Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας

Αυτά τα 3 μηχανάκια που χω γράψει στην αρχή έχουν 2000
    αυτο που λες για το 125 το πιστευώ εδω με τ αμαξι μου που είναι σχετικά γρηγορο έχω το ίδιο προβλημά. αλλά θα τη πάρω θα μάθω και σε 2 χρονία θα χω βρει λεφτά για καινουργία. γιάτι αμα περιμένω να μαζεψω κι άλλα καληνύχτα..χρονια τωρα περιμένω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ειναι εδω μεσα ενας που πουλαει 3 μηχανακια , το ενα ειναι το xr250 αστερατο με αναναιωμενη εμφανηση........εγω θα το χτυπαγα στη θεση σου ψησε τον να στο αφησει κανα 2000ε, μη το χασεις.......
    οντως το ενα καλυτερο απο το αλλο ο γειτονας(χολαργιωτης) το xr του ειναι τζαμι, ετσι οπως το βλεπω(αν και ψηλο για κοριτσι)
    τεσπα μην νομιζουμε οτι κανουμε και διαφημηση ουτε που το ξερω το παλλικαρι.
    να παρει οτι της ταιριαζει αλλα μεταχειρισμενο βρισκεις,πολυ φθηνα παρε ενα 125 φθηνο και καλο και σε ενα δυο χρονια που θα σε παιρνει ο υπνος ανεβαινεις κυβικα.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Εγω θα επερνα yamaha tricker 350 , δεν εχει πουλησει ελλαδα πολυ κ μπορει να το βρεις φτηνα......
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Εγω θα επερνα yamaha triccer 350 , δεν εχει πουλησει ελλαδα πολυ κ μπορει να το βρεις φτηνα......
    δεν το πιάνει το διπλωμα μου..εχω βρει στο νετ και κατι 400 σε καλη τιμη οι μεγάλες ειναι φτηνες..αλλα εκτος αυτου ισως παραπαεί μετα γρηγορά για μένα..για πρωτη μηχανή κιολα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Ξα σου θα πει κάνε ότι θες. Αλλά μην το πολυκουράζεις. Αφού σου αρέσει το derbi πάρε το γιατί όταν ερωτεύεσαι δε λέει να κερατώσεις

Τώρα αν ψάχνεις αξιοπιστία και την ευκολία σου, να ξέρεις πως ό,τι και να σου συμβεί θα βρεις μηχανικό που θα ξέρει να το φτιάξει, θα υπάρχουν ανταλλακτικά κ.τ.λ. κοίτα το ybr ή το cbf. Απλά τα πράγματα... Εδώ αν καθίσεις να μας ακούσεις όλους ο καθένας θα σου προτείνει και κάτι διαφορετικό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Το πουλησα το serow γαμωτο...Κ ηταν στην πενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Ξα σου θα πει κάνε ότι θες. Αλλά μην το πολυκουράζεις. Αφού σου αρέσει το derbi πάρε το γιατί όταν ερωτεύεσαι δε λέει να κερατώσεις

Τώρα αν ψάχνεις αξιοπιστία και την ευκολία σου, να ξέρεις πως ό,τι και να σου συμβεί θα βρεις μηχανικό που θα ξέρει να το φτιάξει, θα υπάρχουν ανταλλακτικά κ.τ.λ. κοίτα το ybr ή το cbf. Απλά τα πράγματα... Εδώ αν καθίσεις να μας ακούσεις όλους ο καθένας θα σου προτείνει και κάτι διαφορετικό...
    Αυτο ειναι το θέμα οτι όσο το ψαχνω τόσο περισσότερο μπερδεύμαι..μάλλον θα συμφωνήσω στο πρώτο που είπες τελικά.. :P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Το ψαξιμο εχει τη φαση του κ την αποφαση παρτην οταν θα εχεις ηρεμισει
    love will save the planet,hate is a good start.

παρε το cbr 125 καινουργιο -σχετικα ασφαλες για νεα οδηγο-
    μολις το μαθεις κι εχεις τα χρηματα παρε μεγαλυτερο -ποιο; αλλη συζητηση-
    κρατα το cbr για κοντινες διαδρομες μεσα στο πηξιμο της πολης για καμμια δεκαρια χρονια κι εχει βγαλει τα λεφτα του μια χαρα
    ticking away the moments that make up a dull day

το xr kai to ybr που σου λενε τα παιδια ειναι καλες επιλογες..με πρωτη το Ybr-250.

το cbr 125 μ'αρεσει κ μενα πολυ!αλλα επειδή νομιζώ οτι είναι καλήτερα να πάρω καινούρια και εχω μονο 2000$ ): μόνο μεταχειρισμένη μπορω να τη πάρω.. Το ίδιο ισχυει κ για το ybr 250..εχεί 4500 οποτε..κ επισης είναι αρκετα παλιο μοντελο..

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Άσχετο επι του παρόντος αλλά ότι και να πάρεις έχε το νου σου τον πρώτο καιρό χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στην οδήγηση μοτο, όσο μικρή και να είναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Άσχετο επι του παρόντος αλλά ότι και να πάρεις έχε το νου σου τον πρώτο καιρό χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στην οδήγηση μοτο, όσο μικρή και να είναι.
    Ενωείς σε σχέση με όπως οδηγώ το τουτου αλλαγή νοοτροπίας έτσι?καλά αυτο σιγούρα φυσικά και το έχω υποψη μου..θα σκοτωθώ αλλιώς δεν υπάρχει περιπτωση.Αλλά βλέπω κιόλας τη γίνετε στο δρόμο με τις μηχανές, τους ασυνήδιτους οδηγούς κι όχι μόνο..στην αρχή θα πηγαίνω μονο εδώ τριγύρω κατάρχας, μη σου πω και για πάντα τι εδω τριγύρω θα πηγαίνω..ετσι οπως εχουν γίνει τα πράματα..

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Εντάξει δεν ήθελα να σε φοβήσω, θα καταλάβεις πότε θα είσαι έτοιμη να πας οπουδήποτε. Απλώς λίγη προσοχή στην αρχή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Εντάξει δεν ήθελα να σε φοβήσω, θα καταλάβεις πότε θα είσαι έτοιμη να πας οπουδήποτε. Απλώς λίγη προσοχή στην αρχή.
    Ναι σίγουρα θα προσέχω!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας
    από yama6336 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:33
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 13:37
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  4. Αγορά καινούριας μοτοσικλέτας
    από ixnilatis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 15:28
  5. Αγορά πρώτης μοτοσυκλέτας
    από karas78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