good morning girls!
good morning girls!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
οχι ρε αυριο το μεσημερακι.....απο κατερινη - αγιοκαμπο....θα πω και τον διονυση.κανονηστε και εσεις κι αν ειναι βρισκομαστε για καφεδακι........Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Αρτεμη? ποτε ρε συ ?σημερα???
SOLDIER OF FORTUNE
καλή πρόταση λαρισαίοι για μετά το καφεδάκι, το οποίο λόγω δουλειάς θα σας προλάβω στο τέλος κλασσικά![]()
![]()
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Να πατε ρε και να περασετε καλα![]()
Η πατριδα ειναι ασφαλης......... εκ του αερος:ZZZ:
τι εγινε ρε λουλουδες?τι αποφασισατε για αυριο/
αντε ρε !!!! πειτε τι λετε για αυριο?![]()
Rocking All the Way
καλημέρα, ισχύει ο καφές έτσι? θα σας τηλ για μετά
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Πάλη ο ΧΑΖΟΣ το μαθαίνω εκ των υστέρων για την βολτιτσα εεε ρε γκαντεμιά που με δέρνει. SORRY αλλά λόγο φόρτου βλακείας είχα καιρό να μπω και δεν έμαθα για τη σημερινή βόλτα και ήμουν και ελεύθερος . το έμαθα πριν λίγη ώρα απο το φιλο Θανάση (με τι πορτοκαλί VERSUS) δυστυχώς τώρα ειναι αργα NEXT TIME..... καλές βόλτες σε όλους (ίσως την επόμενη φορά να το δω πιο γρήγορα )
να'μαστε καλα και σύντομα θα τα πουμε φιλαράκι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dream
Πάλη ο ΧΑΖΟΣ το μαθαίνω εκ των υστέρων για την βολτιτσα εεε ρε γκαντεμιά που με δέρνει. SORRY αλλά λόγο φόρτου βλακείας είχα καιρό να μπω και δεν έμαθα για τη σημερινή βόλτα και ήμουν και ελεύθερος . το έμαθα πριν λίγη ώρα απο το φιλο Θανάση (με τι πορτοκαλί VERSUS) δυστυχώς τώρα ειναι αργα NEXT TIME..... καλές βόλτες σε όλους (ίσως την επόμενη φορά να το δω πιο γρήγορα )![]()
οι βόλτες ποτε δεν τελειώνουν...
επομενη φορά θα πω τον σάκη να σου τηλ
ola einai dromos...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dream
SORRY αλλά λόγο φόρτου βλακείας
ΠΑλι με ΤΡΙβαλιτσο ησουν??![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥμε ρε Γιωργαρα ....ΚΑΙ Για ενα καφεδακι εστω ΝΑ ΜΑΣΤΕ καλα και θα γινουν ολα![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Σε λιγο ανεβενουν και οι Φωτο !!![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Σε λιγο ανεβενουν και οι Φωτο !!![]()
Περιμένουμε εναγωνίως!!!![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ ?????????? Τι τριβαλιτσο ρε φίλε εγω μια την εχω, και αυτην αδια την παω αδια την γυριζω πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΠΑλι με ΤΡΙβαλιτσο ησουν??![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥμε ρε Γιωργαρα ....ΚΑΙ Για ενα καφεδακι εστω ΝΑ ΜΑΣΤΕ καλα και θα γινουν ολα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΩΡΓΑΡΑ μπαααα καποιο λαθος εχει γίνει έμενα με λένε Βαγγελη![]()
![]()
![]()
![]()