Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Και για πες μου δηλαδη γιατι να τα σπασουν αστυνομικοι με κουκουλες???
    α.)Για να παρουν παραπανω μισθο?
    β.)Για να παρουν προαγωγη??
    γ.)Για να περασουν την ωρα τους??

Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να κάθομαι τώρα να γράφω ολόκληρη επιχειρηματολογία, για την ύπαρξη παρακράτους και τη χρησιμότητα του στις επίσημες κυβερνήσεις, δε προλαβαίνω. Σου γράφω λοιπόν μόνο τη λέξη παρακράτος.

Να ρωτήσω κάτι όμως και εγώ με τη σειρά μου? Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί? Τι δουλειά είχαν οι τύποι με τις κουκούλες μέσα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πριν 2 χρόνια?

Γιατί σε κάποιο σκηνικό στα Χανιά, τύποι μαζί με τους αστυνομικούς άρχισαν να φοράνε κουκούλες και να σπάνε 2 βιτρίνες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρακατω και??

Traditionally, an agent provocateur (plural: agents provocateurs, French for "inciting agent") is a person employed by the police or other entity to act undercover to entice or provoke another person to commit an illegal act. More generally, the term may refer to a person or group that seeks to discredit or harm another by provoking them to commit a wrong or rash action.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_provocateur

προβοκάτσια η: η σκόπιμη πρόκληση, η ενέργεια του προβοκάτορα και το αποτέλεσμά της: Tα επεισόδια και οι εμπρησμοί στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου ήταν καθαρή ~. H έκρηξη βόμβας στα γραφεία της οργάνωσης καταγγέλθηκε ως ~. [ρωσ. provokatsija (με βάση το λατ. provocatio `πρόκληση΄ και το γαλλ. provocateur, πρβ. προβοκάτορας)]
    ΛΚΝ

προβοκατσια δράση η ενέργεια που έχει σκοπό να παρασύρει άτομο η ομάδα σε παράνομες η ανάρμοστες πράξεις, ώστε να εκτεθούν ή να ωφεληθούν οι αντίπαλοί της ...
    ΕΤΥΜ < ρωσ .provokatsija
    Μπαμπινιώτης, σελ 1472

αντιγραφη απο εδω

πες εσυ τωρα...και??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Η φάση είναι ότι επίτηδες το κάνεις αυτό. Δε νομίζω ότι δε στροφάρεις...

Διάβασε μια απλή παραγραφούλα.

Υπάρχουν νόμοι. Σωστά? Μπορώ να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην τους παραβαίνω? & βέβαια μπορώ. Όπως και όλοι μας. Πρέπει να καταγράφομαι, για να αποδειχτεί ότι δε παρανόμησα?

Αυτό και τέλος.
    Δεν κάνω τίπτα επίδηδες ρε mikeg. Εσύ έχεις κολήσει τώρα στο ότι θα είσαι νομότυπος και θα σε καταγράφουν , ενώ σου είπα εξαρχής ότι το ζήτημα δεν είναι τι κάνεις εσύ αλλά αυτός που παρανομεί.

Για τρίτη φορά σου λέω ότι εφόσον οι κάμερα μπορεί να μειώσει την εγκληματικότητα, εμένα στα @ρχίδια μου αν με γράφει από το πρωί μεχρι το βράδυ σε δημόσιους χώρους. Για ποιόν λόγο να με ενοχλεί δηλαδή? Ούτε και εσύ μπορείς να βρεις λόγο, διαφορετικά θα μου τον είχες γράψει ήδη.

Να σου πω και το εξής ακόμα. Τι προτιμάς δηλαδή, μια πόλη γεμάτη μπάτσους ή μια πόλη γεμάτη κάμερες? Εγώ το δεύτερο. Η κάμερα δεν θα σε πυροβολήσει αν της πεις καμιά κουβέντα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ώπα, μάστορα. Εγώ δε ξέρω αν ο φοιτητής τα έσπαγε. Ξέρω όμως ότι οι αστυνομικοί είναι και κατηγορούμενοι και ένοχοι.

Ωπα ρε μεγάλε....Δηλαδή τους αστυνομικούς να τους τιμωρήσουμε με στοιχείο την κάμερα αλλά τους αναρχικούς να τους αθωωσουμε γιατί κάμερα δεν θέλουμε.....

Η ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΟΧΙ..

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο......Στις πορείες και στα επεισόδια θα επιθυμούσες να υπάρχουν αστυνομικοί που καταγράφουν αξιόποινες πράξεις σε βίντεο???Θα επιθυμούσες να γινόταν η ταυτοποίηση των ατόμων αυτών με βάση τα καταγεγραμένα στοιχεία αυτά???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Mike...

Γιατί σε κάποιο σκηνικό στα Χανιά, τύποι μαζί με τους αστυνομικούς άρχισαν να φοράνε κουκούλες και να σπάνε 2 βιτρίνες?
    Έχεις κάτι απτό απο το παραπάνω ρε φίλε;... χωρίς ίχνος μομφής έτσι;... απλά θα ήθελα να το διαβάσω-δώ και εγώ. Εκτός και αν το είδες με τα μάτια σου οπότε δεν τίθεται καν θέμα καθώς ξέρω οτι δεν αερολογείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να κάθομαι τώρα να γράφω ολόκληρη επιχειρηματολογία, για την ύπαρξη παρακράτους και τη χρησιμότητα του στις επίσημες κυβερνήσεις, δε προλαβαίνω. Σου γράφω λοιπόν μόνο τη λέξη παρακράτος.

Να ρωτήσω κάτι όμως και εγώ με τη σειρά μου? Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί? Τι δουλειά είχαν οι τύποι με τις κουκούλες μέσα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πριν 2 χρόνια?

ετσι μπραβο!!!!!Ολοκληρες εκπομπες εγιναν....ολα αυτα εξηπηρετουν συμφεροντα ειτε καποιοι το καταλαβαινουν ειτε οχι.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πες εσυ τωρα...και??
    τι να πούμε ρε φίλε? :rotflmao:

είχε γεμίσει ο τόπος φωτογραφίες τους να πούμε και ακόμα μερικοί δεν "μπορούν" να το καταλάβουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    εμ

Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...

Κουκούλες φοράνε και σίγουρα έχουμε δεί και κλιπάκια με συνομιλίες ενώ κρατάνε και στυλιάρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ κτλ... αλλά ούτε να σπάνε , ούτε να καίνε έχουμε δεί. Οπότε αφήστε τις εικασίες και μιλήστε με γεγονότα.

Το τι ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας με την δική του σκέψη μπορεί να απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.

Gandalf
    Αστο ρε gandalf, τόσα video έχουν κυκλοφορήσει. Ειδικά πέρυσι με τα δεκεμβριανά, είχαν βγει αρκετά που έδειχναν κουκουλοφόρους με λοστους, να μιλάνε με ένστολους σε πολύ φιλικό κλίμα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

παρακατω και??

ΥΓ. Οταν πας σε μια ταβερνα σου σερβιρουν το φαϊ... δε στο μασανε κιολας !!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν κάνω τίπτα επίδηδες ρε mikeg. Εσύ έχεις κολήσει τώρα στο ότι θα είσαι νομότυπος και θα σε καταγράφουν , ενώ σου είπα εξαρχής ότι το ζήτημα δεν είναι τι κάνεις εσύ αλλά αυτός που παρανομεί.

Για τρίτη φορά σου λέω ότι εφόσον οι κάμερα μπορεί να μειώσει την εγκληματικότητα, εμένα στα @ρχίδια μου αν με γράφει από το πρωί μεχρι το βράδυ σε δημόσιους χώρους. Για ποιόν λόγο να με ενοχλεί δηλαδή? Ούτε και εσύ μπορείς να βρεις λόγο, διαφορετικά θα μου τον είχες γράψει ήδη.

Να σου πω και το εξής ακόμα. Τι προτιμάς δηλαδή, μια πόλη γεμάτη μπάτσους ή μια πόλη γεμάτη κάμερες? Εγώ το δεύτερο. Η κάμερα δεν θα σε πυροβολήσει αν της πεις καμιά κουβέντα.

Ας κάνω μια προσπάθεια ακόμα.

Δε θέλω να με καταγράφουν. Είναι απλό. Ας βρουν άλλους τρόπους να μειωθεί η εγκληματικότητα, όχι εις βάρος όλων.

Όσο για τη τελευταία σου ερώτηση, δε προτιμώ τίποτα από τα δύο. Προτιμώ κάτι άλλο. Ερωτώ, γιατί πχ στη Σουηδία που ξέρω δεν ισχύει τίποτα από τα 2? Μήπως όπως έγραψε κάποιος είναι θέμα Παιδείας? Θέλω λοιπόν, να δωθεί βάση στη παιδεία με την ευρύτερη έννοια, και διάλογος και προσπάθειες πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, & όχι στις κάμερες ή στους μπάτσους που βολεύει (πολιτικά & οικονομικά) κάποιους.

