Μου κάηκε η λάμπα απο το φειζερακι μου. Είναι η δεξια που έχει κ το φως πορείας. Στη μοτοδυναμική μου ζήτησαν 35 γιούρια συν ΦΠΑ. Έχει κανείς καμια άλλη ιδέα ? δεν είναι πολλά ρε παιδιά για ένα λαμπόγυαλο.
Μου κάηκε η λάμπα απο το φειζερακι μου. Είναι η δεξια που έχει κ το φως πορείας. Στη μοτοδυναμική μου ζήτησαν 35 γιούρια συν ΦΠΑ. Έχει κανείς καμια άλλη ιδέα ? δεν είναι πολλά ρε παιδιά για ένα λαμπόγυαλο.
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Πολλά είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Αγόρασα απ' το νετ σετάκι για το tiger 4 λαμπες παρκινγκ, μια Η7 και μια Η9, όλα μαζί 23 ευρώ
Ξαμολήσου στα μαγαζιά και αγόρασε μια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και μένα Η7 είναι ξέρεις κανα μαγαζάκι άσχετο με yamaha που να πουλα τετοια σταφ.? Καπετάνιο πιο άμεσο μήνυμα δε έχω δει. Ούτε από στόκολο![]()
Όλα τα μαγαζιά με μοτο αξεσουάρ έχουν λαμπες, Μιχαλακοπουλου, Καλλιρόης κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Emden
και μένα Η7 είναι ξέρεις κανα μαγαζάκι άσχετο με yamaha που να πουλα τετοια σταφ.? Καπετάνιο πιο άμεσο μήνυμα δε έχω δει. Ούτε από στόκορο![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν μας λες κ σε ποια ακριβως μοτοδυναμικη στο ειπαν για να μην ξαναπατησει κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
αι συχτηρ με τους κλεφτες...35? μια λαμπα...![]()
καλλιθέα στη θησέως!δε ξέρω άλλο που να έχει ανταλλακτικά στοκ έκτος απο αυτο και εκέινη στο αγιο στέφανο
Προφανώς very long life ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για το tiger 4 λαμπες παρκινγκ![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Nαι, δε θα τό 'λεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προφανώς very long life ...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κλοπή....Με καμμιά 25αριά ευρώ βάζεις και Η7 και Η4 από τις OSRAM Nightbreaker ή Philps gt Extreme και αναβαθμίζεις ταυτόχρονα τα φώτα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Κάνεις μόνος σου και την γνωστή μετατροπή να ανάβουν και τα 2 και είσαι άρχοντας πληρώνοντας 10 ευρώ λιγότερα απ' όσα σου ζήτησαν για την αλλαγή της μιας λάμπας....
καλα δεν αξιζει 35? + ΦΠΑ μια ΓΝΗΣΙΑ λαμπα της YAMAHA????
πατε καλα λεβεντες ????:a24:
και λιγα ειπαν...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
πηγαινε στον "ΤΖΩΝ" στη σπυρου πατσι και παρε αυτη που λεει ο THEOD Με 14 ευρο την Η4 και κατι ψιλα την Η7
ερωτηση; για γνωστες....φιλος με πολυ καλες γνωσεις , μου ειπε το εξης εαν ενα μηχανκι δεν εχει καταληλα διαμορφωμενο φαναρι για xenon απο το εργοστασιο ,βαζοντας xenon εχουμε την εντυπωση οτι εχουμε καλητερο φως αλλα στην ουσια ειναι ψευδαισθηση γιατι διαχαιεται και δεν ειναι δεσμη φωτος σε ευθεια που μας ενδιαφερει στην μοτο να βλεπουμε μπροστα ,και μακρια δλδ συμπυκνομενη δεσμη σε ευθεια υσχιει τι λετε ?
οταν πηρα το μηχανακι φοραγε ειδη xenon [ Η4 λαμπα] και εχω σκοπο να το λυσω για κατι πλαστικα κλπ στο μηχανικο η συνβουλη τουν φιλου ειναι να ξηλοσω τα xenon και να βαλω μια καλη λαμπα φιλιπς η οσραμ κλπ για να εχω καλητερη δεσμη φωτος , δλδ ποιο συγκεντρωμενο φως σε δεσμη στην ευθεια υσχιει τι λετε ;
εχει πρωσοπικη ειμπειρια καποιος ?
εαν ξερει καποιος και ειναι γνωστης η εχει δοκιμασει μια τετοια αλλαγη ας μου πει δυο πραγματα
Να ακολουθήσεις την συμβουλη του φίλου! Αμεσα κιόλας τα xenon χωρίς τα κατάλληλα για αυτά κάτοπτρα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι γιατί εκτός του ότι κι εσυ δεν βλέπεις σωστά τον δρόμο τυφλώνεις τους απέναντι ερχόμενους με πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.
Βάλε τις λάμπες που είπε ο φίλος σου, είναι μια χαρά
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
σε ενα αλλο θεμα λεγαμε για εμπορους κλπ ελλαδα εξωτερικο κλπ
35 γιουρο για μια μονο λαμπα??????????
μηπως ηθελες για ολο το σπιτι σου???????
ρε τον πουλο ρε
να κλεισουν και να φαληρισουν