Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    Μου ηρθε το καλοκαιρι κλησουλα 350 ευρω για παραβαση που ειχα κανει τον Μαρτιο.Συγκεκριμενα ηρθαν 2 μπατσουληδες στο σπιτι μου να με ενημερωσουν οτι την επομενη μερα επρεπε να παραστω την ταδε ωρα στο τμημα.Βεβαιως πηγα κ τι να δω μια ωραια κλησουλα απο την Αττικη Οδο για υπερβολικη ταχυτητα.Μου εδειξαν και φωτογραφια, στην οποια φαινεται εμφανως η πινακιδα και λιγο το σουλουπι της μοτοσυκλετας.Τι να εκανα η καημενη, πηγα στον Διοικητη, κλαφτηκα αλλα τιποτα..ο συγκεκριμενος δεν σβηνει σχεδον καθολου κλησεις...
    Ολα αυτα που λετε για αξιοπρεπεια κλπ ειναι ακυρα.Ο ανθρωπος εθεσε το ερωτημα απλα και μονο για να γλιτωνει τις 350αρες, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.τον αν καποιος εχει αξιοπρεπεια ή οχι δεν εξαρταται απο την πινακιδα.Κ εγω εκτος Αττικης τη βγαζω, αν ομως προκαλεσω ατυχημα θα στματησω να δω αν ο αλλος ειναι καλα, αυτο ειναι θεμα ανατροφης ,παιδειας, νοοτροπιας...
    Τωρα, αν ο αλλος ειναι μαλακας και πινακιδα να εχει παλι θα την κανει με ελαφρα...εχει συμβει απειρες φορες νομιζω...
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Γεια σου ρε super-Val.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ετσι ειναι, απλως αυτο που αλλαζει ειναι οτι ισως δεις την πινακιδα.
    Εσύ, κάποιος άλλος ή και μια κάμερα κυκλοφορίας. Η πινακίδα έχει λόγους για να βρίσκεται εκεί που είναι και δεν αφορά μόνο τις κλήσεις υπερβολικής ταχύτητας.

Υπόψη οτι πέρα απο το πρόστιμο μπορούν να σας πάνε και μια βόλτα μέχρι το κοντινότερο Α.Τ. για περαιτέρω εξακριβώσεις στο αν η μηχανή είναι κλεμμένη ή οχι. Σπάνιο μεν, αλλά μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε αστυνομικός.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    πριν κανα 2ωρο ειμαι με το gixxer και ανεβοκατεβαινω την Πεντελη (την γνωστη διαδρομη)
    μετα την πηγη (στο πηγαινε) βλεπω καμια 10ρια μπατσαδικα ,κουτια, (ΔΕΝ κανω πλακα,,,,)
    να πηγαινει το ενα πισω απο το αλλο πολυ αργα.

δεν ετρεχα,,,130-140 (εχει ευθεια εκει) ,,,,αυτοι πηγαιναν με 50 max.
    πινακιδα ειχα κανονικα ,οποτε αναρωτιεμαι τι να κανω,,,,,,,,

τσιμπαω μια τα φρενα ,,,,αλλα λεω,,,,what the fuck,,,,ανοιγω και τους περναω μονοκοπανια.

τι πιθανον να συμβει:

1. τιποτα
    2. να πηραν την πινακιδα και να.......
    3. να ηταν ολοι αυτοι σε εκπαιδευτικη αποστολη ,οποτε παμε στο 1.

το ερωτημα παντως παραμενει,,,,,

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τίποτα. Δεν κρατάνε σημειώσεις ποιοι παρανομούν και μετά στέλνουν επιστολές.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    Αρχικά δημιουργήθηκε από abrestas
    τι κοστιζει η μη ευδιακριτη; η καθολου πινακιδα;
    ξερει καποιος;

350 eyro το ξερω καλαααααααααααα!!!!!!
    η μη ευδιακριτη αλλα νομιζω και καθολου το ιδιο ειναι. [/B][/QUOTE] Τι λές ρε φίλε????Έχει πάει τόσο??Πριν 6-7 χρόνια ήταν τριάντα!!!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Μου ηρθε το καλοκαιρι κλησουλα 350 ευρω για παραβαση που ειχα κανει τον Μαρτιο.Συγκεκριμενα ηρθαν 2 μπατσουληδες στο σπιτι μου να με ενημερωσουν οτι την επομενη μερα επρεπε να παραστω την ταδε ωρα στο τμημα.Βεβαιως πηγα κ τι να δω μια ωραια κλησουλα απο την Αττικη Οδο για υπερβολικη ταχυτητα.Μου εδειξαν και φωτογραφια, στην οποια φαινεται εμφανως η πινακιδα και λιγο το σουλουπι της μοτοσυκλετας.Τι να εκανα η καημενη, πηγα στον Διοικητη, κλαφτηκα αλλα τιποτα..ο συγκεκριμενος δεν σβηνει σχεδον καθολου κλησεις...
    Ολα αυτα που λετε για αξιοπρεπεια κλπ ειναι ακυρα.Ο ανθρωπος εθεσε το ερωτημα απλα και μονο για να γλιτωνει τις 350αρες, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.τον αν καποιος εχει αξιοπρεπεια ή οχι δεν εξαρταται απο την πινακιδα.Κ εγω εκτος Αττικης τη βγαζω, αν ομως προκαλεσω ατυχημα θα στματησω να δω αν ο αλλος ειναι καλα, αυτο ειναι θεμα ανατροφης ,παιδειας, νοοτροπιας...
    Τωρα, αν ο αλλος ειναι μαλακας και πινακιδα να εχει παλι θα την κανει με ελαφρα...εχει συμβει απειρες φορες νομιζω...

