Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 237

Θέμα: ποιος αλλος ειδε την Eva χθες στη ΝΕΤ?

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    εγω παντως γυριζω χαλαρα στο 1.01 με το ΖΧ ξαλαφρωμενο,
    εχω βαλει παραθυρα απο πλεξιγκλας, πισω καθισματα ποια ειναι αυτα, πορτες απο πολυεστερα, σασμαν απο 106 1.0 και ταυτοχρονα με το γυρο χτυπαω και ενα πιτογυρο χωρις τζατζικι γιατι μπερδευει ο εγκεφαλος απο τις αναθυμιασεις που τραβάει απο την φιλτροχοανη.....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

MotorWomen ***** Το avatar του/της Eva
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
    Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμμία παρεξήγηση όταν μπήκα για πρώτη φορά στα Μέγαρα με το 600 πρέπει να έκανα κάτι στο 1:15 στη χειρότερη, και η πίστα δε μου άρεσε κα8όλου και δεν ξαναμπήκα. Άμα θες και Σέρρες έχω 1:37,5 περίπου το καλύτερο μου -πάντα με το 600-.

Και όσον αφορά τα Pampers, άμα θες μετά να αλλάξουμε θέσεις και να πάμε μια μικρή βολτούλα γύρω από τη πίστα.

Δε θέλω να στην πώ, μη με παρεξηγήσεις. Και μου αρέσει πολύ που κάνετε το κέφι σας, και γουστάρετε και όλα αυτά, και σας χαίρομαι, και σας καμαρώνουμε, και πολλοι από εμάς θα ήθελαν πάρα πολύ η κοπελιά τους να ήταν "γρήγορη" αλλά να......

μερικά πράγματα είναι αντρικές υποθέσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε και κοντρίτσα με καρτ. Μαζέψτε τη dream team σας, και πάμε να λύσουμε τις διαφορές μας σε όποια πίστα θέλετε. Γιατί για κόντρα με μηχανάκια δε σας "βλέπω"...
    1:15 γυρίζουνε τα μαμά 16V Rallye με τα καλά "χέρια" οπότε αν γυρίζεις τόσο είσαι για το βίβλίο με τα Guiness...
    Σέρρες δεν έχω πάει ποτέ οπότε τι να σου πω...
    Πίστεψέ με ό,τι και να κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να τρομάξω προσωπικά εγώ (λείπει το γονίδιο του φόβου δυστυχώς από το DNA μου ) οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα

Αφού λοιπόν δεν είσαι "σεξιστής και φαλλοκράτης" όπως αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου, σε πληροφορώ ότι το αυτοκίνητο όσο και αν θέλεις να το πιστεύεις ΔΕΝ είναι αντρική μόνο υπόθεση...
    Και όπως έχει πει και μια φίλη κάποτε... Μάθετε ότι το αυτοκίνητο οδηγείται με τα χέρια και όχι με το γεν.... όργανο και άρα μπορούν και οι γυναίκες να το κάνουν εξίσου καλά

Άντε καληνύχτα!

eva,
    ekei sto ntafi pou girnas exei akoma ta security me ta skoda?

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva

Αφού λοιπόν δεν είσαι "σεξιστής και φαλλοκράτης" όπως αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου, σε πληροφορώ ότι το αυτοκίνητο όσο και αν θέλεις να το πιστεύεις ΔΕΝ είναι αντρική μόνο υπόθεση...
    Και όπως έχει πει και μια φίλη κάποτε... Μάθετε ότι το αυτοκίνητο οδηγείται με τα χέρια και όχι με το γεν.... όργανο και άρα μπορούν και οι γυναίκες να το κάνουν εξίσου καλά

Για πες βρε..πότε σε έπιασε το μικρόβιο της οδήγησης;Σε ποια ηλικία;Σου ήρθε φλασιά έτσι ξαφνικά ή σε μύησε κανένας πατέρας/αδερφός/φίλος;

ψιτ...μην ξεχνάμε και την κόρη του Σταθάκη έτσι;Η κοπελιά παει αέρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Eva
    1:15 γυρίζουνε τα μαμά 16V Rallye με τα καλά "χέρια" οπότε αν γυρίζεις τόσο είσαι για το βίβλίο με τα Guiness...
    Σέρρες δεν έχω πάει ποτέ οπότε τι να σου πω...
    Πίστεψέ με ό,τι και να κάνεις δεν υπάρχει περίπτωση να τρομάξω προσωπικά εγώ (λείπει το γονίδιο του φόβου δυστυχώς από το DNA μου ) οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα

Άντε καληνύχτα!
    Είδες οτι με παρεξήγησες??? Κατ'αρχήν ποτέ δεν είπα οτι τα αυτοκίνητα οδηγούνται με τα @@. Και ίσα-ίσα είπα μάλιστα οτι όλοι θα γουστάραμε να είχαμε μια κοπέλα "γρήγορη". Και όσον αφορά τους χρόνους στα Μέγαρα φίλοι απο το board "γυρίζουν" περίπου στο 1' με μηχανάκια χωρίς να είναι καν αγωνιζόμενοι, οπότε το 1:15 μου είναι και πολύ αργό μάλιστα, για να μη πώ για το 1:23-φεύγα που είπες εσύ...

Απλώς το μόνο που θέλω να πώ είναι οτι όταν "γυρίζεις" στα Μέγαρα με 1:23κάτι, δεν κάνεις και κανένα σπουδαίο πράγμα, και ότι όσον αφορά πραγματικά γρήγορους χρόνους μάλλον δε μιλάμε για γυναικεία χέρια... That's all. Εκτός πια κι'αν θες να μας πείσεις ότι είσαι πιο γρήγορη απ'όλους μας...

Πάντως μη τσαντίζεσαι, εγώ φιλικά σου μιλάω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
    ψιτ...μην ξεχνάμε και την κόρη του Σταθάκη έτσι;Η κοπελιά παει αέρα!
    Η Χριστίνα Σταθάκη είναι πραγματικά γρήγορη, και μάλιστα στη κόντρα στην ειδική του ΟΑΚΑ κέρδισε το συναγωνιζόμενο της. Αλλά αυτή είναι μόνο μια, και τρέχει και πολλά χρόνια σε επίσημους αγώνες.

Λές να υπάρχουν κι'άλλες σαν αυτή ??????

εσενα χλητε ποια σε μυησε? καμια ξαδερφη, καμμια θειά η καμια κυρια?:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Χμμμμ σωστά..... αλλά 5ες κι 6ες με το Fiatάκι..... πόσο είναι; Οι 2ες μας ειναι 120+
    καλά... τόσο λίγα είναι αυτά τα χόνδα πλέον.... δηλαδή ρε Νικόλα.... μία πρώτη μου η δευτέρα σου;;;; :hypnotize

Εν τω μεταξύ....

Idiiiiiiiiiiiiiii......... που είσαι ρεεεεεεεεεεεεεε............ την έχουν πέσει όλοι στον έρωτά σου

Δεν ντρέπεστε ρε, ορμήξατε όλοι να του φάτε το μωρό

Που είσαι ρε idiiiiiiiiiiiiiii.......... έλα ρε να επιβάλεις την τάξη
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1

Λές να υπάρχουν κι'άλλες σαν αυτή ??????
    μπααα..αλλά είναι λογικό έτσι;Είναι γνωστό ότι τα κοριτσάκια παίζανε με κούκλες ενώ εμείς με αυτοκινητάκια και ποδήλατα.
    Και γι αυτό ρώτησα την κοπελιά απο πάνω πως της ήρθε να ασχοληθεί,είμαι περίεργος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    εσενα χλητε ποια σε μυησε? καμια ξαδερφη, καμμια θειά η καμια κυρια?:rotflmao: :rotflmao:
    Η γιαγιά μου.Μηχανόβια από τα 16 της.Στην μια ρόδα πάντα ήτανε,έχω και φωτο για όποιον δεν πιστεύει!

εμενα ο παππους μου ειχε ενα φοβερο γαιδουρι, και το πηγαινα συνεχεια στα δυο πεταλα....
    μετα μεγαλωσα λιγακι και μου εδωσε και το αλλο οχημα με τα δυο βοδια και οργωνα απιστευτα... αφου να σκεφτεις με φωναζε ολο το χωριο να οργωσω....

Λοιπόν μετά από ενα προσεκτικό σταχυολόγημα στις 7 πρώτες σελίδες απο σύνολο 15, στο topic "λίγα λόγια για εσάς και το αυτοκίνητο σας" βρήκα τα παρακάτω... Μετά το τελευταίο δεν τόλμησα να προχωρήσω παρακάτω στο διάβασμα γιατί δεν ήξερα τι θα έβλεπαν τα ματάκια μου...

Η μόνη μου ελπίδα είναι όλοι αυτοί να είναι μαλάκες ξιφομάχοι που απλώς προσπαθούν να εντυπωσιάσουν μπάς και βγάλουν καμμιά γκομενίτσα...

==========================
    Να συστηθώ κι εγώ με τη σειρά μου ....

Όνομα : Μαρίλη
    Αυτοκίνητο : Ένα μπλε Ραλλάκι ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ ξυράφι !!!

(Σημ. "Και κάτσε καλά σου λέω, ξέρω και τα τετραπετάλουδα!!!!!!")
    =======================
    Γειά σας κορίτσια!!! Με λένε Μαρία (25 ετων γίνομαι τον Μάιο) κ μένω Κορυδαλλό. Είμαι κάτοχος ενός Starlet ep82 montelo '91 με look απο GT.Έχω κ το μοτέρ του gt κλπ,αλλά ο λόγος που δεν το έχω τοποθετήσει ακόμα ειναι ότι τα λεφτά που είχα μαζέψει τα έδωσα για να βάλω εξτενσιον...

(Σημ. Τώρα γι'αυτό τι να πώ... Πώς λέμε "έπαιξα το γάλα των παιδιών στα ζάρια"!!!)
    =========================
    Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.
    Με λένε Ντίνα και είμαι και γώ απο θεσσαλονίκη.
    Τον αλλο μήνα γινόμαι και γώ 28.
    Εχώ και γώ ενα IBIZA SPORT In Love μοντέλο 2004 και το μόνο που έχω βάλει ειναι τελικη εξάτμιση.

(Σημ. αρχική εξάτμιση θα βάλω τον επόμενο μήνα)
    αντε να γινει εθνικως και γιατι οχι και παγκοσμιως γνωστο ότι πισω απο ενα καλο τιμονι βρίσκεται και γυναικα οδηγος!!!!!!!

(Σημ. Καλά όσο γι'αυτο... το ξέρουν και οι πέτρες)
    έχω ένα golf 1.600 16v και είμαι τρελή γι αυτό... έχω στα σκαριά μετατροπή s3

(Σημ. Τώρα τι να πώ γι'αυτό... έχω VW, αλλά θα το κάνω Enzo???)
    =======================
    Όνομα: NAtaSA
    Αυτοκίνητο: Κάτι λίγο απο Saxo και κάτι λίγο από Peugeot...
    Επάγγελμα: marketing - management
    Εργάζομαι σε βελτιωτικό οίκο + Αντιπροσωπία βελτιωτικών προιόντων : Turbonetics, Spearco, Haltech, ...
    Περιοχή: Αθήνα

(Σημ. Φαντάσου δηλαδή να μη δούλευε και στη Sparco...)
    ========================
    Γειά σας κορίτσια! ByeΜε λένε Κυριακή και έκλεισα τα 30 αισίως.Οδηγώ ένα renault megane,μαυρο.Είναι η αδυναμία μου. In LoveΜου εχει φάει πολυ χρόνο και χρήμα,αλλα το λατρεύω.Ηταν μαμα 1.4 8βαλβιδο,αλλά εγώ του έβαλα williams μοτερ και Νιτρο.Εχω κάνει πολλες αλλαγές αλλα μη σας κουράζω αλλο.

(Σημ. Αύτο το τελευταίο στάθηκε η αφορμή να μη συνεχίσω να διαβάζω άλλο πάντως...)

ahahahahahaah
    ρε συ στο site του cosmopolitan τα βρηκες αυτα?

Πάντως και πάλι για να μη χαρακτηριστώ εμπαθής, πρέπει να ομολογήσω οτι η δουλειά της Εύας είναι ίσως από τις πιο "επαγγελματικές" δουλειές που έχω δει σε admin. Ειδικά τα προγράμματα με τους αγώνες που δημοσιεύει ανά μήνα, ή με τα διάφορα road book που φτιάχνει σε κάθε βόλτα, δείχνει αν μη τι άλλο πάθος και όρεξη γι'αυτο που κάνει, και της βγάζω το καπέλο.

Και όσον αφορά το προηγούμενο μου post είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όλα αυτά ήταν πρός χάριν αστεισμού από ηλίθιους και τίποτα άλλο...

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ναι ... έπλυνα την μηχανή χθές και...
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2009, 09:22
  2. Τοτός (ποιος άλλος!)
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2008, 15:42
  3. Ποιός πληρώνει για την μπύρα?
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 16:50
  4. Απαντήσεις: 13