δε με λένε μητσο εμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ασε να τσιμπησει κανενας τιγρης ρε!
![]()
![]()
δε με λένε μητσο εμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ασε να τσιμπησει κανενας τιγρης ρε!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Sorry για την ξενέρα αλλά μιας και έχει να κάνει με τη δουλειά μου, μόλις με ιδοποίησαν ότι η απεργία των τελωνειακών παρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (που πρεπει να εχει απεργία και η ΓΣΕΕ).
Φοβάμαι ότι θα ψάχνουμε σταγόνες να φτάσουμε στους σταθμούς του Μετρό, πόσο μάλλον για εκδρομή...![]()
![]()
![]()
http://www.hbnews.gr/permalink/26007.html
πέρσυ βγάλανε το 36ωρο χωρίς βενζίνη, τώρα θα κολλήσουμε σε μια βόλτα 360 χλμ?
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Γμτ τη τρέλα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Sorry για την ξενέρα αλλά μιας και έχει να κάνει με τη δουλειά μου, μόλις με ιδοποίησαν ότι η απεργία των τελωνειακών παρατείνεται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (που πρεπει να εχει απεργία και η ΓΣΕΕ).
Φοβάμαι ότι θα ψάχνουμε σταγόνες να φτάσουμε στους σταθμούς του Μετρό, πόσο μάλλον για εκδρομή...![]()
![]()
![]()
Δυστυχως ,για πολλους και διαφορους λογους μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω...![]()
![]()
![]()
Ευελπιστω ,εστω και την τελευταια στιγμη κατι να αλλαξει...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουτε δικαβαλο δε με βλεπω να ερχομαι
Λές;
Πάντως, άν δέ βρείς Τίγρη ή ό,τι άλλο 1200+ cc OnOff κλπ γουστάρεις, ειδοποία να σφίξω ανάρτηση κι έλα μαζί μου. Η γριά μου έχει εκπαιδευτεί στα δικάβαλα χλμ...
Μήτσ... άν μείνεις στην απ' έξω... μαλακία σου!
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
ψαχνει την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ :Ρ
Το Μεσολόγγι το βρήκε δηλαδή;![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Το Μεσολόγγι το βρήκε δηλαδή;![]()
Κάτω από την Αμφιλοχία δεν είναι?
Όπως ανεβαίνουμε ε !![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Λές;
Πάντως, άν δέ βρείς Τίγρη ή ό,τι άλλο 1200+ cc OnOff κλπ γουστάρεις, ειδοποία να σφίξω ανάρτηση κι έλα μαζί μου. Η γριά μου έχει εκπαιδευτεί στα δικάβαλα χλμ...
Μήτσ... άν μείνεις στην απ' έξω... μαλακία σου!
σε ευχαριστω βρε Γρηγορη!
Πλακα τους κανω!!!![]()
Αν δεν βρω μοτορι να οδηγαω εγω, δεν εχω σκοπο να ερθω...
![]()
![]()
![]()
![]()
Νέες απεργίες αποφάσισαν οι τελωνειακοί
Αποφάσισαν νέες 48ωρες απεργίες από το πρωί της Παρασκευής στις 7 έως και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.
Τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν να κλιμακώσουν οι τελωνειακοί.
Σε συνεδρίασή της, η Ομοσπονδία τους αποφάσισε την κήρυξη νέων 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, αρχής γενομένης από τις 7 το πρωί της Παρασκευής έως και την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.
Εν τω μεταξύ απεργούν μέχρι και την Παρασκευή οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.
Κλειστά παραμένουν τα τελωνεία στους Ευζώνους, στη Δοϊράνη, αλλά και στη σιδηροδρομική πρόσβαση της Ειδωμένης στο νομό του Κιλκίς. Στη σιδηροδρομική διάβαση, περιμένουν τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων τους έξι αμαξοστοιχίες.
Κλειστά παραμένουν τα τελωνεία στη Νίκαια, αλλά και στην Κρυσταλλοπηγή, στο νομό της Φλώρινας.
Κανονικά λειτουργεί το τελωνείο των Κήπων, στο νομό Έβρου.
Πεντάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στα τρόλλευ.
Διαμαρτύρονται για τις αλλαγές που δρομολογούνται στο ασφαλιστικό τους καθεστώς.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 100,3
ναι και δεξιά όπως βγαίνουμε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάτω από την Αμφιλοχία δεν είναι?
Όπως ανεβαίνουμε ε !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίδες, πέρα από την πλάκα είναι δύσκολα τα πράγματα με την βενζίνη και σε 2-3 μέρες θα είναι χειρότερα![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Εάν υπάρξει τελικά πρόβλημα, προτείνω να μεταφέρουμε την εκδρομή την επόμενη Κυριακή.Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Νέες απεργίες αποφάσισαν οι τελωνειακοί
....
Τι λέτε?
Δεν ξερω αλλα πρεπει να αποφασιστει γρηγορα γτ 60 ατομα ειναι αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εάν υπάρξει τελικά πρόβλημα, προτείνω να μεταφέρουμε την εκδρομή την επόμενη Κυριακή.
Τι λέτε?
Ο καθενας πρεπει να κανονιστει![]()
![]()
Ε ναι σκοπος ειναι να ειμαστε ανετοι και οχι να χωριστουμε σε αυτους που πηγαν με την σκεψη τι θα γινει αν............. κ σε αυτους που δεν ηρθαν γιατι αν...........![]()
love will save the planet,hate is a good start.