Και Τερζή να 'ναι δε χαλιόμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαι κανα στίχο του Παυσανία φαντάζομαι...
Και Τερζή να 'ναι δε χαλιόμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαι κανα στίχο του Παυσανία φαντάζομαι...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
τελικα το παληκαρι προλαβε να παει στην δουλεια του..??
εχουμε κανα νεο??
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
τι κανει ο ανθρωπας!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θωμάααα ....!!!
Τι ;;;
Άλλονε λέει...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σε φωνάζουνε ρεεε ...!!!![]()
σαν τον TOMASKTM μοι΄ζει αυτός...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θωμάααα ....!!!
Τα μπερδευεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για δέστε ρε κάτι μαλάκες ...!!!![]()
![]()
( Εκτος αν θες να μου πεις οτι πηγες με το exc βολτα στην χιονισμενη - παγωμενη... Ασφαλτο..)
Για του Θωμα ουδεν σχολιον...... Φρεναρει αμεσως !
Και για την περετερω πληροφορηση σου απο τον δημιουργο του θρεντ...
Απο gregorgeous89
Ρε παιδιά όλοι ρισκάρουμε όταν οδηγούμε αλλά είναι κάποιες καταστάσεις που δεν μιλάμε για ρίσκο αλλά για παράλογο κίνδυνο και ΒΛΑΚΕΙΑ. Εκτός και αν το παλικάρι έτρεχε να σώσει τον κόσμο από ολοκληρωτική καταστροφή.Τώρα αν θέλετε να το πάτε στο μεροκάματο την φτωχιά και την Μάρθα Βούτση δικαίωμα σας αλλά δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα.
Σε όλη την διαδρομή είδαμε 5-6 οχήματα από τα οποία τα περισσότερα ήτανε 4χ4.
Επίσης στις άκρες του δρόμου πιο πριν έχει γκρεμούς και το προηγούμενο χωριό ήτανε τουλάχιστον 15 χλμ.![]()
το 1 το 2 και το 5 το πιασες οπως και το 1ο υ.γ.στα αλλα δεν....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
1.οκ
2.οκ
3.εσυ εγραψες για φορουμ...πληροφοριακα 4 φορες...αλλα το 2008 εγινε τις πουτανας...λεμε για πολη και οχι σε κατι Παρνηθες Υμητους και Πεντελες...και βασικα πλατεια Νεας Πεντελης δεν ειχανε ποτε προβλημα (εκτος του 2008 βεβαιως βεβαιως)
4.εχουν περασει 3 μηνες και 16 μερες και 12 μερες απο το σκηνικο που αναφερες...αλλα καμμια σχεση...και δυστυχως η ευτυχως η ζωη συνεχιζετε...
5.οταν δεν πιανω την πλακα οντως δεν το εχω...την αλλη φορα πιο λιανα...![]()
υ.γ. και με εσενα στο ΔΣ...αν χιονιζει ειπαμε...
υ.γ.2 αυτο μπορει να το κανεις η να το λες εσυ...εγω ποτε δεν χαιδευω αυτακια και ουτε θελω να μου τα χαιδευουν...οταν κανω την μαλακια την κανω εις γνωσην (τις περισσοτερες φορες εστω)μου και δεν ζηταω παρηγορια...οπως και οταν την κανει ο αλλος...το οτι μιλαμε τωρα ειναι λογω πολλων συνθηκων και παραμετρων...το παλλικαρι καλα κανει και να ειναι ολοι καλα παντα...αλλα κατα την αποψη μου κανει μαλακια...
![]()
εισαι μολις πανω απο το 50%
μαλακα βελτιωνεσαι !!!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δε πιανει ρε αντωνη αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για δέστε ρε κάτι μαλάκες ...!!!![]()
αυτους τους ξερουμε και ειναι μαγκες.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν ξερω αν δεν θελετε η δεν μπορειτε να καταλαβετε .........http://www.youtube.com/watch?v=Et12ARJt_CY .... Η σας ενοχλησε κατι αλλο που δεν μπορω να καταλαβω εγω....
Λυπαμαι πολυ......
Τεσπα απο εμενα.....
Aπό την πρώτη σελ περίμενα ότι κάποιος θα ανέβαζε φωτό σε χιόνια...![]()
@Αντώνη, δεν μπιάνεστε εσείς, ρε...
Πρώτα-πρώτα διακρίνω το φορειοφόρο με τους νοσοκόμους στο μπακγκράουντ,
έπειτα κάνετε την πλάκα σας και είστε ντυμένοι προβλέπόμενα,
δεν έχει γκρέμια από κάτ,
άμα συμβεί τίποτε έχετε και καπνογόνα -τα βλέπω στην τσέπη- για τα ελικόΦτερα,
άμα χωθήτε σε καμιά τροΥπα θα την βγάλετε για κανα πενθήμερο μέχρι να σας βρούνε, με την ξηρά 4Β που έχετε όλοι ραμμένη στην θερμική,
και τέλος το είπε και ο Τρούπερ, ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ...![]()