Φυσικά και το πιστεύω ότι εσύ θα σταματήσεις σε περίπτωση ατυχήματος, άλλοι μπορεί να μην σταματήσουν όμως. Στο κάτω κάτω ένας τσαντάκιας γιατί να έχει πινακίδα? Και αυτή η γενικότερη στάση μπορεί να κατεβάζει την μοτοσυκλέτα σε αυτό το επίπεδο.
    Αυτό που με εντυπωσιάζει στην Ελλάδα είναι ότι ο καθένας μας μεταφράζει τον νόμο όπως μας βολεύει ή ανάλογα με την ψυχοσύνθεσή μας ή απλά την αισθητική μας.

Είχα δεί κάποια στιγμή σε ένα διπλανό φορουμ, κουβέντα για ένα είδος ζελατίνας. Η ζελατίνα αυτή είναι διάφανη, κολλάει πάνω στην πινακίδα, δεν εμποδίζει την ανάγνωση της πινακίδας με γυμνό μάτι, αλλά δεν φαίνεται η πινακίδα σε φωτογραφίες... Αυτή είναι μια λύση για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις κάμερες & μόνο...
    V-baby

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Εχει αναφερει κανεις για αναδιπλώμενη πινακιδα με ντιζα η ηλεκτρικη;
    Ο καλυτερος τροπος για να αποφυγεις τα ρανταρ, και μεσα στην πολη την κατεβαζεις και εισαι ενταξει!!

Εδω!! http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=89508

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    " Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων.
    (προσοχη, ολο το πισω μερος της κουκλας μας πρεπει να ειναι ακαθαρτο).
    Το λαμπακι της πινακιδας πρεπει να ειναι στη θεση του αλλα καμμενο.
    Το βγαζουμε, το συνδεουμε με πανω απο 12 βολτ ρευμα (κανει και το οικιακο ρευμα, με προσοχη) καιγεται, και το ξαναβαζουμε στη θεση του.
    Ετοιμοι...

"ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΜΟΥ" Οπως θα έλεγε και ο φίλος μου ο Τζιμάκος.
    Τόση.... φαιά ουσία για μια λαμογιά της πλάκας ?

Και μετά κλαψούρισμα και ηλίθιες δικαιολογίες , δεν ήξερα , δεν άκουσα , είναι άρωστη η μανούλα μου κλπ κλπ .... Η ξευτίλα σ'όλο της το μεγαλείο....

Ρε παιδιά .. δεν είμαστε ανδράποδα... Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας .

Καμιά "ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΚΛΑ" δεν ΧΑΡΙΖΕΙ ελευθερία .. γιατί η ελευθερία δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ αλλα κατακτιέται .

Αν ταπεινώνεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου ψελίζοντας μαλακίες για να γλυτώσεις μερικά ευρώ , μην περιμένεις να σε σεβαστεί ο αλλος .

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε προσβάλλει , ή να σε λοιδωρήσει αν δεν του επιτρέψεις εσύ.

(Για τον συφορουμίτη Κουρεμένο έχω να πώ ότι αυτό λέγεται αξιοπρέπεια . Κι'αν αυτός δεν συμφωνεί , σίγουρα δεν φταίει η αξιοπρέπεια ).

Μα τα όρια είναι αστεία , πως είναι δυνατόν να πάω με 80 klm/h ?

Δεν παριστάνω την "παρθένα" . Την έχω πληρώσει ήδη 4 φορές .

Οταν οδηγώ έχω να σκεφθώ και να απολαύσω χίλια πράγματα , δεν θα απασχολώ το μυαλό μου με το αν λάσπωσα επαρκώς τη πινακίδα ή αν πρόλαβα να κάψω το λαμπάκι, κι'αυτό είναι ελευθερία.

