να ρωτατε στα βενζιναδικα γιατι πολλα δεν εχουν αμολυβδη και τραβανε κορδελες, αλλα super εχουν κανονικα ακομα, εδω Ν.Σμυρνη σημερα βρηκα 1 ετσι.
να ρωτατε στα βενζιναδικα γιατι πολλα δεν εχουν αμολυβδη και τραβανε κορδελες, αλλα super εχουν κανονικα ακομα, εδω Ν.Σμυρνη σημερα βρηκα 1 ετσι.
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Και Γαλατσίου στα 2 shell που βρίσκονται απέναντι μεταξύ τους έχει .Όχι απλή αμόλυβδη . Για Racing μου είπε ότι θα έχει μέχρι και το Σάββατο ...
Και γω Καλλιθέα τα βλέπω σκούρα. Κάποιοι έχουν και θα έχουν μέχρι το βράδι, ίσως και αύριο πρωί. Μετά...![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Έχουν βαλθεί Θεοί και δαίμονες για να μην πάμε βόλτα. Δεν υπάρχει βενζίνη, είμαι αρρρρωστος με 41 πυρετό αλλά τη βόλτα δεν τη χάνω με τπτ. Το πρόβήμα της βενζίνης εντοπίζεται πιθανότατα στα πρατήρια των μεγάλων αστικών κέντρων, πήρα τηλ σε βενζινάδικο στα Καλάβρυτα και στην κλειτορί(δ)α για να ρωτήσω και μου είπαν ότι θα έχουν κανονικά (βλέπεις είναι σημαντικά μικροτερη η κατανάλωση). Οπότε θεωρώ ότι αν γεμίσετε σήμερα που ακόμα έχει βενζίνη μετά στην επαρχία δεν θα υπάρξει πρόβλημα, γνώμη μου πάντα. Τώρα για τον γυρισμό, ανεφοδιασμός λίγο πριν βγούμε Εθνική.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
στην Λ.Ηρακλείου πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου στον Περισσό, πρατήριο Aegean έχει κανονικά βενζίνη και εξυπηρετήται κανονικά ο κόσμος χωρίς καθυστέρηση
Παιδες τελικα τιθεται ή οχι θεμα μεταφορας της εκδρομης???
ΑΝ απο τους 60 που ειστε απο Αθηνα κατεβειτε τελικα οι 20 και οι 10 ξεμεινουν στο δρομο καλυτερα να το μεταφερουμε...![]()
Απλα οτι ειναι να αποφασιστει ας αποφασιστει εως το βραδυ...![]()
![]()
εγω λεω να κανουμε την βολτα με το μετρο που δεν θελει τζινα! μπουκαρουμε ολοι σ'ενα βαγονι και κανουμε και μοτο-παρτυ!!! αμα γουσταρουμε κανουμε ανταποκριση με τραμ και κατεβαινουμε παραλια για μπυρες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
τρουπι ακουυυς???Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
εγω λεω να κανουμε την βολτα με το μετρο που δεν θελει τζινα! μπουκαρουμε ολοι σ'ενα βαγονι και κανουμε και μοτο-παρτυ!!! αμα γουσταρουμε κανουμε ανταποκριση με τραμ και κατεβαινουμε παραλια για μπυρες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
στην Λ.Ηρακλείου πολύ κοντά στο σταθμό του τρένου στον Περισσό, πρατήριο Aegean έχει κανονικά βενζίνη και εξυπηρετήται κανονικά ο κόσμος χωρίς καθυστέρηση
εχει προνοήσει η νονά μου!
![]()
Αυτή έχει μηχανή;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχει προνοήσει η νονά μου!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε παίδες, κι εδώ στο Περιστέρι εχει βενζίνη (όχι σε όλα αλλά σε αρκετά),
γιατί απλούστατα γεμίζουν από τα ελληνικά διυλιστήρια,
τα οποία έχουν καβάτζες.
Ψαχτείτε λίγο. Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τη βόλτα, γιατί
δεν θα ενημερωθούν όλοι ότι μεταφέρθηκε, και θα μας κράξουν και οι πέτρες.
Θα κανω και τηλέφωνα στη ταβέρνα, αν εχει βενζιναδικο εκεί κοντα.
Ας μαζευτούμε 5, μια χαρά θα περάσουμε!
Και όποιος θέλει, ποστάρει για επόμενη Κυριακή, και βλέπουμε.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτή έχει μηχανή;![]()
οχι! το συγκεκριμένο βενζινάδικο
και μια porse...λές να πάρω αυτή να ρθω? μπα, θελει ενα σκασμο βενζινα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τα οποία έχουν καβάτζες.
![]()
+ 2 κιλα παϊδάκια....
ΑΝ βρω τελικα μέσο να ρθω!
![]()
έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τα οποία έχουν καβάτζες.
![]()
άσε που λόγω απεργίας, οι δρόμοι θα είναι άδειοι (για Κυριακή)
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
την διαδρομη (τουλαχιστον ενα μερος της) που κανω καθε μερα θα κανετε ρε ???
χαχαχαχαχαχαχα
τελοσπαντων,αν ειναι μπορει να την ξανακανω αυτην την κυριακη μπας και γνωριστουμε και απο κοντα.για να μην αναφερθω στην μοναδικη ευκαιρια να χαλβαδιασετε το χρεπι μου που θα το αναγνωρισετε ευκολα μιας και θα κανει μπαμ ως καβουρδιστηρι που ειναι...
για βενζιναδικα,μπορω να σας πω ταπογευμα που θαμαι σπιτι,ωστε τωρα που θα σχολασω στον γυρισμο να τσεκαρω τι παιζει...
α,οτι πληροφοριες θελετε για το κομματι τριπολη-λεβιδι-βυτινα-δημητσανα-στεμνιτσα ρωτατε ελευθερα...