Αν το ακουσεις live.... θα αλλαξεις γνώμη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ETSI λες?![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, έχεις κάτι να μας ανησυχήσεις ευχάριστα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...όπλη αυτή η ανησυχία για απρίλια...?![]()
Χμμ...![]()
όχι σκληροπυρηνικό ss, αλλά με το V2 καλά το πας...
τέλος πάντων, κάτι για μας ξεσηκώσει λίγο βραδιάτικο...
Αν μιλάμε για V2 SS, μιλάμε για VTR SP2. Και σου μένουν και ρέστα, νομίζω.
Καλά, φίλος σου δεν είναι ο ρεινμύστερους...? Δεν στα λέει...? για δεντον ακούς...?![]()
Θα σου έριχνα και ένα light V2 αλλά περνάει τα 120χιλιάρικα.
Από την άλλη όμως, τόσο θα του πάει και το απρίλια με τα φτιαξίματα...![]()
ακριβώς γι αυτο σου έγραψα όχι σκληροπυρηνικό ss... αμα ψαχνόμασταν για ss ξεραμε και μεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν μιλάμε για V2 SS, μιλάμε για VTR SP2. Και σου μένουν και ρέστα, νομίζω.
Καλά, φίλος σου δεν είναι ο ρεινμύστερους...? Δεν στα λέει...? για δεντον ακούς...?![]()
Θα σου έριχνα και ένα light V2 αλλά περνάει τα 120χιλιάρικα.
Από την άλλη όμως, τόσο θα του πάει και το απρίλια με τα φτιαξίματα...![]()
α και που σαι, ρέστα δε σου μένουν ... ένα καλό sp2 έχει σχεδόν όσο δύο falco...
αντε ρε και περίμενα με αγωνία να δω τι θα σκεφτείς...ας είναι και γυμνό, ας είναι και cafe racer!
για βάλε αυτο που σκεφτόσουν, σάμπως θα πληρώσουμε? ευτυχώς μπορουμε να ονειρευόμαστε τσάμπα ακόμα![]()
Ντάξ... η κουβέντα(και το μπατζετ) έχει πάει αλλού και σε πολύ ανεβασμένα επίπεδα με τα cafe racer που ποστάρεται.
Το falco όμως είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα! Συγκεκριμένα αυτό της αγγελίας είναι το τελευταίο απο στοκ που πουλήθηκε στη Θεσσαλονίκη(απο όπου είμαι) και τα χιλιόμετρα είναι αληθινά.
Δέν το ξέρω το παλικάρι προσωπικά αλλά πρίν το Falco είχε ένα CB1300. Για να πάρει το cb1300... έφωσε ανταλλαγή ένα... άλλο Falco και αυτό έγινε με ένα φίλο μου και έτσι ξέρω για την περίπτωση.
Ο φίλος μου απο το falco έμεινε χιλιοευχαριστημένος και ήταν προσεγμένο και πολύ καλό γενικά μέχρι που είχε ένα ατύχημα και παράτησε το άθλημα γενικά.
Όσο για το παιδί της αγγελίας, όπως βλέπετε... ξαναπήρε falco και για λίγο με πρόλαβε πρίν το πάρω εγώ(ΕΤΣΙ ξέρω οτι ήταν το τελευταίο στοκ)!!!
Τελικά εγώ κατάληξα σε SV που είναι εξίσου καλό αλλά ήθελε δουλειά στο στήσιμο μέχρι να το φέρω εκεί που ήθελα... σημείο που το falco ήταν απο μαμά πολύ καλό. Κατά τα άλλα οι διαφορές τους είναι μονα σε δύο σημεία:
Το falco έχει καλύτερα φρένα
Το sv φορτώνεται(όταν χρειαστεί) μέχρι και με τριπλέτα.
Παρεπιτπόντως, κι εγώ πουλάω το SV αλλά λαμβάνωντας υπόψιν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αλλά και τις τιμές, το falco για κάποιον που δεν ανησυχεί περί after sales είναι καλύτερη πρόταση.![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
.... για να ξεκινάει από τα φανάρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
......
Είναι το ίδιο σχεδόν πχ με το τουμπανιασμένο XR σου, το οποίο θέλει φροντίδα....
:o :o :o :o
You BETA believe...