Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Νέο μέλος
    Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων.
    (προσοχη, ολο το πισω μερος της κουκλας μας πρεπει να ειναι ακαθαρτο).
    Το λαμπακι της πινακιδας πρεπει να ειναι στη θεση του αλλα καμμενο.
    Το βγαζουμε, το συνδεουμε με πανω απο 12 βολτ ρευμα (κανει και το οικιακο ρευμα, με προσοχη) καιγεται, και το ξαναβαζουμε στη θεση του.
    Ετοιμοι...
    ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ...

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Εγώ δεν έχω παράπονο. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (λόγω έλλειψης πινακίδας), με έχουν αφήσει. Κατά τ'άλλα είμαι νομιμότατος, βέβαια. Αν ξέρεις να μιλάς και δεν είσαι ζώο, πιστεύω σου φέρονται οκ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
    Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων.
    Το βγαζουμε, το συνδεουμε με πανω απο 12 βολτ ρευμα (κανει και το οικιακο ρευμα, με προσοχη) καιγεται, και το ξαναβαζουμε στη θεση του.
    Ετοιμοι...
    Λυπάμαι, κάνεις λάθος. Σύμφωνα με το άρθρο 74 του ΚΟΚ, είσαι υποχρεωμένος να έχεις φωτισμό στην πινακίδα του αριθμού κυκλοφορίας και το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται είναι 150?

" Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων.
    Ετοιμοι...

"ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ" Οπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Τζιμάκος.
    Τόση.... φαιά ουσία για μια λαμογιά της πλάκας ?

Και μετά κλαψούρισμα και ηλίθιες δικαιολογίες , δεν ήξερα , δεν άκουσα , είναι άρωστη η μανούλα μου κλπ κλπ .... Η ξευτίλα σ'όλο της το μεγαλείο....

Ρε παιδιά .. δεν είμαστε ανδράποδα... Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας .

Καμιά "ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ" δεν ΧΑΡΙΖΕΙ ελευθερία .. γιατί η ελευθερία δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ αλλα κατακτιέται .

Αν ταπεινώνεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου ψελίζοντας μαλακίες για να γλυτώσεις μερικά ευρώ , μην περιμένεις να σε σεβαστεί ο αλλος .

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε προσβάλλει , ή να σε λοιδωρήσει αν δεν του επιτρέψεις εσύ.

(Για τον συφορουμίτη Κουρεμένο έχω να πώ ότι αυτό λέγεται αξιοπρέπεια . Κι'αν αυτός δεν συμφωνεί , σίγουρα δεν φταίει η αξιοπρέπεια ).

Μα τα όρια είναι αστεία , πως είναι δυνατόν να πάω με 80 klm/h ?

Δεν παριστάνω την "παρθένα" . Την έχω πληρώσει ήδη 4 φορές .

Οταν οδηγώ έχω να σκεφθώ και να απολαύσω χίλια πράγματα , δεν θα απασχολώ το μυαλό μου με το αν λάσπωσα επαρκώς τη πινακίδα ή αν πρόλαβα να κάψω το λαμπάκι, κι'αυτό είναι ελευθερία.

Ολοι παραπονίομαστε για τις λαμογιές των άλλων ενω με τον εαυτό μας είμαστε επιεικείς, ειδικά όταν δεν μας βλέπει κανείς .....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Re: Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Ελληνικό «κράτος»...
    Επειδή αν μαζέψουν εμένα, που διαπράττω το τρομερό κακούργημα της έλλειψης πινακίδας, θα νιώθουμε όλοι ασφαλείς. Τέρμα η εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Γράψτε τα πουντάκια και τα σαξόραλλα που φτάνουν 120 στην παραλιακή και τα SS που δε φοράνε πινακίδες και λύσαμε το πρόβλημα. Το κράτος θα λειτουργεί σωστά επιτέλους.
    Life begins at 45°.

Μέλος, σκέτο

Re: Re: Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Επειδή αν μαζέψουν εμένα, που διαπράττω το τρομερό κακούργημα της έλλειψης πινακίδας, θα νιώθουμε όλοι ασφαλείς. Τέρμα η εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Γράψτε τα πουντάκια και τα σαξόραλλα που φτάνουν 120 στην παραλιακή και τα SS που δε φοράνε πινακίδες και λύσαμε το πρόβλημα. Το κράτος θα λειτουργεί σωστά επιτέλους.
    ...η συνηθισμένη νεοελληνική δικαιολογία: ας τιμωρηθούν όλοι οι άλλοι πρώτα και μετά βλέπουμε. Και εις κατώτερα λοιπόν! Over and out.

Αν αυτό κατάλαβες, πάω πάσο.
    Life begins at 45°.

εγω επειδη δεν ειχα την πινακιδα επανω στο μηχανακι και την ειχα κατω απο την σελα εφαγα μια ωραιοτατη κληση 300€...για την ιστορια ειχε πανω τις τρυπες αλλα αμ την εβαζα θα φαινοταν αναποδα, η ατακα του ζητα ηταν ας την εβαζες επανω και ας ηταν και αναποδα!τι να οω μετα

οποτε για μενα βαλτη για να μην τη χρησοπληρωνεις
    η βαλε αυτη που ανεβαινει και κατεβαινει με τον διακοπτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Οποιος θελει να πληρωνει κερατιατικα νταβατζιλικια βγαζει την πινακιδα..

Οποιος γουσταρει να φαει τα ωραια του ευρω ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ του,την αφηνει εκει που προβλεπεται...

Οποιος θελει να το παιξει "εγω δεν θελω μεροκαματο θελω 1000αρα μηχανη και θανατο" για να ξεφυγει απο μπλοκο,παιζει την ζωη του κορωνα γραμματα-και οχι μονο την δικη του-...

Απλα τα πραγματα παιδια,ζυγιστε τα..
    Τωρα τα περι νομου κλπ....

Καλημερα
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Εγώ δεν έχω παράπονο. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (λόγω έλλειψης πινακίδας), με έχουν αφήσει. Κατά τ'άλλα είμαι νομιμότατος, βέβαια. Αν ξέρεις να μιλάς και δεν είσαι ζώο, πιστεύω σου φέρονται οκ.
    Συμφωνω ρε συ,αλλα παιζεις εσυ τοσα ευρω μαυρο-κοκκινο?Σε τι οργανο θα τυχεις..?
    Και καθε φορα που βλεπεις μπατσο να καρδιοχτυπας,εαν θα εχεις τελικα φραγκα να βγαλεις το μηνα?
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Συμφωνω ρε συ,αλλα παιζεις εσυ τοσα ευρω μαυρο-κοκκινο?Σε τι οργανο θα τυχεις..?
    Και καθε φορα που βλεπεις μπατσο να καρδιοχτυπας,εαν θα εχεις τελικα φραγκα να βγαλεις το μηνα?
    Δεν ενθαρρύνω κανέναν να το κάνει. Ίσα ίσα. Εγώ το κάνω για την πάρτη μου. Ούτε τράπεζες ληστεύω, ούτε γριούλες. Απλά δε μου αρέσει το μηχανάκι μου με πινακίδα. Αν κάποιος μπάτσος θεωρήσει ότι πρέπει να με χρεώσει μισό μισθό γι'αυτό, ας είναι.
    Life begins at 45°.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια λέμε....

Αν θέλετε να κάνετε την παρανομία κάντε την.. .μεγάλα παιδιά είστε. Την ευθύνη όμως την έχετε εσείς .. και δεν φταίει ο κακός μπάτσος, το κράτος , η κακιά ώρα κτλ.

Αν κάποιος θέλει να κάνει το παράνομο, θα πρέπει να πληρώνει και την ζημιά χωρίς γκρίνιες μετά και δικαιολογίες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

100% μαζί σου. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και δεν κλαίγομαι σε κανέναν.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    Να κανω εγω μια ερωτηση πανω στο θεμα καμερες στον δρομο και ταχυτητα,σαν γκαλοπ σε ποσους απο εμας,οχι να το εχουμε ακουσει αλλα να εχει συμβει σε εμας, εχει ερθει κληση με φωτο για υπερβολικη ταχυτητα με μηχανη.
    Μου ηρθε το καλοκαιρι κλησουλα 350 ευρω για παραβαση που ειχα κανει τον Μαρτιο.Συγκεκριμενα ηρθαν 2 μπατσουληδες στο σπιτι μου να με ενημερωσουν οτι την επομενη μερα επρεπε να παραστω την ταδε ωρα στο τμημα.Βεβαιως πηγα κ τι να δω μια ωραια κλησουλα απο την Αττικη Οδο για υπερβολικη ταχυτητα.Μου εδειξαν και φωτογραφια, στην οποια φαινεται εμφανως η πινακιδα και λιγο το σουλουπι της μοτοσυκλετας.Τι να εκανα η καημενη, πηγα στον Διοικητη, κλαφτηκα αλλα τιποτα..ο συγκεκριμενος δεν σβηνει σχεδον καθολου κλησεις...
    Ολα αυτα που λετε για αξιοπρεπεια κλπ ειναι ακυρα.Ο ανθρωπος εθεσε το ερωτημα απλα και μονο για να γλιτωνει τις 350αρες, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.τον αν καποιος εχει αξιοπρεπεια ή οχι δεν εξαρταται απο την πινακιδα.Κ εγω εκτος Αττικης τη βγαζω, αν ομως προκαλεσω ατυχημα θα στματησω να δω αν ο αλλος ειναι καλα, αυτο ειναι θεμα ανατροφης ,παιδειας, νοοτροπιας...
    Τωρα, αν ο αλλος ειναι μαλακας και πινακιδα να εχει παλι θα την κανει με ελαφρα...εχει συμβει απειρες φορες νομιζω...
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Παλαιό μέλος
    αν ο αλλος ειναι μαλακας και πινακιδα να εχει παλι θα την κανει με ελαφρα...εχει συμβει απειρες φορες νομιζω...

Ετσι ειναι, απλως αυτο που αλλαζει ειναι οτι ισως δεις την πινακιδα.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 09:03