8es kai kerasma? :P R1 exw! xlwmo na anevw to vouno!![]()
8es kai kerasma? :P R1 exw! xlwmo na anevw to vouno!![]()
Γυναίκα στο τιμόνι, ο Χάρος σε ζυγώνει...
ε ρε συ κοπελια εγω 600 εχω , θα πιω που θα πιω το τσαι μου , να μη κερασεις κ καμια μπυρα μετα να κατεβει κατω η πικρα?![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
You two, get a room![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ξεθάψατε μετά από ένα χρόνο και κατόπιν το χέσατε. Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστευω πως άμα είσαι λιγούρι κομπλεξικό και μπάζο στα μικρατα σου, το ίδιο ξενέρωτος θα είσαι κι όταν μεγαλώσεις. Επίσης όλες οι γκόμενες που σε κέρασαν "χυλόπιτα" είναι "πουτανάκια" ή Λεσβίες, είναι δεδομένο. Απλά αναφέρω ότι η γυναίκα μου (που σημειώστε της την έπεφτα από τότε που ήταν 16) ήταν και παραμένει αστέρι, καβαλάει δίτροχο και βρίζει όταν αυτό είναι απαραιτητο, χωρίς να χάνει (για μένα πάντα) ίχνος της θηλυκότητάς της. Η μεγάλη μου κόρη (17 τώρα) που της την πέφτει όλο το σχολείο, έβγαλε μόλις δίπλωμα, πηγαίνουμε μαζί στην πίστα στη Ζαστοβα στην Πάτρα με DR650 και κάνει και καλούς χρόνους. Τελικά η άποψη μου: αν είσαι θηλυκό δεν πα να φοράς κουρέλια δεν πα να καβαλάς γαϊδουρι, θηλυκό θα είσαι. Τώρα πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά δεν πειράζει, ανέκαθεν μου άρεσε να μην είμαι με την μάζα.
Φιλικά πάντα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν αφηνεις την γυναικα σπιτι και να παρεις μαζι την κορη???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το ξεθάψατε μετά από ένα χρόνο και κατόπιν το χέσατε. Ανέκαθεν πίστευα κι ακόμα πιστευω πως άμα είσαι λιγούρι κομπλεξικό και μπάζο στα μικρατα σου, το ίδιο ξενέρωτος θα είσαι κι όταν μεγαλώσεις. Επίσης όλες οι γκόμενες που σε κέρασαν "χυλόπιτα" είναι "πουτανάκια" ή Λεσβίες, είναι δεδομένο. Απλά αναφέρω ότι η γυναίκα μου (που σημειώστε της την έπεφτα από τότε που ήταν 16) ήταν και παραμένει αστέρι, καβαλάει δίτροχο και βρίζει όταν αυτό είναι απαραιτητο, χωρίς να χάνει (για μένα πάντα) ίχνος της θηλυκότητάς της. Η μεγάλη μου κόρη (17 τώρα) που της την πέφτει όλο το σχολείο, έβγαλε μόλις δίπλωμα, πηγαίνουμε μαζί στην πίστα στη Ζαστοβα στην Πάτρα με DR650 και κάνει και καλούς χρόνους. Τελικά η άποψη μου: αν είσαι θηλυκό δεν πα να φοράς κουρέλια δεν πα να καβαλάς γαϊδουρι, θηλυκό θα είσαι. Τώρα πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά δεν πειράζει, ανέκαθεν μου άρεσε να μην είμαι με την μάζα.
Φιλικά πάντα![]()
![]()
![]()
![]()
Τι μλκς Θεέ μου!!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν αφηνεις την γυναικα σπιτι και να παρεις μαζι την κορη???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Φιλικά πάντανα τις χαιρεσε φιλε
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
EVI, Τις χαιρομαι, τις καμαρώνω καθε μέρα και τις απολαμβάνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Το εκπληκτικό είναι ότι ακολουθεί και μια μικρούλα 5 χρονων η οποία όταν βγαινουμε βόλτες έχει και άποψη για τους άλλους οδηγούς. Μα πάνω απ' όλα τις σέβομαι και σαν γυναίκες και σαν προσωπικότητες.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να τις χαιρεσε φιλε
Πάντως όπως όλα τα φόρα έτσι και το MOTO αποτελεί μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε, οπότε μη απελπίζεστε. Ακόμα κι αν μπεις μα κάποιον πίστα και του τα χώσεις πάντα κάτι άλλο θα φταίει εκτός από τον ίδιο ( τα γ@μημενα τα φρενα, τα λάστιχα, ο καιρός, το καυσιμο κλπ). Οδηγείτε τα μηχανακια σας κι αφήστε μας να σας θαυμάζουμε!!!
![]()
![]()
![]()
Πάντως εγώ θυμάμαι μια κοπελιά καλοκαιράκι στην παραλιακή μετά το φανάρι της Βάρης πρός Βάρκιζα να σπάει ένα R1 φορώντας φουστίτσα μίνι,μποτάκι τζήν με τακουνάκι και tshirt..
Το κλού του θεάματος ήταν ότι λόγω ταχύτητας το Tshirt είχε ανέβει στον λαιμό αποκαλύπτωντας τα πανέμορφα στηθάκια της..
Δεν δοκίμασα να ακολουθήσω γιατί η Ειρήνη εκτός από κούκλα κατέχει και μάστερ στην παντόφλα...
ΥΣ:Πάντως κρανάκι δεν φόραγε..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Πάντως εγώ θυμάμαι μια κοπελιά καλοκαιράκι στην παραλιακή μετά το φανάρι της Βάρης πρός Βάρκιζα να σπάει ένα R1 φορώντας φουστίτσα μίνι,μποτάκι τζήν με τακουνάκι και tshirt..
Το κλού του θεάματος ήταν ότι λόγω ταχύτητας το Tshirt είχε ανέβει στον λαιμό αποκαλύπτωντας τα πανέμορφα στηθάκια της..
Δεν δοκίμασα να ακολουθήσω γιατί η Ειρήνη εκτός από κούκλα κατέχει και μάστερ στην παντόφλα...
ΥΣ:Πάντως κρανάκι δεν φόραγε..........
φανταστικο παραδειγμα![]()
το περιγραφεις σαν κατι ονειρικο σαν σεναριο τσοντας για μηχανοβιους
:rotflmao:![]()
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......[/B][/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
κριμα παντως το χαζογκομενακι.......![]()
![]()
![]()
![]()
[/B][/QUOTE]
εχμ δε το πιασα....
το παραπανω το εγραψα διοτι οι 2 ροδες παντα επιφερουν πτωση ειτε μεγαλη ειτε μικρη και με αυτην την ενδυμασια που μας περιεγραψε ο συνφορουμιτης δεν θα ειναι καλα τα πραγματα για εκεινη.Για αυτο ειναι κριμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
![]()
εχμ δε το πιασα....
το παραπανω το εγραψα διοτι οι 2 ροδες παντα επιφερουν πτωση ειτε μεγαλη ειτε μικρη και με αυτην την ενδυμασια που μας περιεγραψε ο συνφορουμιτης δεν θα ειναι καλα τα πραγματα για εκεινη.Για αυτο ειναι κριμα. [/B][/QUOTE]
κ να συμπληρωσω οτι η κοπελια δε ντυθηκε μαλλον τυχαια ετσι.....(χαζο-γκομενακι ειπαμε)
κ πειτε μου εσεις οτι η katja poensgen δεν εχει θηλυκοτητα πανω στη μηχανη......
http://forums.pelicanparts.com/uploa...1096941251.jpg
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
κ πειτε μου εσεις οτι η katja poensgen δεν εχει θηλυκοτητα πανω στη μηχανη......
http://forums.pelicanparts.com/uploa...1096941251.jpg [/B]![]()
Μ'αρέσουν οι κυρίες πάνω σε μοτό.
Καλοτάξιδες πάντα κούκλες !!!!
gate 7
red or dead