Να ρωτνιξω εγω κατι αλλο για να ξερουμε......Αμα ο καιρος προβλεπεται βροχερος τι θα γινει![]()
Γτ καποιοι ανεφεραν πιθανα χιονια στις περιοχες αυτες, οποτε αμα βρεχει το προβλημα θα ειναι εντονοτερο...![]()
Να ρωτνιξω εγω κατι αλλο για να ξερουμε......Αμα ο καιρος προβλεπεται βροχερος τι θα γινει![]()
Γτ καποιοι ανεφεραν πιθανα χιονια στις περιοχες αυτες, οποτε αμα βρεχει το προβλημα θα ειναι εντονοτερο...![]()
Aπλα μου αρεσει να το ακουω.........Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα το φτιαξουμε το σχεδιο εμεις οι single οταν βρεθουμε μωρε...![]()
![]()
![]()
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
αμα βρέχει??
ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!!!
Διαβάστε λίγο καλύτερα τις συμμετοχές....
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Tι εννοεις ακριβως?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Διαβάστε λίγο καλύτερα τις συμμετοχές....![]()
Εγω ρωταω τι θα γινει γτ ξαναλεω οτι καποιοι ανεφεραν οτι ισως συναντησουμε χιονι οποτε αν βρεχει λογικα θα παιζει και παγος...Δεν τις ξερω αυτες τις περιοχες και για αυτο ρωταω...Καλο θα ειναι να ξεκαθαριστει και αυτο για να ξερουμε που βαδιζουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος τη βροχή φοβάται, μένει σπιτι και κοιμάταιΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
(παλιά αγγλική παροιμία)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλα εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω λαστιχα για στεγνο οποτε για βρεγμενο δεν το συζηταω καν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όποιος τη βροχή φοβάται, μένει σπιτι και κοιμάται
(παλιά αγγλική παροιμία)
![]()
Αλλα ελπιζω να μου κανει το χατηρι ο καιρος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Tι εννοεις ακριβως?![]()
Εγω ρωταω τι θα γινει γτ ξαναλεω οτι καποιοι ανεφεραν οτι ισως συναντησουμε χιονι οποτε αν βρεχει λογικα θα παιζει και παγος...Δεν τις ξερω αυτες τις περιοχες και για αυτο ρωταω...Καλο θα ειναι να ξεκαθαριστει και αυτο για να ξερουμε που βαδιζουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Για να κανουμε τα μυαλα να δουλευουν (και για να μην φάω ξύλο απο τον θιγόντα)
Κανε αναζητηση "βροχή" δες ποιος αναφέρεται περισσότερο στα thread με βροχή, τύπου "προσοχη θα έρθει τάδε άρα θα βρέχει" ή "θα έρθει ο τάδε για να πάρω αδιάβροχα;"
αφου λειπούν δεις ποιος/οι αναφέρονται περισσότερο
μπες και τσεκαρε την λίστα συμμετοχών...
αν και εγω μαζί του έκανα ΔΥΟ στεγνά 36ώρα....αλλά δεν με πλησιαζε άνθρωπος αφού κουβαλούσα δύο σκελίδες σκόρδα, και εκανα βουντουμουντου μια εβδομάδα πριν!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Για να κανουμε τα μυαλα να δουλευουν (και για να μην φάω ξύλο απο τον θιγόντα)
Κανε αναζητηση "βροχή" δες ποιος αναφέρεται περισσότερο στα thread με βροχή, τύπου "προσοχη θα έρθει τάδε άρα θα βρέχει" ή "θα έρθει ο τάδε για να πάρω αδιάβροχα;"
αφου λειπούν δεις ποιος/οι αναφέρονται περισσότερο
μπες και τσεκαρε την λίστα συμμετοχών...
αν και εγω μαζί του έκανα ΔΥΟ στεγνά 36ώρα....αλλά δεν με πλησιαζε άνθρωπος αφού κουβαλούσα δύο σκελίδες σκόρδα, και εκανα βουντουμουντου μια εβδομάδα πριν!!!
Τωρα που το επιασα ξερω ξερω.......![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης ο συγκεκριμένος εχει περάσει τις Αλπεις στεγνος 3 φορές
(αλλα που να ξέρει ο ceasarsk απο αλπεις... μεχρι την Τριπολη και πολύ του είναι...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορει η "καταρα" να δουλευει μονο αμα ο συγκεκριμενος συνοδευεται απο αλλους που θελουν να μεινουν στεγνοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(αλλα που να ξέρει ο ceasarsk απο αλπεις... μεχρι την Τριπολη και πολύ του είναι...)
![]()
![]()
![]()
![]()
όποιος θέλει να μείνει στεγνός μπορεί να διαβάσει την παραπάνω παροιμίαΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μπορει η "καταρα" να δουλευει μονο αμα ο συγκεκριμενος συνοδευεται απο αλλους που θελουν να μεινουν στεγνοι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κ γτ να μην φυγεις απο Σαββατο βρε παιδι μου????Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όποιος θέλει να μείνει στεγνός μπορεί να διαβάσει την παραπάνω παροιμία![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ο καημενος ο Caesar οταν πέρναγε τις άλπεις ακόμη δεν είχαν ασφαλτοστρωσει τους δρόμους, και περνουσαν μονιμες ασφάλειες στους Δολομίτες. Ο Κακομοίρης είχε μοτοσυκλέτα από παλιά και ήταν άτυχος που δεν είχε φίλους τέτοιους τότε...Βεβαια όταν οι συνομηλικοι έγιναν 35 θυμηθηκαν να γίνουν μοτοσυκλετιστές και έτσι πήγαν και είδαν ωραίους δρόμους στις Αλπείς...Αλλά σαν καλά παιδιά τράβηξαν πολλές φωτό και ετσι και ο Ατυχος Caesar μπορεσε να δει τι ωραια ειναι εκεί πάνω!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Τι εγινε Σοφ;
Μας χαλαει η πλακίτσα όταν την κάνουν άλλοι;
![]()
Και κόφτε αυτή τη μαλακία με τους μη ασφαλτοστρωμενους δρόμους στις Αλπεις (μου το 'χει πει κι αλλος) γιατι ασφαλτο εκεί έριξε ο Μουσολίνι, κωλογεροι όλοι σας...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais