Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Επικουρικό της Κυριακάτικης Βόλτας 21/02 για τους Αχαιούς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Επικουρικό της Κυριακάτικης Βόλτας 21/02 για τους Αχαιούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1

camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι.

on topic εγώ γίνομαι demi παίδες θ απαντήσω για σίγουρα Σάββατο βράδυ
    Στα υπολοιπα τωρα...
    Εγω οπου εχω πει οτι θα ερθω εχω ερθει...Αλλος ειναι αυτος που μας στηνει,δεν ερχεται,δεν σηκωνει τηλεφωνα κλπ... Οποτε μην μιλας για εμενα και περι αξιοπιστιας μου.
    Ακομη και τωρα θα ερθω,εστω και με τον Στρατο που εχει 300χλμ αυτονομια και λογικα δεν θα εχει προβλημα.Εσυ παλι τωρα λες οτι μπορει και να μην ερθεις...

Οσο για τα καυσιμα,τις προαλλες μα ελεγες οτι εσυ ηρθες απο Αθηνα και ειναι ολα τελεια.Κ οτι λενε παπαριες.Κ σημερα τα μισα βενζιναδικα στην Πατρα δεν εχουν βενζινη και οσα εχουν μεχρι την Κυριακη δεν θα εχουν.
    Το ιδιο και στην Αθηνα.Οποτε μαλλον ειναι υπαρκτο το προβλημα τελικα.

Οσο για το ΚΤΜ τωρα, ειπα πια ειναι τα θεματα μου.Τα λαστιχα που ειναι ξερα και σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να κινδυνεψω ουτε εγω αλλα ουτε και οσοι ειναι γυρω μου.
    Κ επισης, το οτι απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με τα καυσιμα,σε συνδιασμο με την αυτονομια μου, θα εχω συνεχεια αγχος για το αν θα βρω βενζιναδικο.Τι barbie και jia-i-jo μου λες δε ξερω...

Κ οπως σου ξανα ειπα εχω και καποια αλλα προβληματα,που δε αφορουν ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο...Για αυτο δεν ηρθα και χθες στην συναντηση...

Εγω με τον Στρατο θα ειμαστε στο ραντεβου μας την Κυριακη το πρωι στην Ιντεραμερικαν.
    Εκτος και αν οι Αθηναιοι ακυρωσουν την εκδρομη...Κ αν στα 300χλμ αυτονομιας δεν πετυχουμε βενζιναδικο τοτε θα αναψουμε φωτια και θα ψησουμε σουβλακια στην ακρη του δρομου...
    Αυτα εντελως φιλικα μιας και βλεπω οτι μερικες φορες δεν καταλαβαινεις τιποτα...

εγω παντως για ξεκαθαρους λογους ακυρωνω τη συμμετοχη μου προς ωρας(δεν πιστευω πως θα αλλαξει και κατι δηλαδη αλλα λεμε...)
    και ο κυριος λογος μου ειναι η μικρη αυτονομια και το αγχος μου αν καθε 100 km θα βρισκω βενζινη...οποτε η κοινη λογικη επιτασσει την ακυρωση....

καλα να περασετε οσοι πατε
    athens.indymedia.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    εγω παντως για ξεκαθαρους λογους ακυρωνω τη συμμετοχη μου προς ωρας(δεν πιστευω πως θα αλλαξει και κατι δηλαδη αλλα λεμε...)
    και ο κυριος λογος μου ειναι η μικρη αυτονομια και το αγχος μου αν καθε 100 km θα βρισκω βενζινη...οποτε η κοινη λογικη επιτασσει την ακυρωση....

καλα να περασετε οσοι πατε
    Σου απαντησα διπλα...

το παιζω σε διπλο ταμπλο
    athens.indymedia.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    το παιζω σε διπλο ταμπλο
    Ναι αλλα διαλεξε γτ δε μπορω να τα γραφω 2 φορες......

Παλαιό μέλος
    Θωμά ότι ναι αγορίνα..κ εγώ για θέμα αυτονομίας δε θα ρθω αν δεν έρθω. 500km έκανα και το προηγούμενο weekend τα χω για τα @@ μου και το ξερεις. Τα μισά βενζινάδικα έχουν full γεμάτες δεξαμενές (ειδικά προς Ρίο) και τ άλλα μισά μισογεμάτες (για Πάτρα μιλάω κλειστό δεν είδα ως ώρας) βλέπεις το κυκλοφορώ το εργαλείο και μες τη βδομάδα έχω γεμίσει 3 φορές. Παρ όλα αυτά δε θα ρισκάρω καθώς άλλο Πάτρα άλλο Αθήνα άλλο τρίπολη βυτίνα..θα δω κι οι Αθηναίοι τι λένε μιας και αυτονομία έχω 150km με ζόρια έτσι όπως πάω.

