Παιδια θελω την γνωμη σας..εχω ενα kymco jetix 50cc εχω επισησ μια κεφαλη lifan cdi apo 120cc μοτερ και ενα 18mm καρμπ αν αγορασω ενα πομπε aasa 51mm πιστονι και κιλινδρο λετε να δουλεψουν με 41mm διαδρομη (την μαμα δλδ)
Παιδια θελω την γνωμη σας..εχω ενα kymco jetix 50cc εχω επισησ μια κεφαλη lifan cdi apo 120cc μοτερ και ενα 18mm καρμπ αν αγορασω ενα πομπε aasa 51mm πιστονι και κιλινδρο λετε να δουλεψουν με 41mm διαδρομη (την μαμα δλδ)
ισως....
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Μου εχουν πει οτι και κλ θα χτιπισει μπιελα τι σιμενει αυτο? δλδ τι παθενει το μηχανακι
Προφανώς αναφέρεσαι σε αρκετά μικρότερους, αλλά μια και είναι Παρασκευή ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stathrig
Το πιστόνι που αναφέρεις με την αντίστοιχη διαδρομή δίνουν γύρω στα 84cc (αρκετά λιγότερα από τα 120cc του μοτέρ που ήταν η κεφαλή - άρα μάλλον δεν θα ταιριάξει ...)
Το 18άρι καρμπυρατέρ είναι μεγαλούτσικο για τα 120cc και ΤΕΡΑΣΤΙΟ για τα 84cc ...
Δεν θα χτυπήσει τίποτε για απλά δεν πρόκειται να δουλέψει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stathrig
Μου εχουν πει οτι και κλ θα χτιπισει μπιελα τι σιμενει αυτο? δλδ τι παθενει το μηχανακι
(όσο για το "χτύπημα" την μπιέλας, είναι υπόθεση ενός - άντε δύο - ρουλεμάν ...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...