Παλαιό μέλος
    Τι δουλειά έχει ο τύπος με τη κουκούλα μαζί με τους αστυνομικούς (& όχι απέναντι τους), κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση που κοιτάν οι αστυνομικοί?
    Αυτος προφανως ειναι ενας αστυνομικος της ασφαλειας (με πολιτικα) που εβαλε μια κουκουλα για να μη βλεπουν ολοι τη φατσα του και τον τραβανε φωτογραφιες μονο και μονο επειδη ειναι μπατσος και τον βγαζουν σε διαφορα σαιτ. Αυτη τη δουλεια εχει.

Την εννοια του παρακρατους τη γνωριζω και αυτο σημβαινει στην Ελλαδα αλλα εγω σε ρωτησα αλλο πραγμα. Τι κινητρο εχει ο απλος αστυνομικος να συμμετεχει στο παρακρατος????

Τιποτα.

Γι'αυτο και δε συμμετεχει αυτος και συμμετεχουν γνωστα βλασταρια της πολιτικης μας κουζινας και διαφοροι αλλοι δηθεν αριστεροι και δηθεν ιδεολογοι.

Αν ειχε ενδεχομενως να συμμετειχε αλλα δεν εχει και το σεναριο αυτο ειναι φαντασιας.

Mike...

Έχεις κάτι απτό απο το παραπάνω ρε φίλε;... χωρίς ίχνος μομφής έτσι;... απλά θα ήθελα να το διαβάσω-δώ και εγώ. Εκτός και αν το είδες με τα μάτια σου οπότε δεν τίθεται καν θέμα καθώς ξέρω οτι δεν αερολογείς.

Gandalf

Υπάρχει video σε τοπικό Χανιώτικο κανάλι, που τα δείχνει όλα αυτά.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Η φωτο τι θελει να δειξει γιατι δε καταλαβα???

δειχνει αναρχικους κ μπατσους που βγηκαν για καφε... τωρα μιλας σοβαρα ρε φιλε η μας δουλευεις ψιλο γαζι;;; τοση ωρα μια χαρα τα αναλυεις κ τα χωνεις που δειχνει πως τα πραγματα τα αντιλαμβανεσαι μια χαρα. ξαφνικα θολωσε η αντιληψη σου και :a13: αδιαφορα;;;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΣΩΣΤΑ... να μιλάνε... οχι να σπάνε και να ρημάζουν.

Το να είναι κάποιος "μυστικός" δεν σημαίνει οτι σκάει με στολή και όπλο μέσα σε ενα πλήθος... αλλά αναμυγνείεται όσο και όπως μπορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πράττει το ίδιο.

Αυτό εννοώ περί εικασίας... περιμένω όμως και την απάντηση απο τον φίλο Mike που αν μη τι άλλο σέβομαι την γνώμη του και ίσως έχει κάτι που δεν γνωρίζω.

ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ απόλυτα όπως είπα και πάλι το να φοράς κουκούλα όπως στην φωτό στο Ηράκλειο Κρήτης αν θυμάμαι καλά και να πράττει όπως δείχνει η φωτό.... αλλά μην τα μπερδεύουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εμ

Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...

Κουκούλες φοράνε και σίγουρα έχουμε δεί και κλιπάκια με συνομιλίες ενώ κρατάνε και στυλιάρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ κτλ... αλλά ούτε να σπάνε , ούτε να καίνε έχουμε δεί. Οπότε αφήστε τις εικασίες και μιλήστε με γεγονότα.

Το τι ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας με την δική του σκέψη μπορεί να απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.

Gandalf
    ρε μαγε μας δουλευεις???

πως θα τους δουμε δλδ να σπανε ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!!:a24: :a24: :a24:

δλδ μας λες να δουμε αν αυτος που φοραει κουκουλα και π.χ. μπλε παντελονι ειναι ο ιδιος που καθεται διπλα σοτυς μπατσους...

και πες οτι τον βρισκουμε τον τυπο σε εσταντανε να σπαει και να καθεται και διπλα στους φιλους του (μπατσους), κατι εξαιρετικα σπανιο...δεν θα ερθουν καποιοι και θα πουν..."δεν ειναι το ιδιο παντελονι", "δεν ειναι το ιδιο μεγαλωσομος", "το αριστερο του κορδονι φαινεται πιο φθαρμενο"...

ασε φιλε εμεις ιδιοι με αυτους που λεγανε τα "φοραει πρασινα starακια, γ@μηστε τον"...δεν γινομαστε..

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας