Αγαπητε αξιοτιμε κυριε, σας ευχαριστω απο βαθους καρδιας για την ευγενικη χειρονομια να μου προσφερετε την θεση του συνεπιβατη στο μοτοσακο σας σας, "η Γριουλα μου" ,οπως το αποκαλεσατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Διάβασα ρε Δημήτρη αλλά... μάλλον ο Γιώργης χρειαζόταν κάποια περαιτέρω διευκρίνιση...
Gcrook... η πάσα σε σένα!
Σας πληροφορω οτι -Δοξα σοι Ο Υψιστος- τυγχανω και εγω κατοχος μοτοσακου το οποιο ειναι απολυτως λειτουργικο και ετοιμο να ταξιδεψει την στιγμη που σας γραφω αυτες τις γραμμες, αν και δεν το ονομαζω "η Γριουλα μου" οπως εσεις αλλα κατι αλλο που μαλλον αν το ανεφερα θα εριχνα αισθητα και ανεπανορθωτα το επιπεδο της συζητησης.
Τωρα,στην εκδρομη δεν δυναμαι να συμμετασχω για λογους που μονο ο Παντοδυναμος μπορει να γνωριζει,αλλα σας ευχομαι ολοψυχα να πορευθειτε εν ειρηνη και αγαπη πληρωντας στο ακεραιο τις αριθμητικες προυποθεσεις που εσεις ο ιδιος θεσατε κανοντας τους υπολογισμους σας λιγο προηγουμενως.
Και αν τυχον παρεκκλινετε απο τις συνηθισμενες σας καταναλωσεις και ορια ταχυτητος που θεσατε για τον εαυτο σας και ευχεστε για τους αλλους, ε μην το κανετε και θεμα.Συγχωρεστε τους και σαν ενδειξη αγαπης και ειρηνης κεραστε τους λιγη βενζινα απο το χρυσοποικιλτο κανιστρο που αγορασατε.Προπαντως Αγαπη.Πορευθειτε εν Ειρηνη και μην διανοηθειτε να καρυδωσετε τΑς γκαζιερας διοτι τετοια πραγματα κανουν την Παναγιτσα να κλαιει.Αμην.