Καλύτερα, θα βαρεθούν να έρθουν οι δήθεν και θα γινει "πριβε".
Καλύτερα, θα βαρεθούν να έρθουν οι δήθεν και θα γινει "πριβε".
Μόλις το 'τσίμπισα' κ εγώ (το GIpro ντε)Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
κι αυτο....πολύ μ'άρεσε ετς όπως το είδα στην φωτό του ΠοΜ κ δεν κρατήθηκα!
Στην τιμή είχα "καπέλο" 5? (105?), αλλά το πήρα κ έφυγα, δεν βγάζει κέρδος το μαγαζί από την εγκατάσταση οπότε η διαφορά μου φαίνεται μια χαρά!
@amyroukai: Αν η Κυρά μου είναι καλά κ δεν την πιάσουν τα ορμονικά της, να σε πάρω τηλ. να πάμε παρεούλα;;;
Πάρε... Αν και με τέτοιο χαμό πιθανόν να ντροπιαστώ ως βρώμικος ληστής και να πάρω και εγώ αυτοκίνητο...
με΄γεια το gadgetακι!!! τοποθετησε το χαμηλα για να μη σε ενοχλει στα ματια το βραδυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
Μόλις το 'τσίμπισα' κ εγώ (το GIpro ντε)πολύ μ'άρεσε ετς όπως το είδα στην φωτό του ΠοΜ κ δεν κρατήθηκα!
Στην τιμή είχα "καπέλο" 5? (105?), αλλά το πήρα κ έφυγα, δεν βγάζει κέρδος το μαγαζί από την εγκατάσταση οπότε η διαφορά μου φαίνεται μια χαρά!
@amyroukai: Αν η Κυρά μου είναι καλά κ δεν την πιάσουν τα ορμονικά της, να σε πάρω τηλ. να πάμε παρεούλα;;;![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Δεν με βλεπω... Αυτό το ελαφρύ αεράκι με προδιαθέτει για τζακάδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Πάρε... Αν και με τέτοιο χαμό πιθανόν να ντροπιαστώ ως βρώμικος ληστής και να πάρω και εγώ αυτοκίνητο...
Νεξτ ταϊμ![]()
Ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
με΄γεια το gadgetακι!!! τοποθετησε το χαμηλα για να μη σε ενοχλει στα ματια το βραδυ...![]()
Ναι, ναι χαμηλά, όπως το εχς!!! (πολύ μ'άρεσε σ'λεω!!!)
Να ρωτήξω... Το χάγκερ που εχς βάλει, κάνει καθόλου δουλειά (στη βροχή γυρνάει αρκετό νερο από εκεί) ή μόνο την ομορφάδα απολαμβάνεις?
κανει δουλεια ο αγκαλιτσας!
σιγουρα προστατευει το αμορτισερι αλλα και στα ποδαρια του ...πισινου φθανει λιγοτερη εως ελαχιστη μπιχλα
αϊντε βρε... μιας και βγηκες στο μεϊντανι, καλοψουνιστος!!!!![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Και εγω σημερα παρελαβα το GiProνακι μου αλλα με ATRE. Δεν το εκανα για την εφαρμογη την ιδια αλλα για το μεγεθος της οθονης.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
οταν το φορεσεις, ανεβασε καμια φωτο να δουμε πως παιζει κι αυτο![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Αγαπουλίνια, έχει ανέβει μιά εκδρομή για την επόμενη Κυριακή, με γενικές συμμετοχές. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπείτε στο "Βόλτες-Συναντήσεις", προβλέπεται να μαζέψει πολύ λαό και -λογικά- θα έχει πλάκα.
Το λινκ της εκδρομής εδώ.
Έπεσε και μιά ιδέα για ληστοmeeting αυτή την Κυριακή... Όσοι θα είστε εδώ, μήπως να οργανωθούμε με κανένα ΠΜ και να πάμε να... φάμε πουθενά; Δίαιτα από Τρίτη πάλι...
Εγω θα καρναβαλιζομαι Πατρα οποτε ακυρος γιαυτο το ΣΚ. Απο το αλλο παλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αγαπουλίνια, έχει ανέβει μιά εκδρομή για την επόμενη Κυριακή, με γενικές συμμετοχές. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπείτε στο "Βόλτες-Συναντήσεις", προβλέπεται να μαζέψει πολύ λαό και -λογικά- θα έχει πλάκα.
Έπεσε και μιά ιδέα για ληστοmeeting αυτή την Κυριακή... Όσοι θα είστε εδώ, μήπως να οργανωθούμε με κανένα ΠΜ και να πάμε να... φάμε πουθενά; Δίαιτα από Τρίτη πάλι...
@ΠοΜ απο εβδομαδα αδερφε λογικα θα το φορεσω, εκτος και αν τα κανω μανταρα και της βαλω ¨φωκο"!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
@cosgili: ΟΚ λοιπον...αϊντε...ριξε τα κονφετια σου, φυσα καμια σερπαντινα, μολα και τον αετο αλλα μετα τερμα το κωλοβαρι...περνας το giproκι και μας το κουνας στα μουτρα για τα καλοριζικα!!(αν της βαλεις ...φωκο, κανε τον Γερμανο και πες οτι θα λειπεις και το επομενο- αν παλι γουσταρεις, ανεβασε φωτο του Αη-Τζιαϊπρου του Λαμπαδιαρη να γελασουμε κομματι κι εμεις!
)
@amyroukai: αν μεινουμε τελικα εντος, ψηνουμαι στους 200C για βολτουλα το ΣΚ - μαλλον για Σου που ο καιρος θα'ναι πιο μελατος γιατι την Κου παιζει βροχα!
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
ΠοΜ μετά τη χτεσινή, όλες οι άλλες δεν είναι βροχές, είναι ψιχάλες....Δεν μασάμε λέμε! Το χαλάζι πονάει όμως...
Τελικά το "σεμινάριο" καλό ήταν, δεν είπε κάτι καινούριο ο ΚΚ, όποιος έχει διαβάσει Keith Code τα έχει ξανακούσει αλλά ποτέ δεν βλάπτει μια επανάληψη. Με "στεναχώρησε" λίγο το ότι ο άνθρωπος ήρθε για να ανοίξει τα μάτια μερικών οδηγών και τελικά είδα αρκετό κόσμο που επέμενε στο λάθος τους. Τι να πεις... Τεσπα, είπαν ότι θα είναι στα Μέγαρα στις 28 του μήνα και θα κάνει κάποια θεωρητικά μαζί με το track day, ένας ακόμα λόγος να πάω...![]()
μακαρι να σας κανει καλο καιρο και να πατε και να δουμε και φωτο. απ οτι ειδα θα εχει αρκετο κοσμο και θα ειναι πολυ καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
GSF 650 N
Ελα ρε! Πατρα οπως με βλεπω θα ειμαι Κυριακη μεσημερι-απογευμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Εγω θα καρναβαλιζομαι Πατρα οποτε ακυρος γιαυτο το ΣΚ. Απο το αλλο παλι...
@ΠοΜ απο εβδομαδα αδερφε λογικα θα το φορεσω, εκτος και αν τα κανω μανταρα και της βαλω ¨φωκο"!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Θα γινεται χαμος...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...