Inter-Partner Assistance... Aξιόπιστη, συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές, 45 ευρώ/χρόνο, την έχω χρειαστεί μία φορά και ήρθαν σε 30'. Έχουν και μεγάλο στόλο.[B]
Inter-Partner Assistance... Aξιόπιστη, συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές, 45 ευρώ/χρόνο, την έχω χρειαστεί μία φορά και ήρθαν σε 30'. Έχουν και μεγάλο στόλο.[B]
Dura lex, sed lex.
Using the links below to acquire ADAC membership requires that your place of residence is in Germany. For technical reasons, our system does not support international addresses.
If you do not have a German address, please contact an ADAC local office or call 01805 10 11 12 (0.14?/call for T-Home landline; rates for mobile networks may differ). We apologise for any inconvenience caused.
![]()
![]()
![]()
Στα links, κάτω κάτω έχει κάποια links με PDFs.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Using the links below to acquire ADAC membership requires that your place of residence is in Germany. For technical reasons, our system does not support international addresses.
If you do not have a German address, please contact an ADAC local office or call 01805 10 11 12 (0.14?/call for T-Home landline; rates for mobile networks may differ). We apologise for any inconvenience caused.
![]()
![]()
![]()
Απ' ότι φαίνεται έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από την τελευταία φορά που μπήκα.
Όπως και νά 'χει, υπάρχουν και τα τηλέφωνα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν το ειχα δει...Ελπιζω να βγαλω καμια ακρη...
Γερμανικα δεν ξερω.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
Αγγλικά είναι λέμε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χρόνια στην Εξπρές Σέρβις ! Με έχουν κουβαλήσει ουκ ολίγες φορές ! Άψογοι κάθε φορά ,γρήγοροι και υπεύθυνοι !!!!
( στα BMW μου είπαν οτι έχουν τεράστια εμπειρία στο φόρτωμα - ξεφόρτωμα ...τι να έννουν άραγε.... ???)![]()
![]()
Ποσο πλερωνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Χρόνια στην Εξπρές Σέρβις ! Με έχουν κουβαλήσει ουκ ολίγες φορές ! Άψογοι κάθε φορά ,γρήγοροι και υπεύθυνοι !!!!
( στα BMW μου είπαν οτι έχουν τεράστια εμπειρία στο φόρτωμα - ξεφόρτωμα ...τι να έννουν άραγε.... ???)![]()
![]()
![]()
εγω με χρυση καρτα της ελπα δεν ειχα ποτε προβλημα...βεβαια με πολυ καλη τιμη λογω παλαιοτητας πελατη...
πχ. ο πατερας,πηγαινοντας για ναυπλιο, εσκασε σε λακουβα κι εμεινε το αμαξι...ηρθε πλατφορμα σε 30' και το φορτωσε για αθηνα...επισης πληρωσε το ταξι για να πανε πατερας μανα στον αρχικο τους προορισμο,η να επιστρεψουν αν ηθελαν αθηνα...
και γενικοτερα,απο πλευρας εξυπηρετης ολα αυτα τα χρονια(απο το 90),υπηρξαν αψογοι...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ποσο πλερωνεις![]()
αν θυμάμαι σωστά 35 ευρώ/χρόνο ! Αλλά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα ,γιατί έχω ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.....
εγω interamerican μαζι με την ασφαλεια δλδς, οσες φορες τους χρειαστικα ηταν αψογοι, απο βενζινη στις 3 τα ξημερωματα μεχρι να βγαλουμε το μοτο απο τα χορταρια της Κ6 πέρσι το μαιο.
Ναι αλλα η ΕΛΠΑ θελει 100Ε το χρονο...Ειναι πολλαααααΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω με χρυση καρτα της ελπα δεν ειχα ποτε προβλημα...βεβαια με πολυ καλη τιμη λογω παλαιοτητας πελατη...
πχ. ο πατερας,πηγαινοντας για ναυπλιο, εσκασε σε λακουβα κι εμεινε το αμαξι...ηρθε πλατφορμα σε 30' και το φορτωσε για αθηνα...επισης πληρωσε το ταξι για να πανε πατερας μανα στον αρχικο τους προορισμο,η να επιστρεψουν αν ηθελαν αθηνα...
και γενικοτερα,απο πλευρας εξυπηρετης ολα αυτα τα χρονια(απο το 90),υπηρξαν αψογοι...![]()
![]()
![]()