imme und taon t4 motorcycles , pinakothek der moderne , munich , bavaria , germany
Derny taon t4 του 1957
μόνο αυτά βρήκα, (καθημερινό μηχανάκι)![]()
imme und taon t4 motorcycles , pinakothek der moderne , munich , bavaria , germany
Derny taon t4 του 1957
μόνο αυτά βρήκα, (καθημερινό μηχανάκι)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
και τωρα ενα πάρα πολύ δύσκολο.
Πριν περίπου 2 χρόνια στην σελίδα
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=62
του πρωτου παιχνιδιού φαίνεται μιση μοτοσυκλέτα πίσω απο το IMME και ρώτησε κιόλας ο mustaine1990 που ειχε βρεί το ΙΜΜΕ, ποια είναι αυτη που φαίνεται απο πίσω και γραφει Τ4 αλλά κανείς δε απάντησε.
Μια και το βρήκα σήμερα....:o , το ξαναβαζω![]()
Τι ειναι λοιπόν?![]()
ρε συ σιγουρα δεν ειχε βρεθει το πισω![]()
Πριν δω την απαντηση του Στεφανου μου ηρθε το Derny στο μυαλο...
δικιο ειχα![]()
το ποστ του KOKO$
γ@ματα ο ενας δεν βλεπει καλα κι ο αλλος ξεχναει![]()
minarelli ίσωςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το μοτεράκι ειναι Franco Morini.
Μαλλον εχεις δίκιο. Minarelli P6 πρέπει να είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
minarelli ίσως
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και εγώ minarelli λέωΨάχνω εδώ και 2 μέρες ένα που δεν έχει απαντηθεί και δεν το χω
![]()
Το είχε βάλει ο filipp0s και όπως πάντα το ξέρει και ο sapila racing...τα νεύρα μου....filipp0s δεν πιστεύω να μου έχεις κάνει κάνα κολάζ photoshop και ταλαιπωρούμε άδικα!!
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Και εγώ minarelli λέωΨάχνω εδώ και 2 μέρες ένα που δεν έχει απαντηθεί και δεν το χω
![]()
Το είχε βάλει ο filipp0s και όπως πάντα το ξέρει και ο sapila racing...τα νεύρα μου....filipp0s δεν πιστεύω να μου έχεις κάνει κάνα κολάζ photoshop και ταλαιπωρούμε άδικα!!
ποιο δεν εχει απαντηθει που εχω βαλει εγω? Δεν θυμαμαι...![]()
Μπορεί να έχει απαντηθεί καμιά εικοσαριά σελίδες παρακάτω![]()
Εννοείτε πως εψαξα καμία 20αρια παρακάτω.Θα μας πει ο filipp0s αν είναιAλλιώς το χω το χω.Αν και έχω αλλάξει γνώμη 5 6 φορές για την χώρα προέλευσης του.Στέφανε το πορτοκάλι εντουράκι θα το βρεις?
![]()
Οσο δεν ασχολούνται οι άλλοι έχω ελπίδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Εννοείτε πως εψαξα καμία 20αρια παρακάτω.Θα μας πει ο filipp0s αν είναιAλλιώς το χω το χω.Αν και έχω αλλάξει γνώμη 5 6 φορές για την χώρα προέλευσης του.Στέφανε το πορτοκάλι εντουράκι θα το βρεις?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Εννοείτε πως εψαξα καμία 20αρια παρακάτω.Θα μας πει ο filipp0s αν είναιAλλιώς το χω το χω.Αν και έχω αλλάξει γνώμη 5 6 φορές για την χώρα προέλευσης του....
Εχει απαντηθει αλλα με το διαχωρισμο που εκανε ο Βyr0n εχει μετακομισει η απαντηση καπου αλλου.
Αφου το ξαναεψαξες ομως να μην στο χαλασω. Για πες τι βρηκες...![]()
κανείς???![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ το έψαξα αρκετά αλλά δεν τα κατάφερα.Είναι δύσκολο.Έμαθα άλλα όμωςΤελικά είναι αγγλικό η αμερικάνικο?Το τοποθετώ ανάμεσα 57'και 62'.Δώσε μας το 50-50