioskosmas

μην ακους τις παπαριες για τη διαμονη

Εμ βεβαια,τα 6 χρονια που εζησα στην Ιταλια δεν ειναι ικανα να κρινουν τιμες Ξενοδοχειων!
    Το αν βρηκες εσυ ενα φτηνο στην Φλωρεντια,αυτο δεν σημαινει οτι οι τιμες ειναι αυτες!
    Και να εκφραζεσαι καλυτερα και οχι σαν...παπαρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εμ βεβαια,τα 6 χρονια που εζησα στην Ιταλια δεν ειναι ικανα να κρινουν τιμες Ξενοδοχειων!
    Το αν βρηκες εσυ ενα φτηνο στην Φλωρεντια,αυτο δεν σημαινει οτι οι τιμες ειναι αυτες!
    Και να εκφραζεσαι καλυτερα και οχι σαν...παπαρι
    καλα ντε μη το παιρνεις προσωπικα
    παντως οπου και να ρψτησαμε στη φλωρεντια οι τιμες σε 3 αστερων ξενοδοχειο εκει παιζανε(75-80)
    στη ρωμη ηταν ακριβα οπως σε ολες τις πρωτευουσες του κοσμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrioskosmas
    καλα ντε μη το παιρνεις προσωπικα
    παντως οπου και να ρψτησαμε στη φλωρεντια οι τιμες σε 3 αστερων ξενοδοχειο εκει παιζανε(75-80)
    στη ρωμη ηταν ακριβα οπως σε ολες τις πρωτευουσες του κοσμου
    Καλα το παρατραβηξα λιγο για να γινει τζερτζελος οπως συνηθιζεται τις τελευταιες μερες λογω ζεστης
    Μπορεις να πεις τι εποχη πηγες?
    Εγω οταν εψαχνα Ιουνιο-Ιουλιο οι τιμες ηταν απαγορευτικες(300-500.000 λιρετες το δικλινο στις γνωστες πολεις,δηλαδη 150-250€)

Τελικα(ημουνα και φοιτητης,που να παω τοσο ακριβα) και μετα απο πολυ ψαξιμο,καταληξαμε να κανουμε 2ημερες εκδρομες με οδηγηση εναλλαξ και υπνο στο αυτοκινητο

μαιος ηταν αλλα απ΄οτι ξερω η φλωρεντια εχει τουρισμο ολο το χρονο οποτε το βλεπω αφυσικο να διπλασιαζονται οι τιμες το καλοκαιρι

Οντως,ολο το χρονο εχουν τουρισμο αυτες οι πολεις,αλλα θυμαμαι ειχα ρωτησει σε 10 ξενοδοχεια ανα πολη και ειχα απογοητευθει!

Και αν και ξερω καλα Ιταλικα,εβαζα μια φιλη μου Ιταλιδα να παιρνει,για ευνοητους λογους

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ebay-Italia τσαμπα πραγμα
    από DeadEye στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 08:37
  2. ΠΑΜΕ Moto Gp Italia??
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 05:36
  3. gp italia
    από SAKIS.XT660X στο forum Συναντήσεις & βόλτες