Το οδόστρωμα φυσικά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ??? Ποιος φταίει ρώτησε ο άνθρωπος ,όχι τι είναι σωστό !!
Απλά εγώ μίλησα και για συνυπευθυνότητα συνολικά στο αποτέλεσμα του συμβάντος.
![]()
Το οδόστρωμα φυσικά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ??? Ποιος φταίει ρώτησε ο άνθρωπος ,όχι τι είναι σωστό !!
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Τελικα , μπορουμε να γλιτώσουμε πολλά λεφτά
-ξηλώνοντας τις μπάρες από τις διαβάσεις τρένων (άμα δεν βλέπεις το τραίνο , που πας ρε καραμητρο…)
-αφαιρώντας τις σημάνσεις από εκεί που γίνονται έργα ( ρε γκαβαδι αμα δεν βλέπεις το 10Χ10 λάκκο καλά κάνεις και πέφτεις μέσα …)
-Ξηλωνοντας τα φαναρια και τα στοπ …ολοι μπορουμε να φρεναρουμε στην διασταυρωση ρεεει
Η κυρια ρισκαρε να εχει το παιδι της στην μηχανη ….. και ρισκαρε γιατι υπαρχουν πολλοι που λογω της αναισθησιας τους μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ….. η κυρια κακως ρισκαρε , αλλα για το ατυχημα ΦΤΕΕΙ αυτος που το προκαλεσε.. και αυτος είναι ο ΔΗΜΟΣ που ειχε αφησει τα νερα να τρεχουν…
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Το οδόστρωμα φυσικά!!!
![]()
ρε συ πατρίδα συνυπευθυνότητα στο συμβάν σημαίνει ότι έφταιγε και αυτή που έπεσε ....!!!
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όπου έχει νερά πέφτουμε;; Και τι πάει να πει δεν τα είδε; Aν δεν τα είδε φταίει κι αυτή κατά τη γνώμη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τελικα , μπορουμε να γλιτώσουμε πολλά λεφτά
-ξηλώνοντας τις μπάρες από τις διαβάσεις τρένων (άμα δεν βλέπεις το τραίνο , που πας ρε καραμητρο…)
-αφαιρώντας τις σημάνσεις από εκεί που γίνονται έργα ( ρε γκαβαδι αμα δεν βλέπεις το 10Χ10 λάκκο καλά κάνεις και πέφτεις μέσα …)
-Ξηλωνοντας τα φαναρια και τα στοπ …ολοι μπορουμε να φρεναρουμε στην διασταυρωση ρεεει
Η κυρια ρισκαρε να εχει το παιδι της στην μηχανη ….. και ρισκαρε γιατι υπαρχουν πολλοι που λογω της αναισθησιας τους μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ….. η κυρια κακως ρισκαρε , αλλα για το ατυχημα ΦΤΕΕΙ αυτος που το προκαλεσε.. και αυτος είναι ο ΔΗΜΟΣ που ειχε αφησει τα νερα να τρεχουν…
edit: Και προφανώς δεν έπεσαν όλοι όσοι πέρασαν από κει άρα δεν φταίει και αυτή;
Give me fuel, Give me fire
Με το τριχρονο αναμεσα στον οδηγο και το τιμονι και την κοιλια στο στομα......????Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Μαλλον παλι (καθως οι οδηγικες ικανοτητες περιοριζονται παρα πολυ) το οδικο δικτυο ερχετε δευτερο......
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όπου έχει νερά πέφτουμε;; Και τι πάει να πει δεν τα είδε; Aν δεν τα είδε φταίει κι αυτή κατά τη γνώμη μου...
edit: Και προφανώς δεν έπεσαν όλοι όσοι πέρασαν από κει άρα δεν φταίει και αυτή;
![]()
Πάλι καλά που συμφωνείς μαζί μου….:rotflmao: :rotflmao:
![]()
τελικά έχετε δίκιο ! Τα λογικά επιχειρήματα δεν αφήνουν περιθώρια συζήτησης !! Στο σπίτι η κα@@λα που θέλει και βόλτα !! Στην κουζίνα της γρήγορα !!! αααα μα πια ,θα μας καταστρέψουν οι π@@@@νες!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
Πάλι καλά που συμφωνείς μαζί μου….:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ε χμ, ναι μάλλον έπρεπε να κάνω μόνο αυτό quoteΗ κυρια ρισκαρε να εχει το παιδι της στην μηχανη ….. και ρισκαρε γιατι υπαρχουν πολλοι που λογω της αναισθησιας τους μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ….. η κυρια κακως ρισκαρε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
τελικά έχετε δίκιο ! Τα λογικά επιχειρήματα δεν αφήνουν περιθώρια συζήτησης !! Στο σπίτι η κα@@λα που θέλει και βόλτα !! Στην κουζίνα της γρήγορα !!! αααα μα πια ,θα μας καταστρέψουν οι π@@@@νες!!!![]()
![]()
![]()
...και λιγα λες...:rotflmao: :rotflmao:
Α, και για να μην παρεξηγηθώ, το γεγονός ότι ήταν γυναίκα δεν έχει καμία σημασία για μένα, και άντρας να ήταν το ίδιο θα είχα γράψει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Α, και για να μην παρεξηγηθώ, το γεγονός ότι ήταν γυναίκα δεν έχει καμία σημασία για μένα, και άντρας να ήταν το ίδιο θα είχα γράψει.![]()
ναι βέβαια .... ....σίγουραααααα !!
''άνδρας έγκυος με παιδί στο μηχανάκι '' ?????
Για ονομα του Θεου δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε; ωραιο καιρο εχει γιατι δε πατε καμια βολτα; Προσπαθειτε να δειτε ποιος και γιατι; ΚΑΝΕΙΣ και ΟΛΟΙ φταινε. Η μανα που στην κατασταση της λογο και του τοπου που εχει μεγαλωσει καβαλησε το διτροχο και πιστεψτε με ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ να πηγαινε αργα, σφαιρα η μανταμιτσα οπως ΟΛΟΙ στα χωρια απο την ωρα που θα φτανουνε τα ποδια και τα χερια στα χειρηστηρια. Ο δημος φερει ευθυνη σε τι; στα νερα; Δλδ αν βρεξει ρε μαγκες και πεσω σε μια στροφη να ζητησει τα ρεστα απο το δημο που το οδοστρωμα ειναι γυαλι ή απο το Θεο που εβρεξε γιατι κοντευουμε να ξεμεινουμε απο νερο. Επεσε το ζωο κατω γιατι ζωο ειναι και ηρθε ο μουλος πατερας, αντρας, μανα, τι σκατα και λεει "ωραια, ηρθε ο καιρος να παρουμε και εμεις απο το δημοσιο το κατι της μας".....
Το εννοω πηγαιντε καμια βολτα γιατι σκαλωνετε ασχημα. Χειροτερα και απο την 2α στο μηχανακι μου![]()
εμείς να μην ασχολούμαστε οκ ,αλλά εσύ έκανες ολόκληρη αναπαράσταση κατά το δοκούν ,για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από Mihos4u
Για ονομα του Θεου δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε; ωραιο καιρο εχει γιατι δε πατε καμια βολτα; Προσπαθειτε να δειτε ποιος και γιατι; ΚΑΝΕΙΣ και ΟΛΟΙ φταινε. Η μανα που στην κατασταση της λογο και του τοπου που εχει μεγαλωσει καβαλησε το διτροχο και πιστεψτε με ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ να πηγαινε αργα, σφαιρα η μανταμιτσα οπως ΟΛΟΙ στα χωρια απο την ωρα που θα φτανουνε τα ποδια και τα χερια στα χειρηστηρια. Ο δημος φερει ευθυνη σε τι; στα νερα; Δλδ αν βρεξει ρε μαγκες και πεσω σε μια στροφη να ζητησει τα ρεστα απο το δημο που το οδοστρωμα ειναι γυαλι ή απο το Θεο που εβρεξε γιατι κοντευουμε να ξεμεινουμε απο νερο. Επεσε το ζωο κατω γιατι ζωο ειναι και ηρθε ο μουλος πατερας, αντρας, μανα, τι σκατα και λεει "ωραια, ηρθε ο καιρος να παρουμε και εμεις απο το δημοσιο το κατι της μας".....
Το εννοω πηγαιντε καμια βολτα γιατι σκαλωνετε ασχημα. Χειροτερα και απο την 2α στο μηχανακι μου![]()
+ 1.....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παντως στην συγκεκριμενη περιπτωση ΟΧΙ το οδικο δικτυο .![]()
τον κυνηγά και ο δήμαρχος λέει ...
Μια ζωή οι άλλοι φταίνε ....
ΕΛΕΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Αλλο αυτο...
Η κυρια ρισκαρε
να εχει το παιδι της στην μηχανη ….. και ρισκαρε γιατι υπαρχουν πολλοι που λογω της αναισθησιας τους μπορουν να προκαλεσουν ατυχημα ….. η κυρια κακως ρισκαρε ,
και αλλο αυτο...
αλλα για το ατυχημα ΦΤΕΕΙ αυτος που το προκαλεσε .. και αυτος είναι ο ΔΗΜΟΣ που ειχε αφησει τα νερα να τρεχουν… [/B]