Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Γαλα...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Παιδιά μην είστε απόλυτοι.
    Δεν ξέρω και εγώ σαν οδηγός πόσα ληγμένα μάζευα στη γύρα, και πόσα ληγμένα πήγαινα σε φούρνους-ζαχαροπλαστεία-παγωτατζίδικα και τα σια!
    Και ναι το 1-5 κάτω από τα χαρτόνς είναι πόσες φορές έχει ανα-παστεριωθεί τα γάλα εξ επιστροφών. Δούλευα και σε εργοστάσιο που έκανε αυτή τη δουλειά, γιατί να το εξωραίσουμε το θέμα;

ρε φιλαρακι απορω αν το εκαναν αυτο οι συναδελφοι,για πιο λογο το καναν....εμπορευμα που περνετε επιστρωφη να το ριχνουν στα παρασκευασματα τους.....αφου δεν υπαρχει κερδος

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Και η φωτό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image001.jpg 
Προβολές:	353 
Μέγεθος:	16,4 KB 
ID:	182803
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ασχετο, αλλα και σχετικο...

Διαβαζω σε λεζαντα στο περιοδικο ΜΟΤΟ του Φλεβαρη:
    "Εκοψε το γαλα και ανανεωθηκε ο Stoner, καθως αυτο αποφανθηκαν οι γιατροι ηταν που του δημιουργουσε προβλημα."

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

και κοροϊδεύατε το ΓΡΗΓΟΡΗ
    κατι ηξερε και ειχε την ΚΛΑΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
    Ασχετο, αλλα και σχετικο...

Διαβαζω σε λεζαντα στο περιοδικο ΜΟΤΟ του Φλεβαρη:
    "Εκοψε το γαλα και ανανεωθηκε ο Stoner, καθως αυτο αποφανθηκαν οι γιατροι ηταν που του δημιουργουσε προβλημα."

γενικα μετα τα 23 το γαλα δε κανει κ τοσο καλο......
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Αυτό ισχύει! Η ανάγκη για γάλα υπάρχει κατά την ανάπτυξη μόνο.

Στην πραγματικοτητα, ο Ανθρωπος δεν εχει αναγκη το αγελαδινο γαλα...
    Οποιος εχει ορεξη, ή ετοιμαζεται για γεννητουρια του παιδιου του, ας το ψαξει λιγο...

Δώσε παραπομπές και βιβλιογραφία τώρα (έστω και σε πμ)! Το θέμα ενδιαφέρει πάρα πολύ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

16 μηνες τωρα που γεννησαμε, και λιγο πριν (περι τον 2ο μηνα εγγυμοσυνης), η γυναικα μου παρακολουθει ανελλιπως στο parents.gr και ειδικοτερα περι θηλασμου.
    Διαβασε και δυο βιβλια της παιδιατρου Αννας Πατσουρου "Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση".

Δεν ξερω πολλα εγω. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω μετα που εκοψα το γαλα, βρηκα την υγεια μου... Επινα σχεδον καθημερινα απο τοτε που μπορω να θυμαμαι (μανια με τα δημητριακα και κοκο-ποπς!). Παντα ειχα τυχαια μεσα στο χρονο κρυολογηματα, συναχια, γρυπες κλπ. Ας πουμε 5-6 φορες το χρονο. Απο τοτε που το'κοψα (χτυπα ξυλο) 16 μηνες εχω να αρρωστησω...
    Το κοριτσακι μας θηλαζει ακομα. Μια φορα "αρρωστησε" και την περασε πολυ ελαφρα.

Με μια λεξη, και σ'αυτον τον τομεα παιζονται πολλα λεφτα. Ναι ή οχι ?
    Απο τις γαλακτοΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ μεχρι τους παιδιατρους...

Επιχειρηση ειναι, και οπως ολες κοιταζουν να μην εχουν χασουρα και να βγαζουν πολλη παραγωγη...

Πρεπει να αρχισουμε να κοιταζουμε τα παιδακια μας και να αφησουμε τη μοστρα και τη βολεψη μας γιατι σιγα-σιγα μας πηρε ο διαολος...
    Μεχρι και οι χαζο-αμερικανοι συστηνουν 2 χρονια θηλασμου, παρ'ολες τις πιεσεις (φανταζομαι) της βιομηχανιας...

Και -παρενθεση- μακρια τα παιδακια απ'την τηλεοραση...
    Ειναι υποπτη (και βαλε) αιτια του αυτισμου...

Η γενια των πατεραδων μας και λιγο πισω, μας αγαπαγανε μεν, αλλα τα γαμησανε ολα...

Οποιος εχει ορεξη, ή ετοιμαζεται για γεννητουρια του παιδιου του, ας το ψαξει λιγο...
    Μου ηρθε ενα Email πολυσελιδο πριν καμια εβδομαδα απο φιλο για το θεμα αυτο. Εν συντομια λεει πως συντηρειται ενας μυθος σε σχεση με το γαλα και την αναγκαιοτητα του και πως μας ειναι αχρηστο. Εχει επιχειρηματα και με εβαλε σε προβληματισμο.
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Εγώ πάντως όποτε έπινα γάλα... με έπιανε φούσκωμα και κόψιμο... τόκοψα εδώ και 2 χρόνια και δεν ξαναείχα πρόβλημα... δεν είναι γάλα αυτό που πίνουμε, είναι νερό με κάτι άλλο μαζί....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Εγώ πάντως όποτε έπινα γάλα... με έπιανε φούσκωμα και κόψιμο... τόκοψα εδώ και 2 χρόνια και δεν ξαναείχα πρόβλημα... δεν είναι γάλα αυτό που πίνουμε, είναι νερό με κάτι άλλο μαζί....
    η φράση "δυσανεξία στη λακτόζη" σου λέει κάτι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    16 μηνες τωρα που γεννησαμε, και λιγο πριν (περι τον 2ο μηνα εγγυμοσυνης), η γυναικα μου παρακολουθει ανελλιπως στο parents.gr και ειδικοτερα περι θηλασμου.
    Διαβασε και δυο βιβλια της παιδιατρου Αννας Πατσουρου "Θηλασμος, μια υπεροχη σχεση".

Δεν ξερω πολλα εγω. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω μετα που εκοψα το γαλα, βρηκα την υγεια μου... Επινα σχεδον καθημερινα απο τοτε που μπορω να θυμαμαι (μανια με τα δημητριακα και κοκο-ποπς!). Παντα ειχα τυχαια μεσα στο χρονο κρυολογηματα, συναχια, γρυπες κλπ. Ας πουμε 5-6 φορες το χρονο. Απο τοτε που το'κοψα (χτυπα ξυλο) 16 μηνες εχω να αρρωστησω...
    Το κοριτσακι μας θηλαζει ακομα. Μια φορα "αρρωστησε" και την περασε πολυ ελαφρα.

Με μια λεξη, και σ'αυτον τον τομεα παιζονται πολλα λεφτα. Ναι ή οχι ?
    Απο τις γαλακτοΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ μεχρι τους παιδιατρους...

Επιχειρηση ειναι, και οπως ολες κοιταζουν να μην εχουν χασουρα και να βγαζουν πολλη παραγωγη...

Πρεπει να αρχισουμε να κοιταζουμε τα παιδακια μας και να αφησουμε τη μοστρα και τη βολεψη μας γιατι σιγα-σιγα μας πηρε ο διαολος...
    Μεχρι και οι χαζο-αμερικανοι συστηνουν 2 χρονια θηλασμου, παρ'ολες τις πιεσεις (φανταζομαι) της βιομηχανιας...

Και -παρενθεση- μακρια τα παιδακια απ'την τηλεοραση...
    Ειναι υποπτη (και βαλε) αιτια του αυτισμου...

Η γενια των πατεραδων μας και λιγο πισω, μας αγαπαγανε μεν, αλλα τα γαμησανε ολα...

Ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη καμία τροφή. Είναι παμφάγο για αυτό και μπορεί να επιβιώνει το ίδιο καλά ο εσκιμώος αλλά και ο Μασάι, παρ όλο που έχουν εκ διαμέτρου διαφορετική δίαιτα.

Όλες οι τροφές μπορούν να υποκατασταθούν με άλλες.

Το μητρικό γάλα είναι απαραίτητο μόνο στα βρέφη καθώς είναι το μόνο που μπορούν να καταπιούν να χωνέψουν και να μεταβολίσουν στους πρώτους μήνες της ζωή στους. Επίσης λαμβάνουν πολύτιμα αντισώματα από αυτό.

Το αγελαδινό γάλα δεν είναι φυσικά απαραίτητο στον άνθρωπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και βλαβερό. Είναι πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών, βιταμίνων, υδατανθράκων, ασβεστίου και πολλών άλλων στοιχείων, χρήσιμων στον άνθρωπο. Το οποία στοιχεία όμως μπορείς να τα λάβεις και από άλλες τροφές.
    Από μία ηλικία και μετά, πολλοί ενήλικες αποκτούν δυσκολία στην πέψη και τον μεταβολισμό του γάλακτος και για αυτό δεν έχει νόημα να το καταναλώνουν αφού δεν λαμβάνουν τα πλούσια στοιχεία που περιέχει.

Επειδή κι εγώ είχα γεννητούρια αυτό το χρόνο, και ενώ κάθε χρόνο αρρωσταίνω 2 με 3 φορές φέτος δεν έχω αρρωστήσει καθόλου.
    Δεν έχω κόψει το γάλα. Αποδίδω την ανοσία μου αυτή σε πολύ απλά αίτια.

Είμαι πολύ σχολαστικός με την καθαριότητα πλέον. Πλένω τα χέρια μου δεκαπλάσιες φορές την ημέρα, στη δουλεία μάλιστα πολλές φορες και με οινόπνευμα όταν έρχομαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους.
    Κρατάω σε απόσταση όσους είναι γριπιασμένοι. Αποφεύγω χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά.
    Όταν βρέχει δεν κυκλοφορώ με μηχανη όπως έκανα σε όλη μου τη ζωή.
    Επειδή έχω περιορίσει και τις βόλτες σπανίως θα βρεθώ σε κλειστό χώρο με άλλους (μπαρ, καφέ κτλ).
    Ξενύχτια και μεθύσια δεν παίζουν πλέον άρο ο οργανισμός μου δεν εξαντλείται και το ανοσοποιητικό μου δεν καταρέει.
    Με λίγα λόγια είμαι πολύ πιο προσεκτικός και δεν αρρωσταίνω.

Οι βιομηχανίες γάλακτος(και όχι μόνο) βέβαια φυσικά και παίζουν το παιχνίδι τους. Γενικά το τι είναι καλό να τρώμε ή να πίνουμε, αλλάζει συνεχως ανάλογα με την βιομηχανία που χρηματοδοτεί την εκάστοτε έρευνα.

Βγαίνει ας πούμε μια έρευνα και λέει ότι είναι καλό να τρώμε μαργαρίνη γιατί ρίχνει την χολιστερίνη. Δεν λέει όμως τι άλλο κάνει η μαργαρίνη.
    Γενικά καμία τροφή δεν επηρεάζει μονομερώς το ανθρώπινο σύστημα. Κάπου θα κάνει καλό κάπου κακό.

Γενικός κανόνας κατα τη γνώμη μου. Φάτε τα πάντα με μέτρο. Οι έρευνες κάθε χρόνο θα αλλάζουν και δεν έχει νόημα να τις ακολουθεί κανείς.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    ρε παιδες πριν λιγο ειδα ενα χυμο απο το Lidl που εχω στο ψυγειο και εγραφε απο κατω το νουμερο 1896 :rotflmao:
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Ειναι το ετος παραγωγης,οποτε ολα καλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ημερομηνια ληξης εχει το 2012, οπως και ολοι μας αλωστε... :rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μποϋκοτάζ στο γάλα
    από arisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2009, 18:35
  2. αγνο γαλα?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2009, 11:19
  3. Γάλα...κι άλλα!