:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Α στο κουβεντιαστό.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Α στο κουβεντιαστό.![]()
Ti με 500ε περνω γαμω τις αναρτησεις .............. Εχω παει κ μου πε οτι ειμαι μια χαρα ........... σειρα σας τωρα να πατε............. ασε που ο ψυχολογος ηθελε ψυχιατρο ...........![]()
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Το γαμήσαμε λίγο το θεματάκι...
Αν έχεις φράγκα να συντηρείς 2 μηχανές (και παραπάνω) και χρόνο να τις φχαριστιέσε εσύ και όχι το γκαράζ σου τότε μεγιά σου με χαρά σου...πάρε ότι γουστάρεις...μην το συζητάμε... και μένα δεν μου φτάνει ένα μόνο αλλά μέχρι εκεί μπορω να απλώσω τα ποδια μου...μετά θα κρυώνουν...![]()
Κατα τα άλλα καλό είναι να μετράμε και τα νούμερα (γεια σου Θωμά...![]()
) αλλά μην γινόμαστε και νούμερα...μετρώντας μόνο αυτά...
![]()
5+5+10+12+15-3...κτλ με συμφέρει ή όχι και αν ναι πόσο και πόσα θα χάσω, πόσα θα κερδίσω...Αγοράζοντας μηχανή ήδη κάνουμε μια μη συμφέρουσα και μη λογική αγορά...με τα ίδια φράγκα αγοράζεις 4 κυλινδρους με 4 πορτόπαραθυρα και 4 (τουλάχιστον ...) ρόδες που χωράει 4 άτομα και 4 βαλίτσες...αλλά μάλλον δεν είναι αυτός ο τρόπος σκέψης που μας εξιτάρει... οι καύλες πληρώνονται (το έχουμε ξαναπεί αυτό...) και μέτρο στην καύλα δεν χωράει...
![]()
![]()
Όρθιοι μια ζωή
υ.γ. Rein KTM "χαιδευεις"?
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Οχι γτ σκορπανε ευκολα λεει και του χαλανε την φημη του καλου μαστορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Μεσα απο τον αντιλογο κ τις εναλακτικες επιλογες θα πλησιασουμε το θεμα μας .........
Στη σημερινη εποχη πρεπει να βγαλεις μπλοκακι κ να υπολογισεις γιατι πρεπει να χαλας λιγοτερα απο οσα βγαζεις.........................![]()
Απλα εθεσα στο τραπεζι μια διαφορετικη επιλογη ..................
π.χ 1}ΧΤΧ + 450 motard πιστιαρικο VS
2}DukeIII
Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα εξοδα θα ειναι μια απο τα ιδια..............?
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οχι γτ σκορπανε ευκολα λεει και του χαλανε την φημη του καλου μαστορα...
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Εσυ μεγαλε φοιτητη αυτο το συναισθημα :rotflmao:μια γελαω μια κλεω απο το ΚΤΜ σου μεινε η τοχες απο παλια............??????
πς. ειδες εγω ,μονο γελαω:rotflmao: :a5:
Τωρα με το ΚΤΜ...Ειναι τραγελαυικο να σου κολλανε κατι vstrom στα φαναρια και μετα να σε χανουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εσυ μεγαλε φοιτητη αυτο το συναισθημα :rotflmao:μια γελαω μια κλεω απο το ΚΤΜ σου μεινε η τοχες απο παλια............??????
πς. ειδες εγω ,μονο γελαω:rotflmao: :a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ενας κυλινδρος ειναι για το χωμα και γιια πιστες καρτ.
Το σωτηριο ετος 2010 παιρνεις ενα 950SM με 6000.
Οσοι σκεφτεστε δια μοντας σε μονοκυλινδρα παρτε ενα τετοιο και θα με θυμηθειτε.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
frankly my dear, i dont give a damn...
Κυριε Mrbig θελω να σου εξομολογηθω κατι μου αρεσει πολυ το 950 που ειναι λιγο χειροτερο απο το 990 , αλλα κατι γνωστοι μου λενε οτι τους εχουν φυγει κατι 3000χιλιαρα σε ζημιες κ κατι 5000χιλιαρα σε ανακατασκευες κινητηρα.........Τι να κανω ..... ?![]()
Κακως παντως...Ειμαι σιγουρος οτι θα εκανες αριστουργηματα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...![]()
![]()
![]()
Τα ακούς MAGα μου? εδώ (ή εκεί δεν έχει σημασία...) τελιώνουν όλα... Άστα φράγκα. τα τεφτέρια και τα κομπιουτεράκια... χέρια έχεις? ή θα παραγγείλεις φόρμα χωρίς μανίκια μπας και σου 'ρθει φτηνότερα? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ο ενας κυλινδρος ειναι για το χωμα και γιια πιστες καρτ.
Το σωτηριο ετος 2010 παιρνεις ενα 950SM με 6000.
Οσοι σκεφτεστε δια μοντας σε μονοκυλινδρα παρτε ενα τετοιο και θα με θυμηθειτε.![]()
![]()
![]()
Τα 950/990 που διαλυσανε, διαλυσανε για ενα και μονο λογο. Οι καγκουρο-αναβατες τους ξεχναγανε οτι ενας κινητηρας, οπως και μια χωριατικη σαλατα, χρειαζονται λαδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Κυριε Mrbig θελω να σου εξομολογηθω κατι μου αρεσει πολυ το 950 που ειναι λιγο χειροτερο απο το 990 , αλλα κατι γνωστοι μου λενε οτι τους εχουν φυγει κατι 3000χιλιαρα σε ζημιες κ κατι 5000χιλιαρα σε ανακατασκευες κινητηρα.........Τι να κανω ..... ?![]()
Ο ν2 της κτμ ειναι ενας πολυ πολυ καλος και ανθεκτικος κινητηρας. Απλα εχει 2 θεματα που χρηζουν προσοχης.
[Οσο για το 990 δεν ειναι καλλιτερο απο το 950. Το τελευταιο με καλορυθμισμενα καρμπ ΦΥΣΑΕΙ.]
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Κρίμα θα πω και εγώ... και δεν θα επεκταθώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν εξαιρεσεις μια εποχη προ 10ετιας+ που αλλαζα τα τουρκικα skf με τον τονο στα 620 κι ενα 530 περσυ,μπα...![]()
![]()
![]()
Οχι μεγαλε δεν ειμαι χερας , εχω καλη αντιληψη , παω παντα κατω απο το οριο μου { δεν εχουμε κ τιποτα δρομους της προκοπης ετσι} ....Μου αρεσει πολυ ομως το συναισθημα οδηγησης κ αυτο κυνηγαω , μου αρεσει η ποιοτητα περηφεριακων κ οι καλοστημενες μηχανες.Θελω η επομενη μου μηχανη ναχει προσωπικοτητα κ να ξεφευγω .......... Μου το προσφερε μια buell αυτο αλλα θελω να το ξαναβρω καπου αλλου![]()