Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    πας κ βαζεις αναδιπλουμενη οποτε μπορεις αναλογα να την κανεις να φαινετε κ να μη φαινετε.

τωρα για το αν ειναι καλο να εχεις πινακιδα η οχι, οι γνωμες διιστανται. απο τη μια το λεει ο νομος και ειναι ενας τροπος να βρεις ασυνιδητους που προκαλεσαν ατυχημα ακομα και να μη σε περασουν οτι οδηγας κλεμενο
    απο την αλλη στιν εθνικη υπαρχουν καμερες που σε φωτογραφιζουν κ τρως κ κλησουλα αμα εισαι ατυχος, οποτε με βαση τα γελοια ορια ταχυτητας που υπαρχουν .......

εγω παλι δε καταλαβενω το εξης. πειτε με κ λαλακα αλλα γιατι καποια εταιρια η καποιος επιχειρηματιας δε φτιαχνει μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ πιστουλα κοντα στην αθηνα με ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες κ ελευθερα τρακ ντει (οχι οταν το διοργανωνει καποιος) ωστε να μπορουμε ολοι εμεις να τρεχουμε σε ασφαλες περιβαλλον? απο τα τρακ ντει τις διαφημησεις τους χορηγους τα εβεντς κ ολα αυτα θα κανει αποπληρωμη των χρεων του σε 5 χρονια.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    πας κ βαζεις αναδιπλουμενη οποτε μπορεις αναλογα να την κανεις να φαινετε κ να μη φαινετε.

τωρα για το αν ειναι καλο να εχεις πινακιδα η οχι, οι γνωμες διιστανται. απο τη μια το λεει ο νομος και ειναι ενας τροπος να βρεις ασυνιδητους που προκαλεσαν ατυχημα ακομα και να μη σε περασουν οτι οδηγας κλεμενο
    απο την αλλη στιν εθνικη υπαρχουν καμερες που σε φωτογραφιζουν κ τρως κ κλησουλα αμα εισαι ατυχος, οποτε με βαση τα γελοια ορια ταχυτητας που υπαρχουν .......

εγω παλι δε καταλαβενω το εξης. πειτε με κ λαλακα αλλα γιατι καποια εταιρια η καποιος επιχειρηματιας δε φτιαχνει μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ πιστουλα κοντα στην αθηνα με ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες κ ελευθερα τρακ ντει (οχι οταν το διοργανωνει καποιος) ωστε να μπορουμε ολοι εμεις να τρεχουμε σε ασφαλες περιβαλλον? απο τα τρακ ντει τις διαφημησεις τους χορηγους τα εβεντς κ ολα αυτα θα κανει αποπληρωμη των χρεων του σε 5 χρονια.

+600

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme

+ολα!

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    πινακιδα;;; εγω παντως την εβγαλα τελειως!!!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    κάνε το σαν ένα παλικάρι που βλέπω Π. Ράλλη-Πειραιώς με ένα street.
    πάρε μια τσάντα πλάτης και κρέμασέ την εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    ... αμα δεν εχεις τσαντα πλατης, βαλτην στην κωλοτσεπη

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ένα R1 κίτρινο? :P Παλικαράκι.

Το θεωρώ τελείως κοροϊδία να κρύβεις την πινακίδα. Ή φόρα τη ή μην τη φοράς. Εγώ προσωπικά θα σε έγραφα πολύ πιο εύκολα αν την έβλεπα κρυμμένη.
    Life begins at 45°.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ένα R1 κίτρινο? :P Παλικαράκι.

Το θεωρώ τελείως κοροϊδία να κρύβεις την πινακίδα. Ή φόρα τη ή μην τη φοράς. Εγώ προσωπικά θα σε έγραφα πολύ πιο εύκολα αν την έβλεπα κρυμμένη.

ω ναι αυτός! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτος των μηχανών πινακίδες έχουμε κι εμεις, οι αναβάτες δηλ.
    Μια απ'αυτές γράφει "αξιοπρέπεια" .
    Αν θες την φοράς , αν όχι την πετάς.
    Λίγο δύσκολο μετά να την ξαναβρείς η να απαιτήσεις να την φορούν οι άλλοι...

Οταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμε.

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Εκτος των μηχανών πινακίδες έχουμε κι εμεις, οι αναβάτες δηλ.
    Μια απ'αυτές γράφει "αξιοπρέπεια" .
    Αν θες την φοράς , αν όχι την πετάς.
    Λίγο δύσκολο μετά να την ξαναβρείς η να απαιτήσεις να την φορούν οι άλλοι...

Οταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμε.
    ΣΥΓΝΏΜΗ ΜΗΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΎΓΕΙ ΛΊΓΟ ... άλλο βούρτσα άλλο φουτσ@ τι σχέση έχει η αξιοπρέπειά με το Αν έχεις η όχι ευδιάκριτα τοποθετημένη την πινακίδα σου .Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λίγα για να γλιτώσει τα πολλά ... μπορεί κάποιος άλλος να μην νοιάζεται η να έχει να μην έχει τα κότσια ..... η αξιοπρέπειά δεν έχει ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos
    ΣΥΓΝΏΜΗ ΜΗΠΩΣ ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΎΓΕΙ ΛΊΓΟ ... άλλο βούρτσα άλλο φουτσ@ τι σχέση έχει η αξιοπρέπειά με το Αν έχεις η όχι ευδιάκριτα τοποθετημένη την πινακίδα σου .Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει λίγα για να γλιτώσει τα πολλά ... μπορεί κάποιος άλλος να μην νοιάζεται η να έχει να μην έχει τα κότσια ..... η αξιοπρέπειά δεν έχει ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ
    το περασμένο καλοκαίρι μου έτυχε μια φάση με 2 τύπους που προσπάθησαν να με ρίξουν κλωτσόντας με πάνω στη μηχανή. και οι 2 δεν είχαν πινακίδες. και δεν μπορώ να τους βρω να τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν... να γιατί είναι μαλακία να μην έχεις πινακίδα... άμα κάνεις καμιά παπαριά δεν θα μπορούμε να σε βρούμε.

ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει πλέον... οπότε κάνε κι εσύ ό,τι γουστάρεις.
    η πινακίδα υπάρχει για ένα συγκεκριμένο λόγο... άμα δεν την γουστάρεις βγάλτην. έχε υπόψη όμως πως με το 600αράκι που καβαλάς θα σε πιάσουν για πλάκα. γι αυτό άστην προς το παρόν και όταν πάρεις μπούσα τη βγάζεις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    να γιατί είναι μαλακία να μην έχεις πινακίδα... άμα κάνεις καμιά παπαριά δεν θα μπορούμε να σε βρούμε.
    Εμ... αυτός δεν είναι ο σκοπός? Αλλά υποτίθεται ότι δεν είμαστε εγκληματίες, δολοφόνοι, βιαστές.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Να κανω εγω μια ερωτηση πανω στο θεμα καμερες στον δρομο και ταχυτητα,σαν γκαλοπ σε ποσους απο εμας,οχι να το εχουμε ακουσει αλλα να εχει συμβει σε εμας, εχει ερθει κληση με φωτο για υπερβολικη ταχυτητα με μηχανη.

κλα'ιν μα'ιν Το avatar του/της vagelis24
    Το τελευταιο μωρο που εχω, ειναι busa 05 ( το πηρα καινουργιο ) και της πινακιδες δεν της εχω παρη ακομη απο το μηχανολογικο
    Υποψειν, το εχω μονο για ταξιδακια, ποτε για μεσα στην πολη.
    Μεχρι τωρα καμια κληση

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16