Ολοι παραπονίομαστε για τις λαμογιές των άλλων ενω με τον εαυτό μας είμαστε επιεικείς, ειδικά όταν δεν μας βλέπει κανείς .....
    Με συνχωρεις φιλε μου που με την αγενη εσωστρεφια μου καταπατησα τα συνταγματικα κατωχυρωμενα δικαιωματα σου,
    αλλα εμενα η γυαλιστερη μου κουκλα, μου χαριζει ελευθερια.
    Αν εσενα σου χαριζει εφιαλτες, μαλλον εισαι αλλου, αλλα η εντυπωση που εχεις για την μοδα ισως σου επιβαλλει να συνεχιζεις ή να προσποιησε οτι σου αρεσει να καβαλας αυτο το διαολο που δεν μας αφηνει να ησυχασουμε.
    Και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να τα βαζεις με τις σκεψεις μου-υπογραφη μου.
    Δεν ειναι σωστο...
    Δεν θελω να το φερω σε προσωπικο επιπεδο αλλα μου οφειλεις μια συγνωμη γι' αυτο.
    ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΑ...

Νέο μέλος
    takis-kk

Θυμασε αυτο το κουτακι που ελεγε υπογραφη στο register?
    Δεν ενοουσε φυσικα να υπογραψεις. Με το ποντικι θα ηταν δυσκολο.
    Απορω πως δεν ξερεις τα βασικα εσυ ο ξερολας!
    Πιτσιρικας μου φαινεσε...θα μαθεις!
    Αληθεια εχετε πιει μαζι τσιπουρα με τον Πανουση?
    Με εχεις δει να κλαιγομαι στους μπατσους ρε μπατσογλυφτη?
    Οσο για την ελευθερια που εσυ με θαρρος κατακτας, τι να πω, δεν εχουμε γεννηθει ολοι μεγαλοι κατακτητες!

Αυτη η φραση που ακολουθει ειναι η υπογραφη που σου ελεγα. Αυτη δεν την σχολιαζουμε γιατι δεν εχει καμια σχεση με το εκαστοτε κειμενο.
    Το πιασες λεβεντοπαιδο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
    Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων.
    (προσοχη, ολο το πισω μερος της κουκλας μας πρεπει να ειναι ακαθαρτο).
    Το λαμπακι της πινακιδας πρεπει να ειναι στη θεση του αλλα καμμενο.
    Το βγαζουμε, το συνδεουμε με πανω απο 12 βολτ ρευμα (κανει και το οικιακο ρευμα, με προσοχη) καιγεται, και το ξαναβαζουμε στη θεση του.
    Ετοιμοι...
    Για πες μας και πως ¨ανοιγουμε¨ και καμια Τραπεζα????
    Ειμαστε πονηρο εθνος ε???
    Αν σε εμβολισει ομως κανενας χωρις πινακιδα η με καμμενα λαμπακια και γινει καπνος,θα σε τσουξει πολυ,για πες μου???

Απαραδεκτος...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος
    Πηνακιδα, που ομως ειναι λασπωμενη λογο καιρικων συνθηκων. (προσοχη, ολο το πισω μερος της κουκλας μας πρεπει να ειναι ακαθαρτο). Το λαμπακι της πινακιδας πρεπει να ειναι στη θεση του αλλα καμμενο. Το βγαζουμε, το συνδεουμε με πανω απο 12 βολτ ρευμα (κανει και το οικιακο ρευμα, με προσοχη) καιγεται, και το ξαναβαζουμε στη θεση του. Ετοιμοι...

Πω πω... που τα σκεφτηκες ολα αυτα ρε τσακαλε???? Δηλαδη θα λερωσεις το μηχανακι σου και θα καψεις και τη λαμπα για να μη σε γραψουν για πινακιδα????
    Α το εχουμε χασει εντελως εδω περα....
    Γιατι δε το κοπανας και με καμια βαρια να αποδειξεις οτι εχεις τρακαρει???

Νέο μέλος

Lightbulb

Καλα ρε παιδια, μη βαρατε ολοι μαζι!
    Εδωσα μια ιδεα για αυτους που εχουν σιχαθει να λαμβανουν καρτ ποσταλ απο την τροχαια.
    Ολοι εσεις οι νομοταγεις πολιτες αυτης της δημοκρατικης χωρας που θικτηκατε, πηγαινετε με 90 και 100. Προσοχη στις νταλικες ομως.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OWEN
    Καλα ρε παιδια, μη βαρατε ολοι μαζι!
    Εδωσα μια ιδεα για αυτους που εχουν σιχαθει να λαμβανουν καρτ ποσταλ απο την τροχαια.
    Ολοι εσεις οι νομοταγεις πολιτες αυτης της δημοκρατικης χωρας που θικτηκατε, πηγαινετε με 90 και 100. Προσοχη στις νταλικες ομως.

δε μασανε ρε μαν γιατι οι νταλικες εχουν ολες πινακιδες...

οτι να ναι...

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16