ΓΚΟΥΝΤΠΠΠΠππ!
Παντως αν σε δω στο δρομο με αυτο το μοτορι θα σε περασωγια το Μπιλια.
![]()
Design απο τα θρυλικα 80΄ς. :rotflmao:
ΓΚΟΥΝΤΠΠΠΠππ!
Παντως αν σε δω στο δρομο με αυτο το μοτορι θα σε περασωγια το Μπιλια.
![]()
Design απο τα θρυλικα 80΄ς. :rotflmao:
alnota, ωραίο το CB!
Εγώ πάω για Hornet 900 σύντομα. Το CB και το ZRX μου αρέσουν πολύ αλλά πολύ το βάρος.
Αυτό που ήθελα να σου πώ είναι ότι τις βίδες στα κάγκελα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τις βάλεις με τα πάσα από την μέσα μεριά. Ετσι όπως φαίνονται στη φωτό, θα προστατεύσουν την μοτό αλλά ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!
καλά χιλιόμετρα
sapila racing team![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καλώς ήρθες στο club σαπίλα...![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Καλώς σας βρήκα SFΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Καλώς ήρθες στο club σαπίλα...![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Thanx sapila για την συμβουλή αλλά αν δεις καλύτερα το σφιχτιράκι σε σχήμα U δεν μπορεί να μπει αντίθετα. Όσον αφορά το βάρος που λες, ήταν και για μένα κάτι που με έβαζε σε σκέψεις. Αλλά μόνο αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις. Το μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλά ζυγισμένο και το κέντρο βάρους του αρκετά χαμηλά. Μόλις αποκτήσεις ταχύτητα 5km/h το βάρος εξαφανίζεται. Είναι λίγο δύσκολο στα ξεπαρκαρίσματα και ιδίως αν έχει κάποια κλίση ο δρόμος. Το βάρος δεν είναι πάντοτε μείον. Σε συνδυασμό με τις καλές του αναρτήσεις, δεν υπάρχει δρόμος που να πέρασα (βλέπε χιλιόπονη περιφεριακή Θεσσαλονίκης με τα χιλιάδες μπαλώματα) και να ένιωσα την παραμικρή ανασφάλεια λόγω οδοστρώματος. Βαρύ, ντούρο πράμα σε λέω, "κυμπάρικο" όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου![]()