και μη πει κανεις οτι σπαμμαρουμε...
κι εμεις για ''μπιστιγμα'' στα 150 μιλαμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κι εμεις για ''μπιστιγμα'' στα 150 μιλαμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ε γι'αυτο...αμα βαλεις το παλιο φτερο θα δεις μετα:rotflmao:
ηθελα να βαλω το κοντο φτερο μονο και μονο για να παει πιο καλα, παροτι θα φαινοταν ασχημο με την 21'' ροδα...
τελικα συμβιβαστικα με το λαμακι και η κατασταση βελτιωθηκε αρκετα
Εγώ από την άλλη θέλω να το κάνω 18, 21 με λάστιχα εντούρο.![]()
Το λαμάκι ναι βοηθάει πολύ γιατι εξαφανίζει την ταλάντωση του εντουρο φτερού που λειτουργει σαν ντόμινο σε όλα τα μέρη της μοτό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εγώ από την άλλη θέλω να το κάνω 18, 21 με λάστιχα εντούρο.![]()
ωραιοςςςςςς
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιοςςςςςς
![]()
![]()
![]()
![]()
Πανούλη δεν λέει ρε συ, πολύ βρωμίσαν οι δρόμοι και πως ζούμε ακόμη θαύμα είναι.
Εκδρομικό εντούρο κι άγιος ο Θεός.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Το καλοκαιρι αλλαξα λαστιχα κ εχω κανει 2000 χλμ , προ 2 μηνου στο δρομο για κορινθο επιασα 170..........Σημερα πηγα να ξεμπουκωσω τη μηχανη κ στα 150 μπισταγε το μπροστινο λες κ ο δρομος ειχε λακουβιτσες............το επαθα στη καινουργια γεφυρα του κυφισου.........τι συμβαινει εσεις που ειστε γατονια...........???![]()
φιλαρακι κοιταξες μπας και σου σταβωσε καμια ζαντα;εμανα ειχε στραβωσει λιγο κ κοσκινιζε στα 90, στα 180 κ στα 270 χλμ. συμμετρια εεε;;;!!! την ισιωσα κ τωρα ολα κομπλε.![]()
Sorry στους αναγνωστες μου :wacko: αλλα θα ξεκινησω απτις φτηνες λυσεις , για το λογο οτι ο μηχανικος μου ειπε οτι ειμαι οκ κ γιατι ειναι πιο σοφο........Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Σε ποιο σημείο του Κηφισού εννοείς?
Αν εννοείς στο ρεύμα για Πειραιά λίγο πριν βγείς στο ΣΕΦ, σε πληροφορώ πως έτσι είναι ο δρόμος.
![]()
![]()
Ναι παληκαρι σε αυτον το δρομο , στην μεγαλη ευθεια απο 500μ μεχρι 100μ απτη στροφη που λες............ το παθα κ κοιταγα κατω κ φενοταν τζαμι ο δρομος , την ωρα που ειχα λυσαξει κ του χωνα την 150αρα μου κοσκινησε πολυ αποτομα κ βιαια , μου σκασε κ αερας ειχα ενα φορτηγο δεξια ενα κουτι αριστερα κ δεν ηξερα τι απολα φταιει η ολα μαζι απο λιγο......
Εντωμεταξυ για μια 3ετια ημουν φρονιμος κ πηγαινα 100-120..........τωρα κανα 4αμηνο χτυπαω 150-160 κ δεν εχω κατι να συγκρινω:smilea:
love will save the planet,hate is a good start.
