Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΜαλακωσεΤοΤιμονι?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

ΜαλακωσεΤοΤιμονι?!

Παιδια,

εχω το fz6 05 naked και εχω παρατηρησει το τελευταιο διαστημα οτι εχει μαλακωσει πολυ το τιμονι. Πχ οταν ειμαι παρκαρισμενος κ παω να τα μετακινησω την μηχανη βλεπω οτι το τιμονι παει σχεδον μονο του δεξια αριστερα απο το βαρος της...

Να τονισω οτι εχω αλλαξει ρουλεμαν, εβαλα κωνικα ... παιζει καμμια περιπτωση να μην μου εχει σφιξει αρκετα την τιμονοπλακα ?

Ειναι η μεγαλη βιδα στο κεντρο της τιμονοπλακας ?

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM

Re: ΜαλακωσεΤοΤιμονι?!

Eκτος απο την βιδα που λες μηπως θες και λαστιχα?

Λαστιχα θελω οπου ναναι ...

πιεσεις εχω τσεκαρει.

Ωστοσο αυτο που παρατηρω ειναι περαν του φυσιολογικου που θα μπορουσε να προκληθει απο την φθορα των ελαστικων ... Πριν αλλαξω τα ρουλεμαν που ειχα τα μαμα, οταν ειχαν φθαρει τα λαστιχα δεν ηταν τοσο μαλακο το τιμονι και σκεφτομαι μηπως δεν εσφιξε αρκετα την βιδα ο μηχανικος οταν εβαλε τα κωνικα ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Λαστιχα θελω οπου ναναι ...

πιεσεις εχω τσεκαρει.

Ωστοσο αυτο που παρατηρω ειναι περαν του φυσιολογικου που θα μπορουσε να προκληθει απο την φθορα των ελαστικων ... Πριν αλλαξω τα ρουλεμαν που ειχα τα μαμα, οταν ειχαν φθαρει τα λαστιχα δεν ηταν τοσο μαλακο το τιμονι και σκεφτομαι μηπως δεν εσφιξε αρκετα την βιδα ο μηχανικος οταν εβαλε τα κωνικα ...
    Λογικά αν δεν είχε σφίξει την βίδα που λες,θα είχες τρέμουλο στα φρένα,και αν βάλεις πίεση στο τιμόνι προς τα μπρος θα νιώθεις τζογο...

Μήπως τα προηγούμενα ρουλμαν ήταν κλασμένα,και είχες συνηθίσεις το βάρος του τιμονιού?Και τώρα που είναι όπως πρέπει σου φαίνεται ελαφρύ? Το λέω γιατί τα φαζερ πονάνε στο σημείο επειδή τα ρουλμαν τιμονιού είναι εκτεθειμένα στο νερό και σκουριάζουν ψιλοεύκολα...

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    φιλε εγω αλλαξα προχτες λαστιχα και το τιμονι σταματημενος θελει 3πλασια δυναμη για να κουνηθει,σημειωσε οτι θελω και σφιξιμο στη βιδα του τιμονιου.

παντως αν φταιει η βιδα σταματημενος με κοκαλομενο το εμπρος φρενο και αν σπρωξεις το μοτορι εμπρος-πισω δυνατα ακους ενα χαρακτηριστικο ηχο απο το λαιμο.

τα προηγουμενα ρουλεμαν ηταν κλασμενα 100% γιαυτο κ τα αλλαξα ... αλλα οδηγησα ενα s2 με καινουργια ρουλεμαν κ ειδα οτι το δικο του ηταν πιο βαρυ κ στιβαρο το τιμονι γιαυτο την ψιλιαστηκα ...

Θα δοκιμασω αργοτερα το κολπακι με το κοκαλομενο φρενο κ μπρος πισω κινηση να δω αν θα κανει κανεναν ηχο ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF