Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: v-strom ποιο OFF!

Απορώ ρε παιδιά, πως εννοείται το off σε μια μηχανή που έχει τις εξατμίσεις να περνάνε ΚΑΤΩ από τον κινητήρα...
    Περνώντας από ένα απλό νεροφάγωμα με την μηχανή φορτωμένη τι θα γίνει; Θα τρέχετε στον Σφακιανάκη για λαιμούς;
    Αμφιβάλω κιόλας αν η ποδιά (εξτρά!!) μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από να προστατέψει από πέτραδάκια.
    Όσο για το άλλο, ας κρατήσει το Vstrom 10-12 χρόνια παραγωγή και μετά μιλήστε.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69

Όσο για το άλλο, ας κρατήσει το Vstrom 10-12 χρόνια παραγωγή και μετά μιλήστε.
    Ψυχραιμία Stergios.... κουβεντούλα κάνουμε.

[ή μήπως όχι;;]
    'Ενα Jameson με πάγο...

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως εδώ... σε λίγο θα πάτε να βγάλετε On Off και το TDM...

Είναι δυνατόν μηχανάκι με 150mm διαδρομή αμορτισερ, μαντεμενιες ζάντες, αλουμηνένιο πλαίσιο και πωλείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΙΝΑ απο τη μαμά του με μόνο ένα after market (για τα μάτια μόνο) να το λέτε On Off? Υπαρξιακά προβλήματα...

Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός του Project απο την ίδια την Suzuki ως Sport Enduro Tourer είναι ικανοποιητικότατος.

To V-Strom προσφέρει απλόχερα στο λαο αυτό που εδώ και χρόνια πρόσφερε μόνο το TDM και το ζηλεύαμε και μας τρέχαν τα σαλια. Μια Street μηχανή, με ξεκούραστη Enduro θέση οδήγησης και την αρχοντιά ενός ροπάτου V2 μοτέρ που αυτήν τη στιγμή στα χαρτιά τουλάχιστον αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία και φαντάζομαι πως αυτό που ευχόμαστε όλοι οι κάτοχοι είναι να μας βγάλει απροπρόσωπους με την αξιοπιστία του για πολλά πολλά χρόνια...

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι όταν το καβαλάω βουρκώνω και χωρίς να το καταλάβω έχω βρεθεί απο την Νεα Σμύρνη στο Σούνιο και εύχομαι να μην έχει το ταξίδι τέλος...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως εδώ... σε λίγο θα πάτε να βγάλετε On Off και το TDM...

Είναι δυνατόν μηχανάκι με 150mm διαδρομή αμορτισερ, μαντεμενιες ζάντες, αλουμηνένιο πλαίσιο και πωλείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΙΝΑ απο τη μαμά του με μόνο ένα after market (για τα μάτια μόνο) να το λέτε On Off? Υπαρξιακά προβλήματα...

Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός του Project απο την ίδια την Suzuki ως Sport Enduro Tourer είναι ικανοποιητικότατος.

To V-Strom προσφέρει απλόχερα στο λαο αυτό που εδώ και χρόνια πρόσφερε μόνο το TDM και το ζηλεύαμε και μας τρέχαν τα σαλια. Μια Street μηχανή, με ξεκούραστη Enduro θέση οδήγησης και την αρχοντιά ενός ροπάτου V2 μοτέρ που αυτήν τη στιγμή στα χαρτιά τουλάχιστον αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία και φαντάζομαι πως αυτό που ευχόμαστε όλοι οι κάτοχοι είναι να μας βγάλει απροπρόσωπους με την αξιοπιστία του για πολλά πολλά χρόνια...

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι όταν το καβαλάω βουρκώνω και χωρίς να το καταλάβω έχω βρεθεί απο την Νεα Σμύρνη στο Σούνιο και εύχομαι να μην έχει το ταξίδι τέλος...
    Συμφωνώ απόλυτα!!!
    'Ενα Jameson με πάγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Τι πάθατε ρε παιδιά ??? Γιατί τόση φασαρία ???

Τι πρόβλημα υπάρχει που το V-STROM δεν είναι καθαρόαιμο εντούρο ???
    Το αγόρασε κανείς για τέτοιο, ή διεκδικεί τέτοιο τίτλο ???

Γιατί δηλαδή τα υπόλοιπα της κατηγορίας του είναι ???

Τουριστάδικο μηχάνημα είναι που απλά δεν θα πεί όχι να διαβεί φορτωμένο έναν χωματόδρομο έστω και κακοτράχαλο...
    Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς για να κάνουμε κουβέντα...

Δεν λένε τα παιδιά ότι δεν είναι καθαρόαιμο εντούρο λένε ότι δεν είναι :nono on-off σαν το δικό μου πχ που πηγαίνω μαμιώντας σε χώμα... :beer

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Ψυχραιμία Stergios.... κουβεντούλα κάνουμε.

[ή μήπως όχι;;]
    Nαι ρε συ, ψύχραιμος είμαι...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF