Λοιπον, μετα πο πολλη σκεψη αποφασισα να γραψω το ακολουθο. Ειναι ενας προβληματισμος μου που αναζωπυρωθηκε απο μια μακρια συζητηση με την αδελφη μου που σπουδαζει πολιτικη και οικονομια και εχει ανησυχο πνευμα, η οποια σκεφτεται αρκετα στο βαθος των πραγματων, πολυ πιο πολυ απο τον μεσο ανθρωπο, αν και απο ενα σημειο και μετα δεν μπορει να σκεφτει πιο βαθια.
Περα απο την εισαγωγη για να σας βαλω στο πνευμα, να σας πω και γιατι δεν το εβαζα τοσο καιρο το θεμα και γιατι αποφασισα να το βαλω τωρα. Να σας πω οτι εχω παλι πολλες αμφιβολιες για το ποσο σοβαρα θα παρετε υποψην ενα τετοιο θεμα και αν το θα καταληξει ενα τετοιο θεμα αργα η γρηγορα στην γελοιοποιηση η/και διαμαχη. Αλλα ειδα οτι υπαρχουν μερικα ατομα που μπορουν να σκεφτουν μερικα πραγματα και να τα αναλυσουν χωρις να τα γελοιοποιησουν, και σκεφτηκα οτι ακομα και αν ξεφυγει τελειως το thread απο το αρχικο θεμα τουλαχιστον να προλαβω να ανταλλαξω μερικες αποψεις και να το συζητησω λιγο. Αλλωστε δεν βρηκα κανενα αλλο θεμα στο φορουμ το οποιο να ειναι αρκετα ενδιαφερον να ασχοληθω μαζι του, οποτε ειπα να δωσω λιγο, οπως πολυ παραστατικα το χαρακτηρισε καποιος σε αλλο thread, ''τροφη για σκεψη''. Αλλωστε δεν εχω και που αλλου να το γραψω γιατι σε αλλα φορουμ οπου θα ειμαι καποιος εντελως αγνωστος και καινουργιος με 1-2 ποστ σιγουρα δεν θα ειχε βρει καποιοα απηχηση η εστω καποιο σοβαρο σχολιο ενα τετοι θεμα...