Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

Και πολύ καλά κάνεις Μάιρα.

Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο με τον τρόπο του.

Επίτρεψέ μου όμως να χαρακτηρίζω τον δικό μου πόνο όπως τον βιώνω εγώ και όπως σίγουρα τον βιώνει και κάποια άλλη γυναίκα που δεν ανεβαίνει σε μηχανή και που είναι η μάνα του.

Ευχαριστώ.
    Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

απο το πρωι παρακολουθω το θεμα σου και σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη που μας λες ολα αυτα.εχεις πολυ μεγαλο δικιο εχω κανει και εγω αυτην την συζητηση με τους δικους μου σαν λατρης της ταχυτητας που ειμαι,το να πας απο δικο σου λαθος το καταλαβαινω το να σε φαει ο καθε ανεγκεφαλος δεν μπορω να συγχωρησω.εχω χασει πολλους φιλους και πολλες φορες ειπα τερμα οι μα@α@ι@ς ποτε δεν το τηρησα ομως γιατι το γκαζι ειναι γλυκο.
    μονο ενα θα προσθεσω στα λιγα χρονια που οδηγω το γκαζι αν δεν το σεβαστεις δεν σε σεβεται νομος.κουραγιο αργυρω οχι μονο σε σενα αλλα και σε ολους οσους εχουν χασει ενα κομματι του εαυτου τους στην μηχανη
    σημασια δεν εχει να φτασεις αλλα να αναρωτηθεις πως εφτασα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ

Επίτρεψέ μου όμως να χαρακτηρίζω τον δικό μου πόνο όπως τον βιώνω εγώ και όπως σίγουρα τον βιώνει και κάποια άλλη γυναίκα που δεν ανεβαίνει σε μηχανή και που είναι η μάνα του.

Ευχαριστώ.
    <<ο καθενας αντιμετωπιζει τον πονο με τον τροπο του.>>
    θα συμφωνησω!!! Αργυρω

ουτε θα σχολιασω κατι για τον πονο σου!!
    διοτι ηδη πολλα παιδια (αδελφια μοτοσυκλετιστες) τα ειπαν ολα!! παραπανω

και διοτι η γνωμη μου ειναι, οτι το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε εναν ανθρωπο
    οταν "ποναει" ειναι να πρασπαθεις να τον παρηγορησεις!!

τελος παντων, ξερω και εγω μια Αργυρω στο Π.φαληρο (καθ"οτι ειμαι απο εκει)
    ειναι μια πανεμορφη!!,Καλλιτεχνης ,ψιλη,ξανθια !! δυναμικη,που οτι θελει το διεκδικει, και στο τελος μπορει να το κατακτησει!!

εμαθε τις κακουχιες της ζωης απο μικρη
    ξερει να περναει τα δυσκολα με δυναμη!! και να συνεχιζει!! οπως η ιδια λεει
    διοτι η ζωη πολυ απλα συνεχιζεται!! με τις αναμνησεις του παρελθοντος!! (συνηθως τις καλες)

καποτε πηγαιναμε μαζι στα λιμανακια!! και καθομασταν μεχρι το πρωι (στην πρωην καντινα)
    και πιναμε!! και καπνιζαμε!! και την αγαπη βριζαμε!!

ευχομαι Αργυρω, να εισαι αυτη η Αργυρω!!
    κι"αν δεν εισαι αυτη η ιδια!! απο τα λογια σου ξερω οτι εισαι μια τετοια Αργυρω!!
    σου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα στην ζωη σου!!
    και να μην ξαναπονεσεις ποτε!!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Όλοι θα συνεχίσουμε... Δεν γίνεται διαφορετικά.

Κι αν ξεκίνησα αυτό το ποστ και μίλησα σαν πόνος... το έκανα από πραγματική αγάπη, κινδυνεύοντας να γίνω ακόμα και γραφική. Τι μας λέει τώρα τούτη... Όταν όμως μιλάς για θάνατο, δε γίνεται να μην γίνεις σκληρός. Στον καθένα σας ίσως μίλησε διαφορετικά.

Όμως σε κανέναν δεν είπα να χάσει την ελευθερία του ή να αλλάξει την φιλοσοφία του. Γιατί ο καθένας τελικά κάνει τις επιλογές του. Και ο καθένας στο τέλος, βρίσκει τον τρόπο να παρηγορηθεί μέσα του.

Αυτό αισθάνθηκα, αυτό έκανα. Στη μνήμη του...
    Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Όλοι θα συνεχίσουμε... Δεν γίνεται διαφορετικά.

Κι αν ξεκίνησα αυτό το ποστ και μίλησα σαν πόνος... το έκανα από πραγματική αγάπη, κινδυνεύοντας να γίνω ακόμα και γραφική. Τι μας λέει τώρα τούτη... Όταν όμως μιλάς για θάνατο, δε γίνεται να μην γίνεις σκληρός. Στον καθένα σας ίσως μίλησε διαφορετικά.

Όμως σε κανέναν δεν είπα να χάσει την ελευθερία του ή να αλλάξει την φιλοσοφία του. Γιατί ο καθένας τελικά κάνει τις επιλογές του. Και ο καθένας στο τέλος, βρίσκει τον τρόπο να παρηγορηθεί μέσα του.

Αυτό αισθάνθηκα, αυτό έκανα. Στη μνήμη του...
    Στη μνήμη του σε ακούμε με σεβασμό Αργυρώ...
    Σοφός ο πόνος και σκληρός. Λέει αλήθειες...
    Ας κρατήσουμε το χαμόγελό του για να περνάει ο χρόνος πιο γλυκά, με χαρούμενες μνήμες και να τραβήξουμε ο καθένας τη δική του ανηφόρα.
    Να είσαι πάντα καλά να τον θυμάσαι.

Αργυρώ... να μας σκέφτεσαι και να μας προσέχεις
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Η ομορφιά και το νόημα της ζωής αλίμονό μας... αν υπήρχαν μόνο στην ασφάλεια του καναπέ και σε ότι άλλο σημαίνει ο καναπές και τα κοντίσιον. Και δεν είμαι ο άνθρωπος που δεν έχει ρισκάρει για να ζήσει αυτό που θέλει. Η ομορφιά και το νόημα της ζωής βρίσκονται σε χιλιάδες πράγματα, αρκεί να γυρίσεις τη ματιά σου και να τα δεις. Κι όταν τα δεις, άδραξέ τα.

Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα της ελευθερίας σου. Δεν αμφισβητώ την ομορφιά που έχω δει στις τόσες σας φωτογραφίες με τις μηχανές στη φύση. Κάποιες φορές τις ζήλεψα. Αμφισβητώ όμως την επιλογή σου να πεθάνεις όπως θέλεις, όπως λες καλέ μου φίλε. Ποιος θέλει να πεθάνει για να επιλέξει και τρόπους... Αμφισβητώ την επιλογή σου να κάνεις τους ανθρώπους που λες πως αγαπάς, να καρδιοχτυπούν μέχρι τη στιγμή που θα ακούσουν το κλειδί στην πόρτα. Αμφισβητώ την επιλογή σου να φύγεις κάποια μέρα αφήνοντάς με να ψάχνω να βρω ποιος έφταιξε. Αμφισβητώ την επιλογή σου να με πονέσεις τόσο. Είμαι εγωίστρια, όπως ακριβώς είσαι και συ.

Παραίτηση από τη ζωή είναι όταν την αφήνεις να κυλήσει μέσα απ' τα χέρια σου άδικα και να φύγεις.

Εξάλλου, το είπε κι ο πόνος. "Δεν θέλω να αλλάξω την κοσμοθεωρία σου, ούτε τον τρόπο που θέλεις να ζεις. Είμαι αδύναμος μπροστά σε όλα αυτά. Την αλήθεια στην λέω όμως. Και είναι σκληρή."
    αααχ...δεν περιγραφεται..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Ευχαριστώ.

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα το επιτρέψει..... δεν έχω καμία αρμοδιότητα! Όμως πρέπει να καταλάβουμε, όσο κι αν αυτό πονάει......... ότι μας πονάει το ότι ΕΜΕΙΣ δεν θα τον ξαναδούμε....... ΕΜΕΙΣ δεν θα του ξαναμιλήσουμε....... ΕΜΕΙΣ δεν θα τον ξαναγγίξουμε........ Γιατί εκείνος θα μας βλέπει κάθε μέρα..... θα μας μιλάει κάθε μέρα..... και θα μας αγγίζει κάθε μέρα!!!!

Αν μπορέσουμε να συνδητοποιήσουμε ότι ο άνθρωπός μας είναι καλά εκεί που είναι τότε γιατί πονάμε????? Γιατί κλαίμε για κάποιον που είναι καλύτερα εκεί που είναι? Είναι ελεύθερος από ό,τι μας δεσμεύει σ' αυτή τη ζωή?????

Ο πόνος έχει αιτία τυφλή.........
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Ο πόνος έχει αιτία τυφλή.........
    εχεις δίκιο,....

αλλά....

Απλα και εγωιστικά

μας λείπει

και να ειναι καλα εκει ...
    μας λείπει!

και να μας βλεπει ...
    μας λείπει!

και να ειναι διπλα μας...
    μας λείπει!

Απλά......... εγωιστικά .......ανθρώπινα
    .

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Tai.........

Κι εγώ μαζί σου!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    ο φοβος μ'εχει κανει πολλες φορες να ευχηθω να πουλησει ο Tom τη μηχανη και να μην ξανακαβαλησει...και καθε φορα που το ευχομαι υποσχομαι στον εαυτο μου να μη του το ζητησω ποτε ποτε ποτε...και να μην τον κανω ποτε να νιωσει οτι τον πιεζω για κατι τετοιο. Αν εκεινος θελει να συνεχισει να καβαλαει τη μηχανη του (γνωριζοντας πως πλεον ειναι παντρεμενος κ καποια στιγμη θα κανουμε κ ενα παιδακι) εγω θα το σεβαστω κ θα συνεχισω να τον αγαπαω κ να προσευχομαι να γυρισει safe στο σπιτι μας καθε φορα που οδηγαει τη μηχανη.

Ετσι τον γνωρισα...ετσι τον αγαπησα...ετσι τον δεχτηκα και ας τρεμει η καρδια μου....και ας λατρευω τις μηχανες. Ειναι ενα ρισκο οπως το να κυκλοφορεις στους σκατοδρομους μας με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μεσο. Εχουμε καταντησει τραγικοι με τα ατυχηματα και τους αδικοχαμενους. Οι ανθρωποι χανονται για πλακα στους δρομους μας...για το τιποτα...

Ευχομαι τον πονο που βιωνεις να μην τον βιωσει ποτε κανεις αλλος...

Ευχομαι να μην ξαναδουμε αλλη Μανουλα να εχει αυτον τον απεριγραπτο πονο ζωγραφισμενο στο προσωπο της και να μην μπορει να σταθει στα ποδια της.

Ευχομαι να μην ξαναβρεθουμε ποτε στη θεση να θελουμε να ουρλιαξουμε για να καλυψουμε τη σιωπη που μας επιτρεπει να ακουμε τον απαισιο ηχο που μας λεει πως ενας ανθρωπος που αγαπαμε μπαινει στο χωμα.

Ευχομαι ο Θεος (η οτι εσυ πιστευεις) να σου δωσει δυναμη και κουραγιο να ξεπερασεις τον πονο σου...η ακομα πιο σωστα να μαθεις να ζεις με αυτο...γιατι ο πονος δεν φευγει ποτε. Να εισαι παντα καλα να τον θυμασαι και να τον αγαπας. <3 <3 <3 Ελπιζω να σε βλεπουμε στη παρεα μας κ ας ειναι μια στο τοσο...ο πονος που νιωθουμε ολοι μας (αλλοι λιγοτερο αλλοι περισοτερο...αλλοι ανυποφορα πολυ) μας κανει ενα.
    το original α-μηχανο™ μελος

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αργυρώ ήθελα απλά να σου πω πόσο πολύ λυπάμαι για την απώλειά σου.

Για μένα έχει δίκιο ο φίλος που λέει ότι οι μηχανές είναι χόμπυ. Τουλάχιστον εγώ το γύρισα σε χόμπυ και έχω σίγουρα γλυτώσει πολλά. Και πάλι κινδυνεύω πολύ αλλά έκανα ότι μπόρεσα για τους δικούς μου λόγους.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αχχχχχχχχ.........

Αργυρω, δεσποινις ή οχι... συγνωμη που ημουν καπως καυστικος... Σιγουρα δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω-κατανοησω τον πονο σου, οπως και τον πονο δικων μου και ανθρωπων που αγαπω, αν εγω παθω κατι...

Να εισαι παντοτε καλα!
    (και να μας βαζεις μυαλο στο κεφαλι)

Ο ιδιος πομποκοπ

Εγώ απ'τη μεριά μου να σ'ευχαριστήσω που μας τα είπες με τον πιο όμορφο τρόπο από την οπτική γωνία που όλοι μας ξέρουμε και που την κρατάμε συνήθως σ'αυτό το "κατά βάθος".. ήταν λόγια που όλοι μας διαβάσαμε με δέος γιατί είχαν πολλά να πουν, πέρα από τις δυνατές λέξεις που τοποθετημένες σωστά σε μια οθόνη σε κρατάνε κολλημένο πάνω της..
    Να είσαι πάντα καλά Αργυρώ και να κοιτάς τον ουρανό χαμογελαστή, έτσι θέλει να σε βλέπει για να μπορεί να ανταποδίδει..

Κράτα σε μια θέση του μυαλού σου αυτό..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω ,απ την αλλη,λεω να γινεις ενεργο μελος του μοτο και να χαζολογας παρεα μας καθε μερα...ειμαστε τοσο γραφικοι,που θες δεν θες ,καποια στιγμη θα σκασει το χειλακι σου σε χαμογελο...

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Μάκη θα συμφωνήσω μαζί σου.

Αργυρώ μην μας ζητάς συγγνώμη , δεν μας έκανες κακό .

Εμείς πρέπει να σε ευχαριστούμε.

Τα λόγια σου μας προκαλούν θλίψη αλλά και σκέψεις .
    Όταν ( δυστυχώς ) διαβάζω τέτοια λόγια σκέπτομαι τους δικούς μου ανθρώπους αν γίνει κάτι σε έμενα , έτσι σιγά σιγά έβαλα μυαλό και πλέων δεν ρισκάρω , γίνομαι πιο συνειδητοποιημένος αναβατής , πιο προσεκτικός , πιο πιο πιο ….ποτέ όμως τίποτα δεν είναι αρκετό. Ωρίμανση το λέω , όταν σταματάμε να βάζουμε με τις πράξεις μας σε κίνδυνο τους εαυτούς μας αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό.

Δεν θα αλλάξουμε όμως , αυτό επιλέξαμε , αυτοί είμαστε.

Όταν για 3 εβδομάδες κυκλοφορούσα με αμάξι και όχι με την μηχανή ,
    Η κοπέλα μου ( 5 χρόνια μαζί) μου παρατήρησε ότι άλλαξα προς το χειρότερο.

Όλοι θα αλλάξουμε άμα μας στερήσουν κάτι που αγαπάμε.

Τα συλλυπητήρια μου για τον άνθρωπο σου.
    Να τον θάμασε με το χαμόγελο του και μόνο.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ
    από traveler1 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 08:10
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 23:15