Κρατήσου φίλε.
Μόνο που το σκέφτομαι σαν πατέρας τρελαίνομε, αλλά τέτοιες στιγμές βρίσκουμε δύναμη να στηρίξουμε τους άλλους.Είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις.
Τι να πω???
Η λέξη ¨θλίψη" μάλλον δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που νιώθεις αλλά ΚΡΑΤΗΣΟΥ.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Τώρα μάλιστα......
Τι να πω.Οσοι είναι γονείς σε καταλαβαίνουν.
Στήριξε τη γυναίκα σου.
gate 7
red or dead
ανατριχίλα...![]()
κουράγιο και δύναμη ψυχική...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Δύναμη και κουράγιο εύχομαι ολόψυχα να αντλήσετε ο ένας απ΄τον άλλον ...και μακάρι ο αλήτης καιρός να δείξει κατανόηση και να επουλώσει έστω και λίγο τις πληγές σας ....
Ότι κι αν πούμε ξέρω ότι δε θα δώσει απαντήσεις στα γιατί, δε θα μαλακώσει ούτε λίγο το πόνο σας...
Μπορώ να καταλάβω το πόνο σας μέχρι κάποιο βαθμό, δεν έχω παιδιά, δεν είμαι καν παντρεμένη αλλά ξέρω τι είναι να χάνεις άνθρωπο δικό σου...
Ο χρόνος θα μαλακώσει το πόνο, να είστε δίπλα ο ένας στον άλλον, στήριγμα ο ένας του άλλου και το χαμόγελο θα γυρίσει..
Τρελοκοτσιδού..!!!!
...... Κουράγιο φίλε μου, κουράγιο![]()
Ενα ταξίδι ειναι η ζωή ας το χαρούμε με όποιον τρόπο μπορούμε. . .
.... κουράγιο, ο χρόνος είναι σύμμαχος!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τι να πεις.......![]()
κουραγιο φιλε μου
Αυτα τα γεγονοτα μας κανουν να αναρωτιομαστε αν τελικα υπαρχει θεος.. Και αν τελικα υπαρχει αν ειναι δικαιος, αλαθητος και πανταχου παρων.. Εχω χασει κι εγω ανθρωπους μου και πραγματικα τιποτα δεν μπορει να με παρηγορησει.. Ουτε το οτι εχει παει στον παραδεισο, ουτε το οτι δεν πεθανε αλλα "κοιμηθηκε", ουτε οτι θα ρθει στη δευτερα παρουσια.. Αυτα ειναι παραμυθακια.. Σημασια εχει να εχεις τον ανθρωπο σου κοντα σου, εδω στη γη, στη ζωη, τα υπολοιπα για παραδεισους κλπ ειναι β-ε-ρ-ε-σ-ε..
Εχω βαρεθει να ακουω οτι "τις αναποδιες τις στελνει ο θεος για να μας δοκιμαζει".. εχεις γ@μηθει μια ζωη να καταφερεις πεντε πραγματα, εχεις κανει ονειρα και ξαφνικα μια μερα ολα καταρεουν.. ο προωρος θανατος ενος ανθρωπου τι ειναι? τιμωρια? δοκιμασια? μαθημα? εκει πιστευω ερχεται ο παραγοντας μοιρα.. μετα απο τοσα ενα εχω καταλαβει.. πως οτι δεν περναει απ το χερι μας δεν επαφιεται στον θεο, αλλα σε αυτο, που οσο κι αν λεμε οτι εμεις διαμορφωνουμε αποκλειστικα δεν πολυισχυει, το ριζικο μας..
Φιλε μου κουραγιο και πολυ δυναμη. Να στηριξεις τη συζυγο σου γιατι ποναει διπλα. Και ευχομαι ο χρονος να βοηθησει και να σας γιατρεψει. Και να βαλετε μπρος για ενα νεο φυντανακι. ΠΟΤΕ δεν ειναι αργα!
τον βλέπω καθε βράδυ να κοιμάται, αλλες φορές διπλα μας και άλλες φορές μόνος του, και η σκεψη περναει παντα απο το μυαλο μου, ΠΑΝΤΑ.
Κουραγιο και δυναμη και στους δυο σας, να εισαι δυνατος για την γυναικα σου, και διπλα της.
ρε Μάγε...
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.