Μάγκες μου έσπασε το βύσμα από τα ακουστικά και μου έμεινε το μισό μέσα-μέσα στην υποδοχή στο λάπτοπ!
Πριν αρχίσω τις καρφίτσες και τα κατσαβίδια ρίχτε καμιά ιδέα πως να το βγάλω...![]()
![]()
Μάγκες μου έσπασε το βύσμα από τα ακουστικά και μου έμεινε το μισό μέσα-μέσα στην υποδοχή στο λάπτοπ!
Πριν αρχίσω τις καρφίτσες και τα κατσαβίδια ρίχτε καμιά ιδέα πως να το βγάλω...![]()
![]()
magiko avlo exis?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
piase ena se la ifesi
8a petaxti ekso amesos
mono fora gialia min stravo8is
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
...είπε ο κλαπαρχίδας από τα βάθη της αβύσσου και εξαφανίστηκε ξαμολώντας μικρές κλανίτσες.![]()
ΡΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
den milas omorfaΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
...είπε ο κλαπαρχίδας από τα βάθη της αβύσσου και εξαφανίστηκε ξαμολώντας μικρές κλανίτσες.![]()
ΡΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!
ala epidi s agapao 8a se voi8iso
vres super logo ke kati mikroteo se diametro apo to visma
mia proka kani
vale tin tripa se r8ia 8esi diladi stirikse to laptop nja exi or8ia tin tripa
stakse ligo super logo stin proka
min tin lousis
ke valti mesa sto visma ton akopustikon otan stegnosi travato ekso
afrotwin
a to visma den exi tripa na mpi i miti tis prokas
kanena provlima kopse to kefali me mia mpensa
frontise na iparxi stin proka oso ginete peplatimeni epifania kane to idio me tin super logo
ke oxi tora ta pira vale tin kolotripouda sou sto visma ton akoustikon ke klase me oli sou tin dinami na petaxti apo tin ali to visma
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mprrrrrrrrrrr![]()
afrotwin
άφρο η δοκιμή απέτυχε και ο μπιμπίκος εκνευρίζεται...
Λύσει λάπτοπ, βγάλει βύσμα!
Ελπίζω να μην γίνεται γιατί αλλιώς πήρα τζάμπα κάρτα ήχουΑρχικά δημιουργήθηκε από angelapos
Λύσει λάπτοπ, βγάλει βύσμα!![]()
tripanaki dio xiliosta poli mikri isodo kontra me karfitsa na min gitizi vidoma me mikri alouminovida ke travigma mpros ta ekso ama den mporis axriste ferto na sto ftiakso
afrotwin
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με τις καρφίτσες και τα κατσαβίδια προτού σου διαλύσουμε το λάπτοπ με τις ιδέες μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
![]()
Άμα ρουφήξεις? Δεν θα πιάσει?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μαγνητης νεοδημιου και υπομονη πολυ...
![]()
oxi kai toso kalh idea
συνηθως τα laptops ειναι πλαστικα, οποτε δεν θα πιασει κατι που δεν πρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
oxi kai toso kalh idea
επισης στην υποδοχη που ειναι τα ακουστικα τι μπορει να επηρεασει? την οθονη? το dvd-r? μητρικη?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
συνηθως τα laptops ειναι πλαστικα, οποτε δεν θα πιασει κατι που δεν πρεπει.
επισης στην υποδοχη που ειναι τα ακουστικα τι μπορει να επηρεασει? την οθονη? το dvd-r? μητρικη?
![]()
δεν εχει να κανει με το σασι του υπολογιστη μονο...καποια πραγματακια μεσα, ειναι ευαισθητα στον μαγνητισμο, ειδικα αν αυτος ειναι ισχυρος...
και βεβαια, το πιο ευπαθες σε μαγνητισμο, ειναι ο δισκος...