σε σένα απευθυνόμουν φίλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Χλωμό το κόβω αυτό..... Άντε κανά τσίπουρο να'χουν εκεί οι Ούνοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε σένα απευθυνόμουν φίλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Χλωμό το κόβω αυτό..... Άντε κανά τσίπουρο να'χουν εκεί οι Ούνοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
σε σένα απευθυνόμουν φίλος!
Το κατάλαβα, αλλά είπα να το παίξω τρελίτσα..
Έχουμε ξεμείνει Φώτη & αναμένουμε πολεμοφόδια από το μέτωπο.![]()
για τον δεύτερο απο αριστερά που δε θα 'ναι μαζί μας, γίνεται η βόλταΑρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Καλά το θυμόμουνα για την εναλλακτικη στο Σπαθοβούνι:
Βολτα στην Βυτινα (16/12/06) - Εκ των υστερων ... (3)
α/α: 06/488
Μέλος: crs-k
Ημ/νια Καταχώρησης: 17/12/2006
Ενότητα: Συναντήσεις - Βόλτες
Περιγραφή: Ξεκινωντας ειπαμε, οτι τα μικρα τεποζιτα θα εβαζαν βενζινα στην Νεμέα.
Παμε μεχρι το Σπαθοβούνι, οπου πεδευτηκαμε να βρουμε "εξοδο" απ' το χωριο, μιας και ΔΕΝ ειχε ΚΑΜΜΙΑ πινακιδα, αλλα ρωτωντας περνουμε τον δρομο προς Αρχαίες Κλεωνές.
Λιγο εξω απο το Σπαθοβούνι, σταματαω με τον Χρηστο (tai) πισω μου, μιας και χασαμε την οποιαδηποτε επαφη με τους υπολοιπους απο πισω ...
Λιγο αργοτερα μαθαμε (απο τους πρωτους που εφτασαν) οτι σταματησαν στο Σπαθοβούνι για βενζινα ...
Τελικα μονος μου τα ελεγα, μονος μου τα ακουγα ...
Σχόλιο Moto.gr: (crs-k) Περισσοτερα στην "βόλτα" του crs-k.
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=33![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτό θα 'θελε κι εκείνος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για τον δεύτερο απο αριστερά που δε θα 'ναι μαζί μας, γίνεται η βόλτα![]()
![]()
ΚΑΝΟΝΙΣΟΥ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
[φωνή απο το βάθος]
ααχ, νομίζω απο δω πρέπει να πάμε ... καλέ, ναι είμαι σίγουρος, ακ(ω)λούθα!
[/φωνή απο το βάθος]![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για τον δεύτερο απο αριστερά που δε θα 'ναι μαζί μας, γίνεται η βόλτα![]()
![]()
Ηλία, θα είναι. Παντα ήταν και πάντα θα είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Ηλία, θα είναι. Παντα ήταν και πάντα θα είναι.
εσυ περιτο να σου πω οτι μ αφησες ξαγρυπνο χτες!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλέ μου operater, βάλτε με σας παρακαλώ διπλό, τα έρτει και το στεφάνι μου (αν τολμήσω κι έρτω μόνος μου θ' ακούω για πολύ καιρό ψαλμούς και δεν το θέλω).
Φκαριστώ.
Υ.Γ. Και παρακαλώ πείτε τόπο συναντησης για μας τους καταυλακιωτες.
![]()
Εμεις απο εδω κατω οταν πλησιαζουν οι μερες θα κανονισουμε σε αλλο θρεντακι που θα μαζευτουμε για να ξεκινησουμε απο Πατρα,ωστε να παμε ολοι μαζι.Θα ερθουν και καποια φιλαρακια μαλλον...![]()
![]()
![]()
Καλο σημειο ειναι η Ιντεραμερικαν στην Εθικη.Εκει που μας ειχες ξαναβρει ενα πρωι πριν αρκετο καιρο...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
είναι που εγκατέλειψεις οριστικά τη νύχτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
ρε εμείς είμαστε γΛήγοροι, μέχρι να φτάσουν οι άλλοι θα έχουμε χρόνο να πεταχτούμε μια ανάβαση Ταΰγετου, δε θα θεωρηθεί ότι χαθήκαμε :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΚΑΝΟΝΙΣΟΥ!!!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ωρέ λιεβέντη εμείς κουτσα στραβα θα βρεθούμε να ξεκινήσουμε, με τσι αλλοι τι γινεται λιεω που θα τους έβρουμε γιαβριμ? Αυτούνο ρωτάω ο φουκαρας. Σεβασμο στην 3η ηλικία έτσι παλικάρια. Θα με αφήνετε να είμαι ο πιο γλήγορος για ν' ανέβει λίγο η ψυχολογία μου???Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμεις απο εδω κατω οταν πλησιαζουν οι μερες θα κανονισουμε σε αλλο θρεντακι που θα μαζευτουμε για να ξεκινησουμε απο Πατρα,ωστε να παμε ολοι μαζι.Θα ερθουν και καποια φιλαρακια μαλλον...![]()
![]()
![]()
Καλο σημειο ειναι η Ιντεραμερικαν στην Εθικη.Εκει που μας ειχες ξαναβρει ενα πρωι πριν αρκετο καιρο...![]()
![]()
![]()
ε ε τι λετε?
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ειπαμε για τους αλλους...Πριν τα διοδια Σπαθοβουνιου για να παμε δεξια.......Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ωρέ λιεβέντη εμείς κουτσα στραβα θα βρεθούμε να ξεκινήσουμε, με τσι αλλοι τι γινεται λιεω που θα τους έβρουμε γιαβριμ? Αυτούνο ρωτάω ο φουκαρας. Σεβασμο στην 3η ηλικία έτσι παλικάρια. Θα με αφήνετε να είμαι ο πιο γλήγορος για ν' ανέβει λίγο η ψυχολογία μου???
ε ε τι λετε?![]()
Δε ξερω που ειναι αυτο αλλα ετσι διαβασα ετσι λεω......![]()
![]()
![]()
Θα παρω το Τζι Πι Εσι μαζι αν ειναι ωρε...Τι σκατα την εχομε την technology???:smilea:
ωχ παλι στη κλειτορι(Δ)α θα τους βρουμε...!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε εμείς είμαστε γΛήγοροι, μέχρι να φτάσουν οι άλλοι θα έχουμε χρόνο να πεταχτούμε μια ανάβαση Ταΰγετου, δε θα θεωρηθεί ότι χαθήκαμε :wacko:![]()