Σελίδα 26 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 987

Θέμα: Κυριακή 21 Φλεβάρη

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δεν γ@μι%@&! βραδιατικα...

πρεπει να παρω τον Παπ να μου δωσει μηχανακι...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δεν γ@μι%@&! βραδιατικα...

πρεπει να παρω τον Παπ να μου δωσει μηχανακι...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    η θεση 48 ειναι κενη..??
    μου θυμιζει την ηλικια μου ..

Αρχίζει κι ανεβαίνει επικίνδυνα ο μέσος όρος ηλικίας της παρέας οπότε προτείνω εμείς τα ραμόλια να κάνουμε ξεχωριστο γκρουπάκι. Να μας βάλετε κάπου στη μέση της παρέας για να νιώθουμε μιαν ασφάλεια βρε αδερφέ, να υπάρχει κάποιος να μας συνδράμει στη δύσκολη, επίσης να υπάρχουν το λιγότερο 2-3 χεράδες κοντά μας, να μας περνάνε τα μηχανάκια μας από τα δύσκολα περάσματα. Εγώ θα βάλω και τις μπαγκαζιέρες στο BMW που χωράνε πράμα και θα τις τιγκάρω με τα χρειούμενα (ινσουλίνες, δραμαμίνες, υπογλόσια, αντιυπερτασικά και σίγουρα NEOTROP - αυτό που μας βοηθάει να θυμόμαστε - ) γιατί δεν βλέπω να την παλεύω να βρω τους δρόμους (εδώ για μια βόλτα στην Πάτρα βγαίνω και χάνομαι) και θα με αναζητάτε στη Νικολούλη. Χωρίς πλάκα τώρα τείνει να γίνει και γα..μπιπ τις βόλτες. Άντε τι περιμένετε, βάλτε κι άλλες συμμετοχές.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    .... επίσης να υπάρχουν το λιγότερο 2-3 χεράδες κοντά μας, να μας περνάνε τα μηχανάκια μας από τα δύσκολα περάσματα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Re: XΑΡΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Δεν έχω ξανακάνει χάρτες, οπότε... επιείκια!

Αθήνα - Άργος (140χλμ)

Δεν το ΄χεις ξανακάνει αλλα δε διαβαζεις...

ΡΕΕΕΕ, είπαμε θα βγουμε απο Διόδια Σπαθοβουνίου και όχι απο Νεμέα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ζήτω μας. Κι απάνω που τους τύπωσα κι άρχισα τη μελέτη (όχι την Ελεονώρα) έρχεσε εσύ κύριε ο αιρετικός και τους ανατρέπεις. Δεν βλέπω να βρισκόμαστε, δεν το βλέπω. Και σύνταξη ούτε στα 85 δεν βλέπω αλλά αυτό πάλι είναι άλλο θέμα.

(Ρε κάτι είχε ο καφές μέσα, σίγουρα. Τί γράφω πάλι ο πουστης πρωινιάτικα?)

Τώρα χωρίς πλάκα βάλτε κανέναν χάρτη, έτσι για να ξέρουμε που θα βρεθούμε. Φαντάσου κλεισούρα που έχω φάει, που από προχθες δεν κάνω τίποτε άλλο παρά να σκέφτωμαι την εκδρομή. Σύνδρομο στέρησης μου μυρίζει.

Ζήτω μας. Κι απάνω που τους τύπωσα κι άρχισα τη μελέτη (όχι την Ελεονώρα) έρχεσε εσύ κύριε ο αιρετικός και τους ανατρέπεις.
    Εγώ είμαι αυτός που έβγαλε τη διαδρομή και κάνω ό,τι θέλω....

Βασικά εαν εσείς θετε να πληρώσετε διόδια στο Σπαθοβουνι για 20 χλμ παραπάνω, καντε το :rotflmao:

Τώρα χωρίς πλάκα βάλτε κανέναν χάρτη
    Γιατί, οι παραπάνω τί ειναι;

Πέρα απ' την πλάκα, μπείτε στο νετ μονοι σας και κατεβάστε κανενα χαρτη, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα και, ξαναλέω, μην περιμένετε να σας μαζέψουμε εαν χαθείτε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Re: XΑΡΤΕΣ

Δεν έχω ξανακάνει χάρτες, οπότε... επιείκια!

Αθήνα - Άργος (140χλμ)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Διόδια Ελευσίνας (όσοι θένε πληρώνουν)

Ν. Εθνική Οδός, περνάμε Ισθμό, συνεχίζουμε για Πάτρα και κάνουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ για Τρίπολη απο τη Ν.Ε.Ο.

Φτάνοντας στα διόδια Σπαθοβουνίου, ΠΡΙΝ τα διόδια κανουμε δεξιά και αμέσως δεξιά* κατω απο τη γεφυρα της ΝΕΟ. Σε λιγο πάλι δεξια (εκεί που έχει το βενζιναδικο) και σε 6 χλμ συναντάμε την παλιά Εθνική Οδό για Αργος. Δεξιά και στο Σταθμό της Νεμέας κάνουμε αριστερά.

Ακολουθουν οι στροφές Δερβενακίων όπου, εαν δεν πετύχουμε φορτηγό, του γ@μούμε τη μανα

Ευθεία Μυκήνες/Κουτσοπόδι/Αργος. Σεμνα στην ευθεία λογω κίνησης και μπλόκων (εκεί καπου θα ξαναχάσουμε τον devils ). Απο Αργος συνεχίζουμε για Μυλους, συνεχίζουμε προς νοτια και στη διασταύρωση για Τρίπολη κανουμε δεξιά. Σε 500 μέτρα (πριν το βενζινάδικο στην ανηφόρα), κάνουμε αριστερά και περναμε απο φαράγγι Ξαβριά, Ανδρίτσα, Ελαιοχώρι.

Στη διασταύρωση κανουμε δεξιά (αριστερα βγαίνει Αστρος) και φτάνουμε Τρίπολη.

Τα υπόλοιπα μετά

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προτεινόμενα σημεία ανασυγκρότησης:

α) Διόδια Ελευσίνας
    β) Διόδια Σπαθοβουνίου, ΠΡΙΝ τα διόδια για να την κανουμε δεΞα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κομμάτι απο την έξοδο των διοδίων μεχρι εκεί που βρίσκει την παλιά ΕΟ (κοντα στον Αγ.Βασίλειο) το χρησιμοποιούν φορτηγά και το έχουν ΠΗΔΗΞΕΙ. Ειναι τιγκα στη λακουβα και τα 6χλμ θα τα πάμε αργα και τρυφερά

η διαδρομή που έχεις βάλει στην 1η σελίδα δεν συμφωνεί με τον Χάρτη στα άνωθεν σημεία.

Ο χάρτης παραπέμπει οτι θα περάσουμε τα διόδια του Σπαθοβουνίου και θα κάνουμε δεξιά στην έξοδο προς Άργος

όπα σόρυ με πρόλαβε ο Πάκτεν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγώ είμαι αυτός που έβγαλε τη διαδρομή και κάνω ό,τι θέλω....

Βασικά εαν εσείς θετε να πληρώσετε διόδια στο Σπαθοβουνι για 20 χλμ παραπάνω, καντε το :rotflmao:

Γιατί, οι παραπάνω τί ειναι;

Πέρα απ' την πλάκα, μπείτε στο νετ μονοι σας και κατεβάστε κανενα χαρτη, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα και, ξαναλέω, μην περιμένετε να σας μαζέψουμε εαν χαθείτε
    τελικά βρήκα χάρτη της περιοχής που αναφέρει ότι "ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" και κάτι για κάποιον Καποδίστρια, είναι ΟΚ?

Για να μη χαθούμε δεν θα ήταν πρέπον εσείς οι μπροστινοί να ρίχνετε χαλικάκια να τα βλέπουμε κι εμείς ν' ακολουθούμε?

ΟΚ καπιτάνο, όπως είπα και πιο πάνω μεγάλα παιδιά είμαστε, φαντάζομαι θα τα καταφέορυμε. Ανυπομονώ για την Κυριακή!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της diddl

21

Καπτεν και Φωτη να βαλω χαρτες.
    http://img294.imageshack.us/img294/2...escay3us9v.jpg
    Τους εχθρούς μου τους ξέρω. τους φίλους μου δεν ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

έχει δικιο ο Πάκτεν αλλά Vaska μην ανησυχείς.

Εγγυημένα σου λέω οτι σε τόσα άτομα θα βρεις άλλους 5-6 που πάνε ακριβώς με τον ρυθμό σου και κάποιος απο αυτούς θα γνωρίζει τους δρόμους. Έτσι γίνεται πάντα.

Σε κάποιο σημείο τα "γκρουπ" φτιάχνονται απο μόνα τους ανάλογα με τον ρυθμό σας όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί, που άλλωστε είναι και το καλύτερο για να μην πηγαίνουμε μπουλούκι όλοι μαζί.

Λιγα λόγια για τα "πονηρά" σημεία της διαδρομής.

1) Μύλοι - Ελαιοχώρι.

Δρόμος δευτερεύων επαρχιακός, στενός κα όχι παντου σε καλή κατάσταση. Αρκετές λακουβες και νεροφαγώματα, ειδικά αυτή την εποχή...
    Συνεχής ανάβαση με αρκετές φουρκέτες.
    Ευτυχώς ελάχιστη έως μηδενική κίνηση.
    Συναντάμε τη σιδηροδρομική γραμμή σε ένα σημείο σε ισόπεδη διάβαση σε ανηφόρα, την οποία ακολουθεί φουρκέτα. Προσοχή γιατί κυκλοφορούν τρένα (λιγα, αλλα κυκλοφορούν)
    Δεν μπαίνουμε στην Ανδρίτσα, περνάμε απ' έξω.
    Μετά το Ελαιοχώρι έχει κατάβαση ώς τη διασταύρωση του δρόμου Τρίπολη-Αστρος

2) Χρυσοβίτσι - Βυτίνα.

Δρόμος δευτερεύων επαρχιακός με ΠΟΛΥ υγρασία και σκιερά κομμάτια. Θα τον περάσουμε αργά και τρυφερά. Ενδεχομένως να έχει και χιονακι...

Καφέ θα πιούμε μάλλον στη Βυτίνα γιατί έχει μεγάλη πλατεία και (μάλλον) χωράμε. Μετά έχουμε και εναλλακτική διαδρομή για Λεβίδι μέσω Μαινάλου, αλλα μπορεί να έχει χιόνια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για να μη χαθούμε δεν θα ήταν πρέπον εσείς οι μπροστινοί να ρίχνετε χαλικάκια να τα βλέπουμε κι εμείς ν' ακολουθούμε?
    Θα βάλουμε μπροστά τα ΚΤΜ/Απριλια/Ντουκατι για να ακολουθούμε τα κομμάτια τους καθώς θα σκορπάνε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 21 Φλεβάρη - μεθεόρτια, photos, κλπ
    από chris 1150 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 412
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 16:34
  2. Κυριακη 21 φλεβαρη-προσπαθεια για την ωρα της αληθειας 2
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2010, 10:21
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  5. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων