ρε μπαγασα...copy paste το κειμενο απο το σαιτ του θεοχαρη εκανες?![]()
μια χαρα το μηχανακι...και σ'ανωτερα...
![]()
![]()
ρε μπαγασα...copy paste το κειμενο απο το σαιτ του θεοχαρη εκανες?![]()
μια χαρα το μηχανακι...και σ'ανωτερα...
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Να το χαιρεσαι το εργαλείο σου, πάντα τετοια...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
:rotflmao: :rotflmao: Μη νομιζεις οτι κ εγω κοιμαμαι τα βραδια![]()
Ε ναι εβαλα κ κατι δικα μου μεσα ,γιατι κατα βαθος αυτη η ιδια ηταν η φιλοσοφια που θα φτιαχνοταν η μηχανη, εβαλα κ τη γνωμη του δημοσιογραφου που δικιμασε το κιτ, για να υπαρχει κ μια εγκυροτητα κ κατι επισημοενω στο τελος απλα συμφωνω με τους παραπανω { Ιτς TRUE}
Oti υποσχεθηκαν κ διαβασα εγινε κ με το παραπανω.....βεβαια θα ακολουθησει κ η δικη μου γνωμη , η γνωμη του αναβατη κ πελατη που για μερικους μετραει παραπανω απτου εππαγγελματια/δημοσιο
γραφου......... οτι διαβασατε παραπανω, ειναι οτι διαβαζα κ εγω πριν γινει η μοντα ....... σε λιγο ερχεται το the real thing .........πολλα αλλαξαν απο τοτε .....ακομα κ οι βαλβιδες ρυθμιζοντε 15 20 τωρα........... δεν ειναι πια FMX ....... πιστευω οτι ο νεος εκκεντροφορος του εκανε ολη την αλλαγη....
love will save the planet,hate is a good start.
Είσαι σε καλό δρόμο...![]()
Πιές του το αίμα...![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ήμουν δουλεια και έπιζα... Άλλωστε εγώ είμαι ...τζιτζίκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΚΑνει κρυο για να πας βολτα,ε Γιωργη???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θωμά το 3ήμερο μάλλον θα αριβάρω στο χωριό...Ορεινή Ναυπακτία...θα μιλήσουμε...![]()
Σορρυ για το σπαμ...![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ωραιος...Στειλε πμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ήμουν δουλεια και έπιζα... Άλλωστε εγώ είμαι ...τζιτζίκι...![]()
Θωμά το 3ήμερο μάλλον θα αριβάρω στο χωριό...Ορεινή Ναυπακτία...θα μιλήσουμε...![]()
Σορρυ για το σπαμ...![]()
![]()
Αν εχει καιρο καλο θα βολταρουμε και μαζι...Αλλα οχι χωμα...![]()
![]()
![]()
ειναι εν μερη ασχετο με το υπολοιπο ποστ ,αλλα ως γνησιος 'αντιπαραθεσιακιας',θελω να ποσταρω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακριβεια που γραφτηκε στο σαιτ που παρουσιαζεται το κιτ για το FMX.....
Από δημοσίευση του περιοδικού "MOTO", Οκτώβριος 2005:
.........................Την κατάσταση ήρθε να αλλάξει το XT 660X, το οποίο πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τις επιδόσεις των ΚΤΜ..................................
εεεε οχι και σε αποσταση αναπνοης απο τα ΚΤΜ οι επιδοσεις τυ XTX........μη τα ανεβαζουμε τοσο τα ΧΤΧ.....καλα ,ομορφα......αλλα οχι να μας τα βγαλουν και γρηγορα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σσ.ειχα LC4 640 και μιλαω εκ πειρας.....
παντα φιλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
ειναι εν μερη ασχετο με το υπολοιπο ποστ ,αλλα ως γνησιος 'αντιπαραθεσιακιας',θελω να ποσταρω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακριβεια που γραφτηκε στο σαιτ που παρουσιαζεται το κιτ για το FMX.....
Από δημοσίευση του περιοδικού "MOTO", Οκτώβριος 2005:
.........................Την κατάσταση ήρθε να αλλάξει το XT 660X, το οποίο πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τις επιδόσεις των ΚΤΜ..................................
εεεε οχι και σε αποσταση αναπνοης απο τα ΚΤΜ οι επιδοσεις τυ XTX........μη τα ανεβαζουμε τοσο τα ΧΤΧ.....καλα ,ομορφα......αλλα οχι να μας τα βγαλουν και γρηγορα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σσ.ειχα LC4 640 και μιλαω εκ πειρας.....
παντα φιλικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 ιππους πισω εχει μεινει το χτ660... Και λιγα κιλακια παραπανω(28 για την ακριβεια).Ειναι ομως πιο ροπατο απο τα κτμ..χτ: 44ftlb, κτμ:41ftlb
Αναλογως καλα ειναι..
πηγη:http://www.motorcyclenews.com![]()
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
Πειτε μου μονο οτι συγκρινεται το ΧΤΧ με το LC4...Κ οτι θα το βγαλεται και καλυτερο...
Αυτο πειτε μου και τελος...:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Έχεις ''σκάψει'' τη σέλα??Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
3
Ναι εφαγε ενα σκαψηματακι κ εβαλα πιο μαλακο υλικο.Ειδα αρκετη διαφορα κ τωρα μπενω με γονατο λες κ χαμηλωσε το κεντρο βαρους.Βασικα ειχα πει στον εαυτο μου αν με ξαναπιασει η μεση απτο καβαλα ξεκαβαλα ......., οχι κατι πονηρο , θα της φαω 4 ποντους ....![]()
love will save the planet,hate is a good start.