Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 57 από 57

Θέμα: 750ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΔΗΓΟ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Εγω αμα επερνα Ducati θα προτιμουσα καινουργιο..............Τρα για το Z750 εχω ακουσει οτι θελει καλητερα φρενα κ κατι αλλα........οποτε θα χεις να ασχοληθεις με το tunning του.
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν ειναι μονο δικια σου εντυπωση.... +750
    +100000.

φιλαρακι!! δες λιγο εδω
    http://www.moto.gr/forums/showthread...ght=gsx*1000k8

ειναι ενα χαρακτιριστηκο παραδειγμα καποιου που ξεκιναει με "συνεση" και τα μυαλα μεσα στο κεφαλι με ενα μηχανακι περαν των δυνατοτητων του, οσπου καποια στιγμη που νομιζει πως το 'χει, αλλα τελικα δεν το ειχε.
    και αυτη ειναι μια ευχαριστη καταληξη γιατι υπαρχουν και πολυ χειροτερες.

δες λιγο και την υπογραφη μου εκει που λεει για το γκαζι...

αυτα και καλες βολτες!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

αμα ειναι να το σκεφτεσαι τοσο πολυ μην το κανεις καν...εγω εχω πει στον εαυτο μ οτι σιγουρα καποια στιγμη θα πεσω και εχω πεσει και παλιοτερα απο καθαρα απο ανικανοτητα οδηγησης μηχανης, το θεμα ειναι το πεσιμο να μην ειναι απο μαλακια μου, που ως συνηθως απο μαλακιες δικιες μας πεφτουμε...απλα δεν θα καθομαι να βλεπω τον καθενα τι εκανε και πως επεσε? οπως ειχε πει ενα φιλος μερικα μηνυματα πριν ο καθενας ξερει μονος του για τον εαυτο του γιατι ειναι και γιατι οχι...και ολα θα τα δειξει ο χρονος...οταν αρχισα να οδηγαω αυτοκινητο δεν πηγαινα πανω απο 120, τωρα σε στροφες που τις εχω μαθει μπαινω με χειροφρενα με 70 και 80 (και αυτο γιατι δεν εχω πισωκινητο :rotflmao: ) πιστευω πως ξερω ποτε με παιρνει να κανω κατι ή και να μη το κανω καθολου

Αρχικά δημιουργήθηκε από GiannisZ750
    πιστευω πως ξερω ποτε με παιρνει να κανω κατι ή και να μη το κανω καθολου
    αυτο εδω ειναι το σημειο κλειδι το οποιο ευθύνεται.
    και απο εδω άλλωστε βγαινουν και τα τοσα στατιστικα νουμερα που εχουμε.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

δεκτο αλλα και τι να κανεις? και εγω αυτη την στιγμη γουσταρω μηχανουλα να πηγαινω την βολτιτσα μ, να κανω τα γουστα μ...χαλαρα πραγματα, εντελως χαλαρα...το παιδι μου εδειξες ηθελε να γινει ο rossi vol.2 εγω δεν εχω τετοιες βλεψεις τουλαχιστον για τωρα και για αρκετο καιρο ακομα..,καταρχην εγω ειμαι της μπαντας και οχι τοσο της ταχητυτας χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    αν δεν εχεις ξανακαβαλησει ποτε παρα μονο στα μαθηματα του διπλωματος και παρ'ολα αυτα δεν θες παπι(ουτε γω τα γουσταρω)
    παρε ενα διχρονακι που και γκαζακι εχει και ψιλοφιλικο ειναι και ελαφρυ και ευελικτο και φτηνο και....και...και....
    εγω με kdx200 εμαθα ουσιαστικα να οδηγω
    εκει μεχρι 30-35 αλογακια μια χαρα θα εισαι
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από GiannisZ750
    δεκτο αλλα και τι να κανεις? και εγω αυτη την στιγμη γουσταρω μηχανουλα να πηγαινω την βολτιτσα μ, να κανω τα γουστα μ...χαλαρα πραγματα, εντελως χαλαρα...το παιδι μου εδειξες ηθελε να γινει ο rossi vol.2 εγω δεν εχω τετοιες βλεψεις τουλαχιστον για τωρα και για αρκετο καιρο ακομα..,καταρχην εγω ειμαι της μπαντας και οχι τοσο της ταχητυτας χαχαχαχα
    Αυτα που λες δεν γινοντε ..........σε ενα χρονο θα χτυπας 200 αρες κ μετα θα θες μοτο με φαιρινγ να πηγαινεις 250...........
    Τι χαλαρα κ χαλαρα , 750 περνεις ............. μετα θα το παιξεις κ λιγο μουρη ... εχω 750 .... κ ετσι...... μετα θα σε παρουν χαμπαρι ....... κοιτα εχει 750........ κ το παει χαλαρα ......... κ μετα θα πιανεις 200 να αποδειξεις ........ οτι εγω ρε μαγκες δεν ειμαι γρηγορος ........... εδω μεσα οδηγαμε 15 χρονια ο καθενας .......... κ χαλαρο με 750 δεν εχω δει ακομα ..........

χαχαχαχα :rotflmao: ελα ρε φιλε δεν ειναι ετσι....ενταξει ετυχε να ειναι 750, και 600αρα να ηταν δεν θα αλαζε τιποτα. αφου ειπα και το μονστερ σκεφτομουν που ειναι 600αρι με 60 αλογα. χαλαρα δεν σου ειπα θα πηγαινω με 30 αλλα οσο χαλαρα γινεται.

Ναι μωρε πλακα κανω ........ ενταξει κ κανα σκαλοπατι να πιδηξεις δεν πειραζει , θα σου ερθει κ πιο οικονομικα .......... να εγω πηρα ενα FMX να κανω τη δουλεια μου ηρεμα κ μετα απο 4 χρονια πιανω 180 αρες στην κορινθο .......... χαλαρα ρε παιδι μου οπως ολοι ......... κ αμα σου σκασει κανενας με γκαζιες απο διπλα ........ χαλαρα ........

Αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα για κάτι στο στυλ Er6 για να μην πω οτι είναι πολύ.....Πάνω απ ολα όμως ηρέμησε και καλές βόλτες με ασφάλεια οτι και να επιλέξεις....

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    μια normal σειρα θα ηταν.......

παπακι...(οτι θελεις)
    εντουρακι 250...(xr 250-ttr 250-klx250)
    γυμνο allaround 600-650...(er6-bandit-hornet-fz6)

χωρις να σημαινει οτι αυτη η προταση ειναι πανακεια σιγουρα αποτελει τη φωνη της μεσης λογικης

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Λετε απο τον Φεβρουαριο να το τριγυριζει ακομα?

ΡΕ ΠΗΡΕ SUBARU Impreza λεμε το παιδι!!!!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Hornet για νέο οδηγό
    από dimik στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2012, 14:12
  2. Συμβουλες για νεο οδηγο xtx
    από TXC στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2011, 20:35
  3. Hornet 600 '03-'04 (μεταχ.) για νέο οδηγό??
    από panos_SF στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 21:01
  4. Παιδιά, ριξτε καμία ιδέα για μοντέλο για νέο οδηγό - και πρόταση
    από elias_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 23:18
  5. vfr 400 για νεο οδηγο?
    από koufaloni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2005, 05:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •