Στα υπολοιπα τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
camen δεν έχω πρόβλημα με τα ΚΤΜ ρε..μ εσένα έχω και τα ΚΤΜ. Ίδια αυτονομία έχουμε έχω βαρεθεί τις παπατζοδικαιολογίες σου, μας ψήνεις απο καιρό καλά καλά κάθε φορά και μετά αλέκος..αίντε νιώσε οτι δεν είναι η barbie, ΚΤΜ είναι.
on topic εγώ γίνομαι demi παίδες θ απαντήσω για σίγουρα Σάββατο βράδυ
Εγω οπου εχω πει οτι θα ερθω εχω ερθει...Αλλος ειναι αυτος που μας στηνει,δεν ερχεται,δεν σηκωνει τηλεφωνα κλπ...Οποτε μην μιλας για εμενα και περι αξιοπιστιας μου.
Ακομη και τωρα θα ερθω,εστω και με τον Στρατο που εχει 300χλμ αυτονομια και λογικα δεν θα εχει προβλημα.Εσυ παλι τωρα λες οτι μπορει και να μην ερθεις...
Οσο για τα καυσιμα,τις προαλλες μα ελεγες οτι εσυ ηρθες απο Αθηνα και ειναι ολα τελεια.Κ οτι λενε παπαριες.Κ σημερα τα μισα βενζιναδικα στην Πατρα δεν εχουν βενζινη και οσα εχουν μεχρι την Κυριακη δεν θα εχουν.
Το ιδιο και στην Αθηνα.Οποτε μαλλον ειναι υπαρκτο το προβλημα τελικα.![]()
Οσο για το ΚΤΜ τωρα, ειπα πια ειναι τα θεματα μου.Τα λαστιχα που ειναι ξερα και σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να κινδυνεψω ουτε εγω αλλα ουτε και οσοι ειναι γυρω μου.
Κ επισης, το οτι απο την στιγμη που υπαρχει προβλημα με τα καυσιμα,σε συνδιασμο με την αυτονομια μου, θα εχω συνεχεια αγχος για το αν θα βρω βενζιναδικο.Τι barbie και jia-i-jo μου λες δε ξερω...![]()
Κ οπως σου ξανα ειπα εχω και καποια αλλα προβληματα,που δε αφορουν ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο...Για αυτο δεν ηρθα και χθες στην συναντηση...
Εγω με τον Στρατο θα ειμαστε στο ραντεβου μας την Κυριακη το πρωι στην Ιντεραμερικαν.
Εκτος και αν οι Αθηναιοι ακυρωσουν την εκδρομη...Κ αν στα 300χλμ αυτονομιας δεν πετυχουμε βενζιναδικο τοτε θα αναψουμε φωτια και θα ψησουμε σουβλακια στην ακρη του δρομου...
Αυτα εντελως φιλικα μιας και βλεπω οτι μερικες φορες δεν καταλαβαινεις τιποτα...![]()
![]()