Τι να πω ρε παληκαρι ... ο λαστιχας που μου βαλε τα καινουργια , μου λεει 150ε ρουλεμαν κ 60ε ακτινολογηση κ εισαι οκ γιατι κ τα λαστιχα που μου δωσε λεει ειναι οκ κ η ζυγοσταθμηση μου ειναι ενταξει...........Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
φιλαρακι κοιταξες μπας και σου σταβωσε καμια ζαντα;εμανα ειχε στραβωσει λιγο κ κοσκινιζε στα 90, στα 180 κ στα 270 χλμ. συμμετρια εεε;;;!!! την ισιωσα κ τωρα ολα κομπλε.![]()
Ο μηχανικος μου που εχει πολυ καλο ονομα κ ειναι κ φιλος το κοιταξε κ μου λεει οτι εισαι κομπλε σε ολα κ ξεκολα..........παρε το αυγο κ κουρευτω που λενε........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περνάω από αυτό το σημείο κάθε μέρα εδώ και 2 χρόνια. Εκεί στάνταρ κάνει ο δρόμος κυματάκια και ας μην του φαίνεται. Με πάνω από 120χαω τρέμει πάααρα πολύ και το δικό μου(FZ6) που γενικά είναι βράχος σε αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Sorry στους αναγνωστες μου :wacko: αλλα θα ξεκινησω απτις φτηνες λυσεις , για το λογο οτι ο μηχανικος μου ειπε οτι ειμαι οκ κ γιατι ειναι πιο σοφο........![]()
Ναι παληκαρι σε αυτον το δρομο , στην μεγαλη ευθεια απο 500μ μεχρι 100μ απτη στροφη που λες............ το παθα κ κοιταγα κατω κ φενοταν τζαμι ο δρομος , την ωρα που ειχα λυσαξει κ του χωνα την 150αρα μου κοσκινησε πολυ αποτομα κ βιαια , μου σκασε κ αερας ειχα ενα φορτηγο δεξια ενα κουτι αριστερα κ δεν ηξερα τι απολα φταιει η ολα μαζι απο λιγο......
Εντωμεταξυ για μια 3ετια ημουν φρονιμος κ πηγαινα 100-120..........τωρα κανα 4αμηνο χτυπαω 150-160 κ δεν εχω κατι να συγκρινω:smilea:
Από την απέναντι μεριά ο δρόμος είναι αλοιφή. Δοκίμασε εκεί να δεις τι γίνεται.
Το προβλημα παληκαρια λυθηκε αλα BOUkIS WAY κ τωρα χαμογελακια παλυ ......... τιποτα στα 60 90 150 , συνχαρητηρια στο παληκαρι , που εχει φτασει στο σημειο να "μιλαει" με μια μηχανη....![]()
Θα μας πεις τι ειχε κιολας....?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Το προβλημα παληκαρια λυθηκε αλα BOUkIS WAY κ τωρα χαμογελακια παλυ ......... τιποτα στα 60 90 150 , συνχαρητηρια στο παληκαρι , που εχει φτασει στο σημειο να "μιλαει" με μια μηχανη....![]()
![]()
Κατι απο ζυγοσταθμιση δεξια αριστερα , λιγο σφυξιμο ακτινων κ ο αξονας ροδας ηταν λιγο στραβοβαλμενος , γενικα δεν ειμαι καλος στα τεχνικα κ ισως δε λεω κατι σωστα , το αποτελεσμα με νοιαζει κ ειναι super, πιστευω οτι εγινε καλητερο αποτι ηταν καινουργιο γιατι μπηκα σε δεξια στροφη ψιλοφετα κατι που δεν γινοταν σωστα απο καινουργιο κ απο κοσκινισμα καθολου , αφου ελεγα που πηγε αυτο το τρεμουλο......... γιατι καπου ειχα διαβασει οτι , ενας μαστορας ειχε πει ..... μαθε να ζεις με αυτο κ ειχα σπαστει.........σε μενα ηταν ελαχιστο βεβαια αλλα μου χαλαγε τη ζαχαρενια μου......
Πηγα λοιπον συστημενος στο σωστο μαστορα κ μου σενιαρε το καλομαθημενο μου , που πινει βενζινουλα 1.45ε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
......που πινει βενζινουλα 1.45ε![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσοοοοοο??
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε καλητερα να πινε Jack Daniels..........1.45ε το L. εχει η 100αρα στην Αθηνα εδω κ κατι μερουλες.
Se σας λογικα θα χει κ παραπανω......
Αλλα οκ , ετσι κ αλλιως λιγα χιλιομετρα κανω το χρονο κ δεν με πειραζει κ τοσο .........![]()