Το stock Z750 βγάζει 240HP στον τροχό, μετρημένα.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
ΠΟΝΑΕΙ ΕΕΕΕΕΕ?
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ SITE
CB 600 F HORNETstock power measurments
81.6 HP / 11900 rpm
CB 900 F HORNET stock power measurments
99 HP / 9290 rpm:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HONDA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ:
Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ SOIRH(καπως ετσι) HONDA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΩ-Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ HONDA.
ΤΙ KAWA ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ!!!
HONDA ΡΕ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ (οχι αυτον της εθνικης τον αλλον ντε)
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΧΑΤΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ
Z1000 2003-2005 stock power measurements
123.6 HP / 10500 rpm
CB 1300 2003-05 stock power measurements
107.3 HP / 7.700 rpm (ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΙΣΩ... ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΑΛΕΙ ΕΤΣΙ!!!! ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΟΧΛΙΚΟ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλαράκι μιλάμε για το Matrix το χαμηλωμένο το διπλοκάμπανο (sm edition) με αυτοκολλητάκι motorwomen.gr (+2 Hp).Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και με Accent (Enduro Edition) μερικοι ...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ TA MΟΤΕΡΙΑ TA ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΑWA ΚΑΙ...ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η HONDA
ANTE ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ CB ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ (ΕΜΕΝΑ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Η AMSTEL)
ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΑΡΚΑΡΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ Ζ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάποιοι πρέπει να έχουν πονέσει πολύ από τα Ζ.![]()
Ρε,κανείς σας να μην πάρει Ζ.
Σπάει,χαλάει,δεν πάει.
Αφήστε το για εμάς τους υπόλοιπους.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Κάποιοι πρέπει να έχουν πονέσει πολύ από τα Ζ.![]()
Ρε,κανείς σας να μην πάρει Ζ.
Σπάει,χαλάει,δεν πάει.
Αφήστε το για εμάς τους υπόλοιπους.
![]()
Z750----> TO TEΛΟΣ TOY HORNET
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ER-6 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ CBF ΘΑ ΠΟΥΛΑNE...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
.............
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ER-6 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ CBF ΘΑ ΠΟΥΛΑNE...
Μάθανε πως Γαμι@μαστε... πλακώσανε κι οι γύφτοι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ER-6 : The terminator![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
φιλαράκι μιλάμε για το Matrix το χαμηλωμένο το διπλοκάμπανο (sm edition) με αυτοκολλητάκι motorwomen.gr (+2 Hp).
![]()
![]()
Εγω λεω για το Accent μου ...
Εναι μολις τριων μηνων (εχω πληρωσει μολις 2 γραμματια) οταν παμε 4 φιλοι για 5 μερες στην Βαλια Καλντα για ορειβασια.
Ανεβηκαμε στο Αυγό απ' την Βωβούσα και μετα με τ' αυτοκινητα παμε γυρω-γυρω (απ' το Περιβόλι) προς το αρκουδόρεμα οπου και μειναμε 4 βραδυα, για ν' ανεβουμε στην Φλέγκα.
Ηταν Νοέμβρης και ειχε πολλα νερα με αποτελεσμα το Accent να περασει ΜΕΣΑ απο τρια (ή τεσσερα δεν θυμαμαι) ποταμια, εκτος απ' ολες τις αλλες κακουχιες που τραβηξε.
Φυσικα οταν γυρισαμε ορκιζομουνα στις επιμονες ερωτησεις της γυναικας μου, οτι και φυσικα το καινουργιο μας αμαξια ΟΥΤΕ που ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ σε χωμα!!!![]()
Κανα χρονο μετα ειμαστε μαζεμενοι ολοι, μαζι με τις γυναικες μας στο σπιτι ενος απο τους 4, που ειχε την ατυχη εμπνευση να προβαλει σλαϊτς απο παλιοτερες εξωρμησεις μας.
Σ' ενα απ' αυτο το Hyundai ειναι χωμενο μεχρι την μεση απ' τις πορτες σ΄ενα ποταμι στην Βαλλια Κάλντα!
Οπως καταλαβαινεις επεσε το ξυλο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ!![]()
Και να φανταστεις οτι ειμασταν ανοργανωτοι (ηταν και σβηστα τα φωτα)!![]()
Εγω ΔΕΝ εριξα καθολου!![]()
Μονο ετρωγα !!!![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Καλά ρε.... κι εσύ το παραξήλωσες.....![]()
213bhp τροχό.... και με απλή αμόλυβδη.... στις 42.500 rpm :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.