Πιστευω οτι εγραψα ειναι πολυ σωστο χωρις να εχω παρει το μερος του καθενος.......... δεν καταλαβαινω γιατι ενα παληκαρι θελει να πhδηξει απτο παραθυρο κ μετα να τρελαθει.........![]()
![]()
![]()
Πιστευω οτι εγραψα ειναι πολυ σωστο χωρις να εχω παρει το μερος του καθενος.......... δεν καταλαβαινω γιατι ενα παληκαρι θελει να πhδηξει απτο παραθυρο κ μετα να τρελαθει.........![]()
![]()
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Ουτε εγω καταλαβαινω...Αφου πρωτα πρεπει να τρελαθει και μετα να πηδηχτει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
δεν καταλαβαινω γιατι ενα παληκαρι θελει να πιδηξει απτο παραθυρο κ μετα να τρελαθει.........![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
kolita ego sallonika me to ktm exo paei esy poy exeis paei me to partali k xereis tosa?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
![]()
![]()
to ti leei ekei o kastanas o mixanikos soy i oti einai de mas polyendiaferei na xereis oti genika toys mixanikoys stin ellada toys exoyme ypertimimenoys k genika toys psilografoyme sta paparia mas k aytoys k tis apopseis toys gia ta mixanakia...
![]()
παντως xtx και 640 45 ροδα βγαζουν μαμα αμφοτερα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Νομιζω οτι το 640 βγαζει περισσοτερα...Κ εκτος αυτου εχουν και καμια 30αρια κιλα διαφορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Βεβαια δε ξερω που οδηγει ολοι η συζητηση![]()
![]()
![]()
![]()
Μεχρι τα διοδια τριπολις εχω παει .................![]()
Εγω μια κ ειμαι μελλοντικος αγοραστης 690 SMC η Duke III συλεγω γνωμες γιατι καλο ειναι να υπαρχουν , δεν πιστευω πολλα αλλα συνηθως οι πλειοψηφια μετραει ,οπως μετραει κ τη φραγκα εχεις εκεινη την ωρα να διαθεσεις για την καθε σου επιλογη κ χρηση...........
Οπως ανεφερα η γνωμη αυτη ειναι μηχανικου που τρεχει σε αγωνες κ δεν μπορω να την γραψω εντελως.............Σε παρακολουθω κ εισαι μεγαλος υποστηρικτης των KTM.......... παρολο που ειχες DUKE II sto οποιο εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα.............Για να τα υποστηριζεις τοσο πολυ μεχρι φασαριας , κατι θα ξερεις...........![]()
Απλα μου τη σπαει πως οτι αρνητικα λενε οι ιαπωνες για τους αυστριακους ........... εσεις τσιτωνεται ........... αλλα κ εσεις τα ιδια λετε για τους ιταλους............Δηλαδη οι Χοντακιδες σε αποτρεπουν απο τους Κατεμιδες κ οι Κατεμιδες σε αποτρεπουν απο τους Ducatish...........
Κ τελικα περνεις αυτο που σε κανει να χαμογελας περισσοτερο και δεν πεφτει λογος σε κανενανΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Δηλαδη οι Χοντακιδες σε αποτρεπουν απο τους Κατεμιδες κ οι Κατεμιδες σε αποτρεπουν απο τους Ducatish...........
![]()
![]()
![]()
nai mi fas exei glarosoypa..amfotera..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παμε για κανενα φαγι λεω εγω........![]()
![]()
![]()
re sy
wraies idees katevazeis twra teleutaia
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι δε ξερω τι εχω παθει.........Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re sy
wraies idees katevazeis twra teleutaia
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Βασικα περνεις αυτο που σε κανει να χαμογελας περρισοτερο![]()
![]()
αρκει ομως να αντεχεις κ καποιες στιγμες στο κλαμα
![]()
![]()
![]()
Πως σου φενεται ....? Πιο ολοκληρωμενη φιλοσοφια ετσι.........![]()
![]()
Ολα ειναι τοσο αναλωσιμα πλεον που το κλαμα ειναι αναποφευκτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Βασικα περνεις αυτο που σε κανει να χαμογελας περρισοτερο![]()
![]()
αρκει ομως να αντεχεις κ καποιες στιγμες στο κλαμα
![]()
![]()
![]()
Πως σου φενεται ....? Πιο ολοκληρωμενη φιλοσοφια ετσι.........![]()
![]()
![]()
Ενταξει δακρυσα τωρα............:a026: εκλεισε τελειωσε .............. αλλα αν βρω εναν να με ψησει να παρω Hyper 800 αντι ΚΤΜ 690 θα τον παραδεχτω..............
![]()
σε φαγωμαρα...για εκει την πηγαινα εγω τουλαχιστον...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Νομιζω οτι το 640 βγαζει περισσοτερα...Κ εκτος αυτου εχουν και καμια 30αρια κιλα διαφορα...
Βεβαια δε ξερω που οδηγει ολοι η συζητηση![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ελα μωρε με τους λαλακες τα Ιταλακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Hyper 800 αντι ΚΤΜ 690![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()