Nαι ναι ωραια στριφτερη αν και ηθελα να ερθω μαζι σας αλλα η τσεπη ειχε σοβαρες διαφωνιες..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα πας Θερμο για καφεδακι αγαπουλινι?![]()
Να περασεται καλα ρε και να προσεχεται![]()
![]()
Nαι ναι ωραια στριφτερη αν και ηθελα να ερθω μαζι σας αλλα η τσεπη ειχε σοβαρες διαφωνιες..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα πας Θερμο για καφεδακι αγαπουλινι?![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Και εσεις ρε αγορινα...Κ πολυ προσοχη οπως προειπες...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Nαι ναι ωραια στριφτερη αν και ηθελα να ερθω μαζι σας αλλα η τσεπη ειχε σοβαρες διαφωνιες..
![]()
![]()
![]()
Εργαλεία, service, επιδιορθώσεις ελαστικών, βενζίνη, αναλώσιμα τιμές λογικές στο χώρο σας (θα έχουμε και bmw + ΚΤΜ να μη διαφημιστώ?).
Ρε έχει δει κανείς πόσα km είναι πήγαινε-έλα απο Πάτρα ?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
550 κμ ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Εργαλεία, service, επιδιορθώσεις ελαστικών, βενζίνη, αναλώσιμα τιμές λογικές στο χώρο σας (θα έχουμε και bmw + ΚΤΜ να μη διαφημιστώ?).
Ρε έχει δει κανείς πόσα km είναι πήγαινε-έλα απο Πάτρα ?
Εγω 99% δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα ομως...Οποτε θα εχεις μονο bmw να φροντισεις...![]()
Δεν επιτρέπω να το φροντίζουν παρά μόνο τα εξουσιοδοτημένα.![]()
(χιούμορ κάνω). Αν τελικά ξεμείνω πανω κείθε στα κατσαβραχα θα έχω την εκλεκτότερη παρέμαζί μου (τη Χρύσα μου) και θα περάσω τρέλειααααα. Γι' αυτό μην τολμήσει κανείς σας να μου προτείνει να με τραβήξει ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, τον έφαγα στεγνά. Κι επειδησσσς περνάω αψιλίες η αλήθεια είναι, μπορώ να δεχτώ κανένα κατοστάευρο υπέρ αναπαύσεως της αφεντομουτσουνάρας μου και της Γυναικάρας μου. Ευχαριστώ πολύ, θα ειμαι διακριτικός δεν θα αναφέρω δωρητές.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Γεια σου ρε Βασιλακη.......Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν επιτρέπω να το φροντίζουν παρά μόνο τα εξουσιοδοτημένα.![]()
(χιούμορ κάνω). Αν τελικά ξεμείνω πανω κείθε στα κατσαβραχα θα έχω την εκλεκτότερη παρέμαζί μου (τη Χρύσα μου) και θα περάσω τρέλειααααα. Γι' αυτό μην τολμήσει κανείς σας να μου προτείνει να με τραβήξει ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, τον έφαγα στεγνά. Κι επειδησσσς περνάω αψιλίες η αλήθεια είναι, μπορώ να δεχτώ κανένα κατοστάευρο υπέρ αναπαύσεως της αφεντομουτσουνάρας μου και της Γυναικάρας μου. Ευχαριστώ πολύ, θα ειμαι διακριτικός δεν θα αναφέρω δωρητές.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έχω ούτε μοτό εδώ ούτε εξοπλισμό να ακολουθήσω σε κάποιον δικάβαλος οπότε καλά να περάσετε παιδάκια...![]()
Τι άλλαξε ρε μλκ και δεν θα έρθεις? Ποιόν θα πειράζω εγώ, δεν με λυπάσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Γεια σου ρε Βασιλακη.......![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα που να σου εξηγω...Ειναι πολλα και διαφορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι άλλαξε ρε μλκ και δεν θα έρθεις? Ποιόν θα πειράζω εγώ, δεν με λυπάσαι?
Τελικα μαλλον θα ερθω ομως.Αλλα δικαβαλος με ενα φιλο...![]()
Οποτε και θα με δεις και την πλακα μας θα κανουμε...Αν δεν ακυρωθει τελικα γτ κατι συζητιεται διπλα...
Κ μην αρχισετε για το ΚΤΜ γτ δεν εχει καμια σχεση και δεν εχω και ορεξη...![]()
![]()
καλά Ρε μλκ με το KTM δικάβαλος? Επιστημονική φαντασία δικέ μου. Ρε συ αυτά σκορπάνε μόνα τους εσύ θα του δώσεις ένα λογο παραπάνω? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ![]()
![]()
ΑΥτο καταλαβες ρε μλκ???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
καλά πε μλκ με το KTM δικάβαλος? Επιστημονική φαντασία δικέ μου. Ρε συ αυτά σκορπάνε μόνα τους εσύ θα του δώσεις ένα λογο παραπάνω? ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τον Alcapone με το cbr θα ερθουμε ρε ...![]()
ΑΑΑ είπα κι εγώ. Έτσι μάλιστα, θα φτάσουμε όλοι μαζί. ΟΚ. Περάστε ρε από το μαγαζί να τα πούμε λίγο, εγώ είμαι μέσα εμπλοκή, περάστε να δούμε και την διαδρομή.
Αν σου πω οτι δεν ξερω καν που δουλευεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΑΑΑ είπα κι εγώ. Έτσι μάλιστα, θα φτάσουμε όλοι μαζί. ΟΚ. Περάστε ρε από το μαγαζί να τα πούμε λίγο, εγώ είμαι μέσα εμπλοκή, περάστε να δούμε και την διαδρομή.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κωνσταντινουπόλεως & Ιωαννινων, κατάστημα πληροφορικής και όχι μόνο...... Είμαι υπάλληλος της Γυναίκας μου. δλδ αποδεδηγμένα πηδ@ω την εργοδοσία. Σας περιμένω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
δλδ αποδεδηγμένα πηδ@ω την εργοδοσία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γινεται να εισαι εσυ σε εκδρομη και να μην ερθω???Οχι πες μου......![]()
Αν προλαβω θα περασω γτ εχω κ κατι τρεξιματα με την σχολη...![]()