Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: dukeIII/hyper/990

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

dukeIII/hyper/990

Παντα στην ακρη του μυαλου μου ειχα την επομενη μου μηχανη........... τωρα που μεγαλωσαμε κ μαζεψαμε κανα φραγκο... να παρουμε κ εμεις κανα KTM 690 με 10000ε κανα Hyper 800 , ετσι να δοκιμασω κ εγω κατι ευρωπαικο.......κατι δικο μας ρε παιδι μου ..... της ευρωπαικης ενωσης ...... κ οχι να κανουμε μαγκες συνεχεια τους ιαπωνες......... το θεμα ειναι οτι βλεπω κατι μεταχειρα super duke 990 με 8/15.000 χλμ στα 7000ε κ αναστατωνομαι........ τι παιζει με αυτο το εργαλειο.........
    καποια στιγμη π.χ ενα 690 θα βαρεθεις το γκαζακι , θα θες να το φτιαξεις κ φτου κ απο την αρχη ......... το super duke 990 το θυριο φενεται να υποσχεται πολλα ......... για πολυ καιρο.......... τι παιζει με αυτο το θυριο........???? ξερετε κατι που δεν ξερω............??????????
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οι ερωτησεις μου:
    1) εχεις δωσει γυρω στα 3χιλ στο FMX και το εχεις φτιαξει οπως λες εδω και θες τωρα να παρεις κατι αλλο σε μονοκυλινδρο οπως το ΚΤΜ690?

2) επισης αναφερεις 3 διαφορετικα μηχανακια. ΚΤΜ690, ΗΥPER800 και SUPER DUKE 990. διαφορετικα μηχανακια...που ισως το μονο κοινο που εχουν ειναι το "παιχνιδι"... τι ακριβως θες?

3) τι ακριβως θελεις να μαθεις για το 990? γκαζι εχει πολυ. επισης ειναι και ΚΤΜ (με οτι αυτο συνεπαγεται). δεν εχει κυκλοφορησει παρα πολυ διοτι ειναι ενα ιδιαιτερο μηχανημα. η λεξη ομως που μπορει να το χαρακτηρισει απολυτα ειναι μια. ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: dukeIII/hyper/990

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    ετσι να δοκιμασω κ εγω κατι ευρωπαικο.......κατι δικο μας ρε παιδι μου ..... της ευρωπαικης ενωσης

Και αυτό που καβαλάς Ευρωπαϊκό είναι, εντελώς, απλά έχει Ανατολίτικα εξαρτήματα.

Oti κ να πειτε εχετε δικιο .......... ειμαι κ ανωμαλος ............. αλλα δε θα ξεχασω τα λογια μιανου 50 αρι .......... Μεγαλε 2 ειναι οι καυλες του αντρα η γυναικα κ η ροδα ........... τη γυναιακα την παντρευεσαι κ παει......... τι μενει......... η ροδα ..........Λοιπον .......... μια κ φετος παντρευομαι..... μια κ το μονοπετρο το πηρα.......... μια κ τωρα με βαρεσε .......... η χαρα κ η τρελα........... θελω κατι δυνατο............ Θελω κατι να με τρομαζει...........

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    ........... Θελω κατι να με τρομαζει...........
    αφου δε σε τρομαζει ο γαμος, δεν θα σε τρομαξει τιποτα...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Oti κ να πειτε εχετε δικιο .......... ειμαι κ ανωμαλος ............. αλλα δε θα ξεχασω τα λογια μιανου 50 αρι .......... Μεγαλε 2 ειναι οι καυλες του αντρα η γυναικα κ η ροδα ........... τη γυναιακα την παντρευεσαι κ παει......... τι μενει......... η ροδα ..........Λοιπον .......... μια κ φετος παντρευομαι..... μια κ το μονοπετρο το πηρα.......... μια κ τωρα με βαρεσε .......... η χαρα κ η τρελα........... θελω κατι δυνατο............ Θελω κατι να με τρομαζει...........
    τοτε κοιτα κατι σε exc-wrf-crf(x)..

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Αστα αυτα...ενα ειναι ΤΟ εργαλειο

http://www.youtube.com/?v=e20G96Bmfd0
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

Ελα ρε παληκαρια ......... τωρα......... ενταξει ειχα WRF 426 enduro k meta egine motard......... k ειπα να ξεκολυσω με τα ελαφρια αγωνιαρικα κ να μπορω να κανω κ καμια εκδρομουλα........ναναι κ λιγο πιο κυρηλε η κατασταση.......Τωρα το Busha ...... αν ειχα γκαραζ......θα τοχα παρει οποτε το αφηνω ....... για μετα 5 6 χρονια φασης.......αλλα δεν θελω να αιθηστω στις 300ares στην ελλαδα........
    Πιστευω το 990 .......... ειναι για την τωρινη μου φαση..........Οποτε το βλεπω καλητερο σε ολους τους τομεις απο ενα 690 η 800...........Αλλα τι παιζει.......?

σαν τι να παιζει δηλαδη?
    Παρε το 990SM (σε ασπρο) που εχει και χωρο για δευτερο ατομο και πας και μια εκδρομουλα (ταξιδευει πολυ ανετα με 140).

Αρχικα τα 990 μηχανικα ειναι πιο αξιοπιστα απο τα 690 .....σωστος?
    Πηγα αντιπροσωπεια κ το 950sm δεν το εφτανα με τιποτα.......μου φανηκε πολυ ψηλο θυριο..... ισως κ το 990 λιγο πιο κοντο ..... αλλα μια απο τα ιδια .....το 990smt μου πηγαινε κουτι ...... αν κ λιγο μακρυ ......αλλα πανακριβο.......Οποτε το super duke 990 mou kαθεται καλητερα γιατι ειναι πιο χαμηλο........εχει χαμηλοτερο κεντρο βαρους.......κ εχει χαμηλοτερη τιμη σαν μεταχειρα.......
    Κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο........3000κλμ........αλλα τα θελω να εχουν ενταση........ξερω οτι εχει κοντες σχεσεις......χαμηλη αυτονομια.....καιει πολυ.....αλλα με αυτα ειμαι οκ......Γενικα μαζευω πληροφοριες για αυτο το εργαλειο

Δεν το εχω οδηγησει το sduke. Αν και μ'αρεσουν πολυ τα δικυλινδρα ΚΤΜ θα προτιμουσα κατι πιο φιλικο σε τετοιο στυλ μηχανης. Απ'οτι ξερω ειναι πολυ απολυτο, ειδικα το R, αλλα αν σ'αρεσει εσενα χτυπα το. Το σιγουρο ειναι οτι αδρεναλινη εχει με τον κουβα. Πολυς κοσμος ταξιδευει και σολο και λεει οτι ειναι ακομα και σ'αυτο ειναι μια χαρα.
    Επειδη ομως το τι μας αρεσει στο ματι και στο χαρτι μπορει να ειναι και λιγο διαφορετικο απο το τι μας αρεσει στο οδηγημα, θα προτεινα να ανεβεις και στα speed triple 1050, Z1000 και tuono πριν τα σκασεις.
    Καλες αγορες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    θα προτεινα να ανεβεις και στα speed triple 1050, Z1000 και tuono πριν τα σκασεις.
    Καλες αγορες!

+1000

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αφού δεν έφτανε να πατήσει στο smt, νομίζω δεν θα μπορεί και στο triple.

Παντα ειχα κληση στα roadster/motard εχω οδηγησει 1050= super σε ολα , super ανετο. Βuell= λιγο ανετο, σuper αδρεναλινη. Μενει speed triple κ Z 750 , εχω μια φοβια μη καταληξω παλυ στο ιαπωνικο αλλα κ παλυ 4 κιλυνδρους μεσα στην πολη το θεωρω too much.Πιστευω οτι πρεπει να κοιταω σε μονοκυλιδρα.........Που εχει καμια πληροφορια για S.D. 990?

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αφού δεν έφτανε να πατήσει στο smt, νομίζω δεν θα μπορεί και στο triple.
    Oπα ρε παληκαρια το SMT to eixa eipa.........eipame...........Μεχρι 890 sela καβαλαω , παλια κ παραπανω WRF 426 , wr200.......
    Σβηστε τον αποπανω θα μου μπερδεψει τους απο κατω κ θα μου προτεινουν Z50 sto telos

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. O csr-k θέλει 990S
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2006, 17:50
  2. Πωλείται ΚΤΜ 990s ....
    από OldMan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 15:34
  3. Adventurer 990 = Sm 990???
    από drade στο forum KTM