Θέμα ελαστικού όσο είμαστε σε στεγνό δε παίζει..και εμένα 10k km έχουν απ το Σεπτέμβρη, εσύ 10κ ούτε στο κοντέρ ακόμα..προσπερνάμε...

Για τα ψυχολογικά σόρρυ δε το είδα κάπου..σε ψυχολόγο όμως λύνονται όλα..

Προβήματα εκτός μοτοσυκλετισμού έχουμε όλοι, μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα απ όταν είμασταν φοιτητές και 20 χρονών, απ αυτα προσπαθούμε να ξεφύγουμε, αλλά δε ξεσπάμε στο άσχετο γι αυτά. Είτε επειδή μας την είπαν για το ΚΤΜ είτε επειδή γράφτηκε λάθος διαδρομή είτε οτιδήποτε

Και στο θέμα μας, πάψε να το φοβάσαι το ΚΤΜ και ξεπέρνα την υπερπροστασία, μοτοσυκλετισμός σημαίνει και περιπέτεια (είπαμε έχω εργαλέία μαζί)..όσο το φοβάσαι τόσο θα σε δουλεύω...όσο το λυπάσαι τόσο θα σε κράζω...

Υ.Γ ούτε εγώ πήγα σε κάποια συνάντηση χτες ;-) Τον λόγο τον είχα πει απ την αρχή..

Vaska ελπίζω να γνωριστούμε την Κυριακή φίλε..έτσι κι αλλιώς θέλω βόλτα με το bmw και να σε ρωτήσω πολλά, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχουμε πολλά να πούμε

Σόρρυ για τη βαβούρα παίδες
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Θωμά ότι ναι αγορίνα..κ εγώ για θέμα αυτονομίας δε θα ρθω αν δεν έρθω. 500km έκανα και το προηγούμενο weekend τα χω για τα @@ μου και το ξερεις. Τα μισά βενζινάδικα έχουν full γεμάτες δεξαμενές (ειδικά προς Ρίο) και τ άλλα μισά μισογεμάτες (για Πάτρα μιλάω κλειστό δεν είδα ως ώρας) βλέπεις το κυκλοφορώ το εργαλείο και μες τη βδομάδα έχω γεμίσει 3 φορές. Παρ όλα αυτά δε θα ρισκάρω καθώς άλλο Πάτρα άλλο Αθήνα άλλο τρίπολη βυτίνα..θα δω κι οι Αθηναίοι τι λένε μιας και αυτονομία έχω 150km με ζόρια έτσι όπως πάω.

Θέμα ελαστικού όσο είμαστε σε στεγνό δε παίζει..και εμένα 10k km έχουν απ το Σεπτέμβρη, εσύ 10κ ούτε στο κοντέρ ακόμα..προσπερνάμε...

Για τα ψυχολογικά σόρρυ δε το είδα κάπου..σε ψυχολόγο όμως λύνονται όλα..

Προβήματα εκτός μοτοσυκλετισμού έχουμε όλοι, μπορώ να σου πω πολλά περισσότερα απ όταν είμασταν φοιτητές και 20 χρονών, απ αυτα προσπαθούμε να ξεφύγουμε, αλλά δε ξεσπάμε στο άσχετο γι αυτά. Είτε επειδή μας την είπαν για το ΚΤΜ είτε επειδή γράφτηκε λάθος διαδρομή είτε οτιδήποτε

Και στο θέμα μας, πάψε να το φοβάσαι το ΚΤΜ και ξεπέρνα την υπερπροστασία, μοτοσυκλετισμός σημαίνει και περιπέτεια (είπαμε έχω εργαλέία μαζί)..όσο το φοβάσαι τόσο θα σε δουλεύω...όσο το λυπάσαι τόσο θα σε κράζω...

Υ.Γ ούτε εγώ πήγα σε κάποια συνάντηση χτες ;-) Τον λόγο τον είχα πει απ την αρχή..

Vaska ελπίζω να γνωριστούμε την Κυριακή φίλε..έτσι κι αλλιώς θέλω βόλτα με το bmw και να σε ρωτήσω πολλά, αλλά και λόγω επαγγέλματος έχουμε πολλά να πούμε

Σόρρυ για τη βαβούρα παίδες
    Επειδη το μονο που αφορα τους υπολοιπους εδω μεσα ειναι τα καυσιμα να σε ενημερωσω οτι τα βενζιναδικα κατα ενα περιεργο τροπο χθες ειχαν κλεισει νωρις νωρις το βραδυ...Μπορει να ειναι μεν ανοικτα αλλα τα αποθεματα προφανως δεν επαρκουν και κανουν οικονομια...

Αλλα ,απο οτι διαβαζω οι τελωνιακοι ανεστηλλαν την απεργια και εχει ξεκινησει ο ανεφοδιαμσος...

Ολα τα αλλα ειναι καθαρα δικα μου θεματα και δεν απασχολουν κανεναν αλλο...Οπως σου ξανα ειπα κοιτα την "καμπουριτα" σου και ασε τους αλλους...

Παλαιό μέλος
    Για τα κάυσιμα έμαθες. Για την καμπούρα μου ξέρεις. Για την αξιοπιστία μου το ίδιο, μένει να λύσεις τα ψυχολογικά μιας και είδες άλλο χαβαλές άλλο επίθεση, στην επίθεση παίζει κι αντεπίθεση..τώρα που έλυσες το κάυσιμο για πες μας για το λάστιχο..κ μετά για την αξιοπιστία, καθώς το θρεντάκι αυτής της εκδρομούλας το διαφήμιζες καιρό τουλάχιστον σ εμένα..

Δικάβαλος δικάβαλος?

για το λάστιχο..κ μετά για την αξιοπιστία
    Θα βρεχει...Για την ακριβεια χιονονερο...

Αξιοπιστια εχω φουλ...Κ αν δεν εχω,μην σταματησεις να βοηθησεις...
    Ετσι κι αλλιως κινησε σε αλλο μηκος κυματος εσυ...

Κ δεν σου επιτεθηκα.Εγω εγραψα ομορφα και ωραια οτι μπορει να μην ερθω και εσυ αρχισες να γραφεις τα γνωστα σου...

Δεν διαφημισα κατι.Εγω ειπα οτι υπαρχει αυτη η εκδρομη,οποιος μπορει ερχεται.
    Οποιος δεν μπορει καθεται σπιτι και τελειωνει το θεμα.Σιγα μην σας παρω και απο το χερακι...
    Οβερ εντ αουτ γιατι γινομαστε γραφικοι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κ κοψε πια αυτη την καραμελα με τα ΚΤΜ.Εχει γινει κατανοητο οτι δε τα γουσταρεις.Στα @ρχιδ1@ μας.Ασχολησου με την "καμπουρα" σου και ασε αυτους με τα ΚΤΜ να τρεχουν στους μαστορους...

Και οχι,οπως καταλαβατε δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη...

[/B]
    Scripta manent..

Η παραπάνω επίθεση έχει να κάνει με τα ψυχολογικά σου, όχι με το χαβαλέ που πάντα σου κάνω για το ΚΤΜ και πάντα μου κάνεις για το σκούτερ..γραφικέ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Κ μην αρχισετε για το ΚΤΜ γτ δεν εχει καμια σχεση και δεν εχω και ορεξη...
    Αλλα εσυ το βρηκες σκοπιμο να το συνεχισεις

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγοράκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αγοράκια
    Καθαρισε αν θες mike...
    Κ συγνωμη εκ μερους μου

Παλαιό μέλος
    Όποτε έχω νεύρα δλδ..δε σηκώνω μύγα για το t-max κι αν πει τπτ κανείς του χώνω οτι βρω. ΧΑΧ στο μπινελίκι θα σ έχω απο εδώ και πέρα.

Λοιπόν εγώ λέω τώρα που λύσαμε το καύσιμο να πάρεις το ΚΤΜ (μη φοβηθείς θα σε βγάλει) και να πάμε. Και θα σταματήσω με το που ΘΑ ξεμείνεις και θα βοηθήσω και το ξέρεις.

Επίσης και τα bmw και τα KTM τα υπεργουστάρω, απλά σε ανθρώπους που ξέρουν γιατί τα έχουν. Εσύ ακόμα το ψάχνεις και απλά σε βοηθώ να το βρείς..

Α και που σαι..σιγά που θα σ άφηνα και δε θα το συνέχιζα. Καμπούρη κουλέ..

Παλαιό μέλος
    Mike μαζί σου σόρρυ αλλά κάτι κουλάδια δε παλεύονται..

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 07:38
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 09:56
  4. Για τους εντουραδες της παρεας!
    από Giorgos19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 16:07
  5. μια καλημερα για τους μαλακες της 24-12...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2005, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF