Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 139

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2010!!!!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Παλι η ιδια συζητηση, για το εαν =ακουσα-μου ειπανε κ.λ.π. παρτε την παρεα σας πηγαινεται να δειτε απο κοντα και τοτε τα λεμε , εγω με την παρεα μου μενουμε εξω ξενοδοχειο αλλα ακολουθουμε ολο το προγραμμα των εκδηλωσεων γνωριζουμε μερη -και κανουμε το δικο μας turinc ααα και κατι ακομα μην πατε εκει που κανουν κοντρες πηγαινεται εκει που λεει η ΜΟΤΟΕ και η ΛΕΜΟΤ
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Οτι η πανελληνια ειναι επικινδυνη ειναι το μονο σιγουρο κ αυτο επειδη δε μπορεις να βαλεις μυαλο στον καθε ανεγκεφαλο-καγκουρα.....μπορει ο αλλος εκει που πηγαινει στο καμπινγκ να αρχισει να κανει μλκς κ να σκοτωσει κ ατομο ακομα,δε μπορεις να εισαι μεσα στο μυαλο του.....φυσικα μετα θα τον βγαλουν εξω,αλλα αμα γινει το κακο.....
    Το θεμα ειναι να δουν λιγο κ αλλα σημεια της Ελλαδας μας οπως Πελ/σος-Ηπειρος-Στερεα.......
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
    Παλι η ιδια συζητηση, για το εαν =ακουσα-μου ειπανε κ.λ.π. παρτε την παρεα σας πηγαινεται να δειτε απο κοντα και τοτε τα λεμε , εγω με την παρεα μου μενουμε εξω ξενοδοχειο αλλα ακολουθουμε ολο το προγραμμα των εκδηλωσεων γνωριζουμε μερη -και κανουμε το δικο μας turinc ααα και κατι ακομα μην πατε εκει που κανουν κοντρες πηγαινεται εκει που λεει η ΜΟΤΟΕ και η ΛΕΜΟΤ

+1000

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πείτε μου σας παρακαλώ, σε ένα νησί σαν τη Θάσο ή την Σαμοθράκη, που να ''κρυφτείς'' όταν κυκλοφορούν 2500-3000 ή και 4000 μηχανάκια ? Πως μπορείς να είσαι στην Πανελλήνια, αλλά από μακριά ?
    Ρωτάω, γιατί εγώ στη Θάσο δεν μπόρεσα να βρω τρόπο. Τρία χωριά μακριά από το μέρος της συγκέντρωσης, και με προσπερνούσαν κάτι Rossi και κάτι Stonner από δεξιά. Σούζα, μπάντα κι άγιος ο θεός.
    Και ας πούμε 'οτι γίνετε στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως π.χ. Ασπροβάλτα πριν από λίγα χρόνια.
    Να μένω στην Καβάλα για να είμαι σίγουρος ? Στην Ξάνθη ? Που ?
    Όποιος δεν έχει ζήσει την εμπειρία του να πίνεις- τρως και στα 3 μέτρα να κάνουν μπερν-άουτ 4-5 μηχανάκια, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο :a31: πέφτει σε αυτή τη...διοργάνωση ?

να πω κατι...
    λετε παλι θασο? παλι εδω? παλι εκει?

σας λεω ληπων οτι οι διοργανοτες ψαχνουν ολλη την ελλαδα για να βρουν τον καταλληλο χορο αλλα σκευτηται τα εξεις....
    ποσα καμπινκ μπορουν να φιλοξενισουν τοσο πολυ κοσμο την στιγμη που εχουν και δικους τους πελατες?
    ποσα καμπινκ νομιζεται οτι θα δεχθουν να γινονται καγκουριες αναμεσα στους πελατες τους με κινδυνο να τραυματιστη κανεις τουριστας?
    ποσα καμπινκ θα δεχθουν κα χαλασουν το ονομα τουσ και να μπουν στην μαυρη λιστα των ευρωπαιων αν τραυματιστη η σκοτοθη κανεις μεσα εκει?
    ποσοι δημαρχοι οι κηνοταρχες θα δεχτουν να γινει για 5-6 μερες η πολη τους μπαχαλο και να διακινδινευουν την ακερεοτητα των πολιτων τους πολιτες οι οποιοι τους ψηφισαν και δεν ειναι μονο για 5-6 μερες αλλα για χρωνια εκει και θα ειναι και μετα την πανελληνια εκει να του ριξουν μαυρο στην επομενες εκλογες.
    ποσοι διοικιτες αστινομικων τμηματων με 2-3 ατομα προσοπικο μπορουν να διαφιλαξουν την ταξη την στιγμη που μπενουν 3-4000 καγκουρες και κανουν οτι θελουν και να οδηγουν μεθισμενοι κανοντας σουζες μεσα στις καφετεριες και οχι στον διαμορφομενο χορο που εχουν μεριμνισει και εχουν ορισει οι διοργανοτες.

σκευτηται αυτα και αποφασιστε προτα απο ολλα αν θελετε να πατε σε μια πανελληνια συγκεντροση μοτοσικλετιστων οποσ θελουν να ειναι οι διοργανοτες η σε μια πανελληνια συγκεντροση καγκουρων οπος την κανουν ορισμενοι καγκουρες και μας βγαζουν το κακο ονομα.

υγ. πιγα στην υγουμενιτσα πριν χρονια με τον γιο μου και ειχα ποσταρει τησ εμπιρια μου.
    ειμαι ΥΠΕΡ την πανελληνιας συγκεντροσης μοτοσικλετιστων αλλα ΚΑΤΑ στην πανελλινια συγκεντροση των καγκουρων.
    θα προτιμουσα μια πανελληνια με 300-400-500 ατομα μοτοσιλετιστες να κανουμε την πλακα μας και να περναμε υσιχα και χαλαρα παρα να υπερχουν χιλιαδες και μεσα σε αυτους να υπαρχουν καφροι

Σιγουρα!!!Δεν ειπαμε οτι ολα ειναι ροδινα....αλλα ολα αυτα που λες ειναι μονο τα αρνητικα.Σκεψου κ τα θετικα της πανελληνιας για εναν δημο κ κατα επεκταση για το καμπινγκ?

Δεν ειπαμε οτι ολοι θα δεχθουν κ εξαλλου γι'αυτο κ το κλεινουν τοσο νωρις για να βγαλει κ το καμπινγκ το προγραμα του.

Οταν ψαχνανε βρησκανε καποτε......

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Kαι γιατι να γινει παραθαλλασια......και το βουνο εχει την χαρη του.....η τουλαχιστον ας συνδιαζονται αυτα τα 2.

Οσο για τα ευτραπελα που γινονται.......η λυση ειναι περισσοτερο εποπτικο προσωπικο η ας μεριμνησει η αστυνομια για την ταξη αν και δεν προκειτε να μην υπαρξουν επισοδεια.

Ειναι ρατσιστικο να λεμε συγκεντρωση με 300 400 500 ατομα που φυσικα δεν ειναι πανελληνια, και ποιος ειναι αυτος που μπορει να κρινει ποιος ειναι καταλληλος η οχι (εδω δεν μπορεις να διωξεις καποιον που δεν φοραει κουστουμι

).

Δεν εχω παει ποτε σε πενελληνια ουτε και προκειτε να παω και αυτο γιατι εχω στειλει ξαδερφο και κολλητο και δεν γυρησαν ξανα πισω να μου πουν εντιπωσεις(απο εκει που ειναι ας βαζουν μυαλο σε μας).

δυστιχος φιλε εκτος απο τα εσοδα που θα κανουν τα καταστηματα και το καμπινκ τα ΜΜΕ διχνουν μονο την ασχημη κατασταση και οχι τα καλα της πανελληνιας οποτε για το καθε δημοτικο συμβουλιο που εχει την εικονα που εδιξε η τηλεωραση ειμαστε κοκκινο πανι....εγω μεσα στην πανελλληνια γνωρισα παιδια που ειμαστε φιλοι απο την ηγουμενιτσα αλλα αυτο που καναμε ηταν να πιγενουμε απλα για υπνο στο καμπινκ και ολλη την ημερα γυρνουσαμε την γυρο περιοχη. απο τοτε εμαθα οτι τα τελευταια χρονια οι διοργανοτεσ εκαναν τεραστιες προσπαθειες για την βελτιοση της πανελληνιας δισαρεστοντας τους καγκουρες σε μεγαλο βαθμο και μαλιστα ακουσα απο πολλους πολυ καλεσ κριτικες για τισ τελευταιες πανελληνιες. αλλα το στιγμα μενει . και απο την αλλη ειναι δισκολο να βρεθει τοσο μεγαλος χορος να φιλοξενειση τοσο κοσμο.
    αν καταλιξουν στην θασο η οπου καταλιξουν να ξερεται οτι το εχουν ψαξει πολυ το θεμα πριν παρουν την οριστηκη αποφαση.
    το λεο με την εμπιρια που εχω απο οσες φορες προσπαθισα να διοργανοσω συγκεντροση μοτοσικλετιστων . αλλα και ακομα στο mugello που ειχα μαζεψει παιδια να παμε το τι τραβιξα να βρω ξενοδοχειο για 45 ατομα με παρκινκ για να βαζουμε τις μοτο. και στην ιταλια δεν ειναι με παροπιδες κατα των μοτοσικλετιστων το αντιθετο μαλιστα . απλα ειναι δισκολο και ας το βλεπει καποιος ευκολο απο εξω. αλωστε μπορει παλια να να ευρισκαν ευκολα οποσ λες αλλα τοτε ηταν πιο ευκολα τα πραγματα τωρα ολοι σε βλεπουν σαν σακουλα γεματι ευρω. αν λοιπων πουν στους διοργανοτες οτι θελουμε 50 ευρω το ατομο την ημερα εσυ θα τα εδηνες? οχι ουτε και εγο . οποτε πρεπει εκτως των αλλων να βρουν και την οικονομικοτερη λυση...
    ατσα να πανε που λενε.
    αυτο που ευχομε ειναι ... οπου βρουν και καταλιξουν να εχουμε μια ομορφη πανελληνια που να περασουν καλα οσοι πανε χωρεις απροοπτα....

δεν θιμαμε σε πια πανελληνια η δημοτικη αρχη για να μην κανουν σουζες και παντιλικια μεσα στον κοσμο μπροστα στισ καφετεριες και πεσουν πανω στον κοσμο που επεινε τον καφε του την δευτερι μερα της πνελληνιας εριξαν φορτιγα με μπαζα μεσα στον κεντρικο δρομο για να αναγκασουν τα οχιματα να κανουν ζικ ζακ και τα μαζεψαν οταν εφυγαν ολοι απο την πανελληνια....
    εμενα αυτο με κανει να εστανομε ντροπη σαν μοτοσικλετηστη...........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    δεν θιμαμε σε πια πανελληνια η δημοτικη αρχη για να μην κανουν σουζες και παντιλικια μεσα στον κοσμο μπροστα στισ καφετεριες και πεσουν πανω στον κοσμο που επεινε τον καφε του την δευτερι μερα της πνελληνιας εριξαν φορτιγα με μπαζα μεσα στον κεντρικο δρομο για να αναγκασουν τα οχιματα να κανουν ζικ ζακ και τα μαζεψαν οταν εφυγαν ολοι απο την πανελληνια....
    εμενα αυτο με κανει να εστανομε ντροπη σαν μοτοσικλετηστη...........

Ναι οι ΜΑΛΑΚΕΣ στο Στόμιο,και σκοτωθήκαν 2 άτομα!

Επειδη δεν βγαζει πουθενα η κουβεντα αυτη,νομιζω πως υπαρχουν πολλα μερη στην Ελλαδα που να μπορουν να φιλοξενησουν μια πανελληνια,αρκει να τα ψαξουν οι αρμοδιοι.(σιγουρα δεν ειναι ευκολο κ δε κατακρινω κανεναν,απλα λεω την γνωμη μου για μια καλυτερη εκδηλωση).Φυσικα,παλι θα παω,απλα το θεμα της προβολης των σωστων πραγματων της πανελληνιας πιστευω οτι ειναι κ λιγο θεμα πολιτικης του εκαστοτε προεδριου της ΜΟΤΟΕ.
    Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγααααλη συζητηση...

παντα φιλικα κ με σκεπτικο να παμε μπροστα!!!!

φιλε CBRIDHS συμφονο μαζι σου τα τελευταια χρονια η ελληνικη τηλεωραση εχει ερθει κοντα στην μοτοσηκλετα με τουσ αγωνες motogp και αλλα αλλα πρεπει αν κουνηθουν και καποιοι απο της καρεκλες τουσ και στην αναγκη να δοσουν και κατι απο της εισπραξεις της πανελληνιας να δηξει η τηλεωραση και τα καλα της πανελληνιας γιατι εχει πολλα καλλα περα απο τους καγκουρες που χαλανε το ονομα . αλλα δεν ξερω μηπος ειναι πολλα χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι που τρεχουν για την πανελληνια και με τα χρονια κουραστηκαν και πρεπει να κανουν τοπο στα νιατα? λεω εγω τωρα....... και εγω στην δικια μου δουλια ετρεξα οσο μπορουσα αλλα εφτασα τα 50 και εκανα στην ακρη σιγα σιγα να αναλαβουν οι γιοι μου πια και εγω απλα τους σιμβουλευο και προσεχω απο την εμπηρια μου να μην κανουν λαθει. μηπως θελει και η μοτοε ανανεωση? λεω τωρα..........
    θα μου μπεις αυτοι εχουν τα γενια αυτοι εχουν και τον αφρο και τα ξυραφακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    φιλε CBRIDHS συμφονο μαζι σου τα τελευταια χρονια η ελληνικη τηλεωραση εχει ερθει κοντα στην μοτοσηκλετα με τουσ αγωνες motogp και αλλα αλλα πρεπει αν κουνηθουν και καποιοι απο της καρεκλες τουσ και στην αναγκη να δοσουν και κατι απο της εισπραξεις της πανελληνιας να δηξει η τηλεωραση και τα καλα της πανελληνιας γιατι εχει πολλα καλλα περα απο τους καγκουρες που χαλανε το ονομα . αλλα δεν ξερω μηπος ειναι πολλα χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι που τρεχουν για την πανελληνια και με τα χρονια κουραστηκαν και πρεπει να κανουν τοπο στα νιατα? λεω εγω τωρα....... και εγω στην δικια μου δουλια ετρεξα οσο μπορουσα αλλα εφτασα τα 50 και εκανα στην ακρη σιγα σιγα να αναλαβουν οι γιοι μου πια και εγω απλα τους σιμβουλευο και προσεχω απο την εμπηρια μου να μην κανουν λαθει. μηπως θελει και η μοτοε ανανεωση? λεω τωρα..........
    θα μου μπεις αυτοι εχουν τα γενια αυτοι εχουν και τον αφρο και τα ξυραφακια

+οσα θες!!!!!!!

ΤΙ ΜΛΚ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ... ΣΑΦΩΣ ΣΤΙΣ Π.Μ.Σ ΑΤΟΜΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΛΚ Κ ΟΧΙ ΕΠΙΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!
    ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΚΓΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ-ΜΛΚ-ΚΑΚΓΟΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΜΛΚ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΤΕ 2ΤΡΟΧΟ Η 4 ΤΡΟΧΟ.
    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΙΖΜΠΙΖΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ....
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ???? ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΠΑΤΕΡΑ,ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ SHOW BIZ... ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ....

Η συζήτηση για την Πανηλλήνια Μοτοσυγκέντρωση συνεχίζεται εδώ. Το άλλο φεύγει όπως είναι μιας και δεν μένει κάτι για να συγχωνευτεί εδώ.

Έχει κάποιος κάτι νεότερο να μας πει;

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2010, 11:34
  2. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας