Σελίδα 98 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108148198 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και σου απαντω αμπαλε....ειδες πουθενα να γραψω εγω οτι παιξαμε μπαλαρα οπως λες?
    ή οι συνεχομενες πικρες-πουτσες που σου χαριζει η ομαδα σου σε εχει κανει να μην βλεπεις μπροστα σου?

και σε ΞΑΝΑΡΩΤΩ μιας και δεν πηρα απαντηση....το αρθρο του μητσαρα αποτελει επιχειρημα????
    ναι ή οχι???

να ξερω ρε συ να το χρησιμοποιήσω την επομενη φορα που θα μιλησει...και τοτε ομως να μην πεις τιποτα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    που και που χαζευεις μαλακα...δεν εξηγητε αλλιως...αντε να στο κανω νιανια...εκανες μεγαλη νικη...μπλα μπλα μπλα...κλπ κλπ κλπ...μουμπλε μουμπλε μουμπε
    ενταξει....μας ανελυσες το παιχνιδι που ειδες....

τωρα πηγαινε δες και το παναθηναικος ρωμα.....και ελα παλι.

γιατι απλα εκτιθεσαι ανεπανορθωτα

η αναλυση που εκανα ειναι αυτα που ειπε και ο Μητσαρας....αλλα ειπαμε...αμπαλος και αυτος και εκτιθωμε συνεχομενα και εγω...

και επειδη το προσεξα τωρα...
    η ρωμα εκανε δυο φασεις.

ο παναθηναικος εβγαινε συνεχεια μπροστα....και μετα δεν ηξερε τι να την κανει..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συνεχεια μπροστα μετραει απο το κεντρο και μετα η πρεπει να φτασεις και στην αντιπαλη περιοχη???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γεια σου πρασινογαυρακι...

η αναλυση που εκανα ειναι αυτα που ειπε και ο Μητσαρας....αλλα ειπαμε...αμπαλος και αυτος και εκτιθωμε συνεχομενα και εγω...

και επειδη το προσεξα τωρα...

συνεχεια μπροστα μετραει απο το κεντρο και μετα η πρεπει να φτασεις και στην αντιπαλη περιοχη???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γεια σου πρασινογαυρακι...

ναι ρε αμπαλε τι το περιεργο βλεπεις?
    συνεχεια μπροστα...εκοβε ολες τις αντεπιθεσεις...αλλα μεχρι εκει...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

θα μου απαντησεις ομως σε αυτο που ρωτησα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ή φοβασαι μηπως κολοτουμπιασεις στο μελλον??

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    δεν ξερουμε....σε εκαψαν ή άκομα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ρε αμπαλε τι το περιεργο βλεπεις?
    συνεχεια μπροστα...εκοβε ολες τις αντεπιθεσεις...αλλα μεχρι εκει...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

θα μου απαντησεις ομως σε αυτο που ρωτησα ΕΠΙΤΕΛΟΣ ή φοβασαι μηπως κολοτουμπιασεις στο μελλον??
    λεμε για τον Μητσαρα που μου φανηκε αντικειμενικος και λεει αυτα που βλεπει η βαζουμε και τον Καρουλια μεσα πχ???

ΜΕΣΑ...αν σχολιασω κατι και βγει ο Μητσαρας και πει το αντιθετο κραξε με..αντε και ο Βασια...ο πιο αντικειμενικος που εχω ακουσει ever...

υ.γ. μαλακα λεμε ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ απο την TV...θα αλλαξεις γνωμη...και αν θες θα ειμαι μαζι σου να σε κραζω....

λεμε για τον Μητσαρα που μου φανηκε αντικειμενικος και λεει αυτα που βλεπει η βαζουμε και τον Καρουλια μεσα πχ???

ΜΕΣΑ...αν σχολιασω κατι και βγει ο Μητσαρας και πει το αντιθετο κραξε με..αντε και ο Βασια...ο πιο αντικειμενικος που εχω ακουσει ever...
    πω πωωωω φιλε φοβερα τα επιχειρηματα που παραθετεις....εντυπωσιαστηκα..

αν πει κατι αντιθετο ο μητσαρας εσυ θα πας με τα νερα του....αλλιως εισαι ακυρος ή βγαζουμε τον μητσαρα αμπαλο....

οτι πει ο μητσαρας και ο βασια....τελος....

ποσο χρονων ειπαμε εισαι ρε?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Προβλεπω ο αποηχος του παιχνιδιου να κρατα μεχρι και τα μεσα της επομενης εβδομαδας...

σε περιπτωση που, λεμε τωρα εκανε ο γαυρος κατι αντιστοιχο (ειπα λεμε τωρα...μια στο πεντακις τρισεκατομμυριο...) τωρα θα ειχε κλαταρει ο server απο τα μηνυματα των γαυρων, ο περαιας θα ειχε μεταφρεθει στα Βαρδουσια απο του πανηγυρισμους (τι φταινε τα Βραδουσια ρ.π.μ...) και θα ζητουσαν ακροαση απο τον Παπα για να χειροτονησει τους Γκαλιτσιους και τους Ζαϊρηδες ως απεσταλμενους τιυ Θεου επι της γης...

σε περιπτωση που η ΑΕΚ ειχε κανει κατι τετ ουτε να το γραψω δεν μπορω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συνεχιστε...πλακα εχετε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Προβλεπω ο αποηχος του παιχνιδιου να κρατα μεχρι και τα μεσα της επομενης εβδομαδας...

σε περιπτωση που, λεμε τωρα εκανε ο γαυρος κατι αντιστοιχο (ειπα λεμε τωρα...μια στο πεντακις τρισεκατομμυριο...) τωρα θα ειχε κλαταρει ο server απο τα μηνυματα των γαυρων, ο περαιας θα ειχε μεταφρεθει στα Βαρδουσια απο του πανηγυρισμους (τι φταινε τα Βραδουσια ρ.π.μ...) και θα ζητουσαν ακροαση απο τον Παπα για να χειροτονησει τους Γκαλιτσιους και τους Ζαϊρηδες ως απεσταλμενους τιυ Θεου επι της γης...

σε περιπτωση που η ΑΕΚ ειχε κανει κατι τετ ουτε να το γραψω δεν μπορω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συνεχιστε...πλακα εχετε!
    ε αφου εισαι χαζος ρε....
    μηπως τι εκανε ο παο???εε???
    νικησε μια ομαδα πουειχε σερι 20 παιχνιδια αηττητη.....σιγα
    καθημερινοτητα...

το κανες κα εσυ θεμα ρε μλκ.....για κοιτα κατι ανθρωποι ρε...

ειπαμε ρε...βαριοταν η ρωμα....τελος....

κατι ακουσα οτι θα της στειλουμε και ευχαριστηριο γραμμα που εκατσε και εχασε

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλα ναι:rotflmao: :rotflmao:

ρε μηπως να ευχομαστε να κερδισει την μπορντο

να δουμε μετα αντιδρασεις στερημενων οπαδων?

φαντασου μετα απο το χθεσινο,

ποσο περιμενουν ή να χασει ο βαζελος απο παοκ για να αρχισουν παλι την απαξιωση

ή να κερδισουν την μπορντο για να νιωσουν ανωτεροι :rotflmao:

αυτο ειναι το συνδρομο κατωτεροτητας του γαυρου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

πω πωωωω φιλε φοβερα τα επιχειρηματα που παραθετεις....εντυπωσιαστηκα..

αν πει κατι αντιθετο ο μητσαρας εσυ θα πας με τα νερα του....αλλιως εισαι ακυρος ή βγαζουμε τον μητσαρα αμπαλο....

οτι πει ο μητσαρας και ο βασια....τελος....

ποσο χρονων ειπαμε εισαι ρε?
    ρε παπαρα δεν το εχεις...αν πεις κατι και πω και εγω κατι αλλο και βγει ο Μητσαρας και πει τα ιδια με εσενα ακριβως κραξε με...αρχιζεις και με ανυσηχεις...οσο πας και κοκκινιζεις...
    αν αρχισεις να μυριζεις και ψαριλα θα κοψω και την παρεα μαζι σου...

ελπιζω να διαβασες το υ.γ. που εγραψα...

ρε παπαρα δεν το εχεις...αν πεις κατι και πω και εγω κατι αλλο και βγει ο Μητσαρας και πει τα ιδια με εσενα ακριβως κραξε με...αρχιζεις και με ανυσηχεις...οσο πας και κοκκινιζεις...
    αν αρχισεις να μυριζεις και ψαριλα θα κοψω και την παρεα μαζι σου...

ελπιζω να διαβασες το υ.γ. που εγραψα...

αν βγει ο μητσαρας και πει κατι που θα πω εγω, προσωπικα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ουτε καν αξιο αναφορας λογου....

τωρα πως εσυ το βλεπεις σαν επιχειρημα.........ειναι απο τα αξιοπεριεργα..

αλλα μαλλον διαβαζεις πολυ τερενς....σε λιγο θα αρχισεις να βαζεις σαν επιχειρημα πρωτοσελιδα εφημεριδων

σε περιπτωση που η ΑΕΚ ειχε κανει κατι τετ ουτε να το γραψω δεν μπορω....

ισως η πιο μεγαλη νικη της ΑΕΚ ηταν με την Milan Πριν 2 χρονια...χαρηκαμε...κραξαμε...κλπ κλπ...αλλα σε εκεινον τον αγωνα η Milan σκυλιασε να νικησει επαιξε φοβερα ειχε τις ευκαιριες και χαρις στην γκολαρα του Cezar και την κωλαρα/ικανοτητα του Sorrentino κερδισαμε...οπως και η πιο μεγαλη νικη σας εγινε με μια κουρσα του Δωνη αφου κοιμηθηκε ο θεος εκεινη την ημερα...το θεμα δεν ειναι οτι δεν ειναι μεγαλη νικη...το θεμα ειναι το τι ματσ ειδε ο καθενας...και πως την αναλυει...

εγω σαν Romanista εχω ενα λογο παραπανω να το κουραζω (ας πουμε)...ειπαμε...εχουμε και το Olimpico...

υ.γ. βασικα ειμαι περιεργος να μου πεις κατα ποσο επεσα εξω στην αναλυση του αγωνα που εκανα???

αν βγει ο μητσαρας και πει κατι που θα πω εγω, προσωπικα ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ουτε καν αξιο αναφορας λογου....

τωρα πως εσυ το βλεπεις σαν επιχειρημα.........ειναι απο τα αξιοπεριεργα..

αλλα μαλλον διαβαζεις πολυ τερενς....σε λιγο θα αρχισεις να βαζεις σαν επιχειρημα πρωτοσελιδα εφημεριδων
    α καλα...το εχεις χασει λεμε...τελειως...βλεπουμε και οι 2 ενα ματσ...λες ασπρο...λεω μαυρο...και μου την λες κιολλας οτι εκτιθομε...βγαινει μετα ενας απο τους κορυφαιους σου παιχτες και λεει και αυτος μαυρο...σοβαρη παραμετρος ειναι οτι δεν ζει απο αυτο...δεν χρειαζετε να πει μαλακιες ουτε για να πουλησει ουτε για να φανει το καλο παιδι...απλα λεει την γνωμη του ανιδιοτελος (ετσι δεν γραφετε αυτο?)...αρα ισως δεν εχω τοσο αδικο οσο υποστηριζεις τοσο ενθερμα...τα πρωτοσελιδα Γιωργακη ειναι για να πουλανε σε κοροιδα...δεν τους εδινα ποτε σημασια...και ουτε προκεται...

υ.γ. θα σου θυμισω την διαφορα του γηπεδου απο την tv που δεν θυμοσουνα το δοκαρι του Vucinic και τα 2 κορνερ που κερδισε η Roma και 2 σουτ που το ενα πηγε να φυγει απο τα χερια του Τζορβα...αρα λεμε για 5 φασεις τουλαχιστον...λες και με 3 κορνερ δικα σου παραπανω ειχες το παιχνιδακι στο χερι σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ........Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.....!!!
    Ή Ρόμα δέν έκανε παρά αύτό πού κάνει κάθε Ίταλική όμάδα....................
    Όταν όμως άπό 2 φοβερά ...ΤΣΑΦ......βάζεις 2 γκόλ τότε όλα γίνονται
    καί μέχρι νά τό συνειδητοποιήσουν οι........................!!!
    θα μπορουσες να το πεις και για το τσαφ στον εγκεφαλο του Βυντρα που κοιταγε στα 5 μετρα το Βουτσινιτς αντι να τον μαρκαρει???
    η το τσαφ του Σπυροπουλου που χαρισε τζαμπα πεναλτυ???

οσο τυχεροι ημασταν στα 2 γκολ αλλο τοσο ηταν και αυτοι με τα 2 γκολ δωρο που τους δωσαμε!

Παντως θα συμφωνησουμε οτι η φανατιλα και η ασχετιλα πανε μαζι!!!

α καλα...το εχεις χασει λεμε...τελειως...βλεπουμε και οι 2 ενα ματσ...λες ασπρο...λεω μαυρο...και μου την λες κιολλας οτι εκτιθομε...βγαινει μετα ενας απο τους κορυφαιους σου παιχτες και λεει και αυτος μαυρο...σοβαρη παραμετρος ειναι οτι δεν ζει απο αυτο...δεν χρειαζετε να πει μαλακιες ουτε για να πουλησει ουτε για να φανει το καλο παιδι...απλα λεει την γνωμη του ανιδιοτελος (ετσι δεν γραφετε αυτο?)...αρα ισως δεν εχω τοσο αδικο οσο υποστηριζεις τοσο ενθερμα...τα πρωτοσελιδα Γιωργακη ειναι για να πουλανε σε κοροιδα...δεν τους εδινα ποτε σημασια...και ουτε προκεται...

υ.γ. θα σου θυμισω την διαφορα του γηπεδου απο την tv που δεν θυμοσουνα το δοκαρι του Vucinic και τα 2 κορνερ που κερδισε η Roma και 2 σουτ που το ενα πηγε να φυγει απο τα χερια του Τζορβα...αρα λεμε για 5 φασεις τουλαχιστον...λες και με 3 κορνερ δικα σου παραπανω ειχες το παιχνιδακι στο χερι σου...

κοιτα να δεις ρε φιλε....και νομιζα το δοκαρι το ειχε ο ρισε.....
    αλλα εσυ απο την τιβι θα το ειδες καλυτερα...

βλεπεις οτι λες μαλακιες και το συνεχιζεις....

ωραια....παικταρα ο μητσαρας μαζι σου...αρα σε οτι πει ΝΑΙ.
    ενταξει??
    τοτε να δεχτουμε και τις γνωμες του δομαζου ρε....
    και αυτος παικταρα ηταν...
    και του αντωνιαδη....πρωτος σκορερ εποχης ηταν, κατι θα ξερει και αυτος/....

τωρα το αν δεν συμπεσει με την δικη μας...παιξαμε και χασαμε...αυτοι ξερουν καλυτερα..

α ρε μαλακα...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε λα πιπα, τωρα το θυμηθηκα

η ατλετικο νικησε την μπαρτσα την προηγουμενη βδομαδα

νουμερο, ε νουμερο

βγαινεις και μιλας για μπαλα εδω μεσα,

που καθε βδομαδα μονο να μας λες για διαιτησια και στημενα παιχνιδια ξερεις

εχεις γινει ο αναμεταδοτης των κοκκινων δημοσιογραφων..

τα ξαναλεμε κυριακη βραδακι

γαυρο-ρωμαιο-χανουμα

με νεα δεδομενα για το πρωταθλημα

μεχρι τοτε προσεξτε μην δαγκωσετε τη γλωσσα σας και παθετε καμια δηλητηριαση..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread