Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: Είμαστε όλοι φλώροι!!!

Νέο μέλος
    Αν καταλαβα καλα παιδια είστε πολυ λάθος.... Το σημείο που ειναι ο 'πιτσιρικάς' (που δεν πρεπει να ειναι και πολυ πιτσιρικας αλλα θα το διασταυρώσω σημερα) ειναι πάνω στη "ΡΑΧΗ" που λεμε εμείς οι ντόπιοι.
    Αριστερά απο εκει που εχετε το αυτοκινιτο σας πρεπει να ηταν ενα κιοσκι, ετσι δεν ειναι ???
    ο δρομος σε εκεινο το σημείο εχει αλάτι και το πιο κοντινό χωριο απο εκεινο το σημείο ειναι η ΚΑΛΗΠΕΥΚΗ που ειναι ΟΧΙ στα 15 χλμ. αλλα στα 2,5- 3 χλμ. Εκει που ήταν και αυτος ψάχνοντας ενα καλο σημείο με πιο πολυ χιονι για να κανει τα παντιλικια του και δεν πρέπει να ηταν μονος του σίγουρα καπου πιο μπροστα η πιο πισω μεσα σε κανένα χωράφι με φρεσκο χιονι θα ηταν και οι υπολοιποι. Το εχω κανει και εγω πολλές φορες πιο παλιά. πριν παρω μηχανή περιμέναμε το χιόνι για να κάνουμε της βλακείες μας.

Υ.Γ. δεν ειναι μ@λ@κ@ς ειναι απλα ακομα ενας τρελαμένος με τους 2 τροχούς όπως και πολλοί άλλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dream
    Αν καταλαβα καλα παιδια είστε πολυ λάθος....
    Επιτέλους κάποιος το κατάλαβε :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dream
    ...........

Υ.Γ. δεν ειναι μ@λ@κ@ς ειναι απλα ακομα ενας τρελαμένος με τους 2 τροχούς όπως και πολλοί άλλοι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τα μπερδευεις......
    Ρε Κώστα, αμάν ...

Θεώρησες ότι παρεξηγήθηκα ...???

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έπιασε αυτό το "κάτι τις παραπάνω" για ένα θέμα που είναι γνωστοί - και κατανοητοί - οι κίνδυνοι που εμπεριέχει (λόγω όλων αυτών που σωστά απαριθμήσατε...).

Με την ίδια λογική, είμαστε όλοι φλώροι που δεν κυκλοφοράμε με πάπια με νάϋλον ινδονησιακά λάστιχα και βροχή στην πόλη, ρισκάροντας την οποιαδήποτε χαζοτούμπα και την πολτοποίηση από τα επερχόμενα οχήματα ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για δέστε ρε κάτι μαλάκες ...!!!

Ρε γαμ@το, δε τις έχω αυτές τις photos...

Τι τούμπα είχα μαζέψει δε λέγεται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    Θωμάααα ....!!!

μαλάκας ακούει ... όβερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    μαλάκας ακούει ... όβερ

Έχεις εκείνες τις photos?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    εχω αρκετές

Ρε Κώστα, αμάν ...

Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έπιασε αυτό το "κάτι τις παραπάνω" για ένα θέμα που είναι γνωστοί - και κατανοητοί - οι κίνδυνοι που εμπεριέχει (λόγω όλων αυτών που σωστά απαριθμήσατε...).

Με την ίδια λογική, είμαστε όλοι φλώροι που δεν κυκλοφοράμε με πάπια με νάϋλον ινδονησιακά λάστιχα και βροχή στην πόλη, ρισκάροντας την οποιαδήποτε χαζοτούμπα και την πολτοποίηση από τα επερχόμενα οχήματα ...
    Ρε Αντωνη...επειδη το ξεκινησα ας πουμε εγω το θεμα....ξερουμε ολοι τους κινδυνους...το θεμα ειναι ποσο τους αυξανεις...παραδειγμα???ολοι τρεχουμε (λεμε τωρα)....αν το κανεις σε μια πιστα η σε εναν σχετικα ασφαλη δρομο δεν ειναι το ιδιο με το να κατεβιανεις την Συγγρου με 250+...ειδα μια φωτο που συμφωνα με τα κριτηρια μου φανηκε μαλακια...αυτο..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε Κώστα, αμάν ...

Oxi ρε.....

Γιατι ακριβως ειπα την γνωμη μου μονο για τους κινδυνους που εμπεριεχει το θεμα αυτο ειτε ειναι γνωστοι, ειτε αγνωστοι,οδηγοι και χωρις φυσικα καμμια εμπαθεια για τον αγνωστο ( τον οποιοδηποτε αγνωστο ) οδηγο του παπιου της φωτο ( απλα η αφορμη ηταν ) οπως αφησαν καποιοι να εννοηθει...

Σωστο και αυτο ( αν και κρατανε στο δρομο καλλυτερα το καλοκαιρι....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε Αντωνη...επειδη το ξεκινησα ας πουμε εγω το θεμα....ξερουμε ολοι τους κινδυνους...το θεμα ειναι ποσο τους αυξανεις...παραδειγμα???ολοι τρεχουμε (λεμε τωρα)....αν το κανεις σε μια πιστα η σε εναν σχετικα ασφαλη δρομο δεν ειναι το ιδιο με το να κατεβιανεις την Συγγρου με 250+...ειδα μια φωτο που συμφωνα με τα κριτηρια μου φανηκε μαλακια...αυτο..

Που'σαι μάστορα, δες μια αυτό

http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=30

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Τελικα δεν κατάλαβα ...

Είμαστε φλώροι ή όχι ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τελικα δεν κατάλαβα ...

Είμαστε φλώροι ή όχι ???

Κακό είναι να είμαστε και λίγο φλώροι?
    Άλλες φορές ναι, άλλες οχι..

Παλαιό μέλος
    δοκιμασες να δουλεψεις καμμια φορα ταχυδρομος σε μηχανοκινητο δρομολογιο???με το scarabeo το 100αρι??που του εχουν πιει το αιμα και τιποτα δεν δουλευει οπως θα επρεπε?? και να κανεις διανομη σε κανα μερος πανω στα βουνα?? αμα το κανεις θα καταλαβεις οτι αυτο που ειδες με τον τυπο πανω στην παπια δεν ειναι τιποτα ασυνηθιστο .
    ειμαι ταχυδρομος κανω καθε μερα 60 χιλιομετρα με την μηχανη(20 πανε 20 ελα και 20 διανομη), γιατι αυτοκινητο ενω μου χαρισαν ενα απλα δεν το οδηγαω .δεν το μπορω με τιποτα ειδικα το να ψαχνω παρκινγκ, με οτι καιρο και να εχει.διανομη μεσα στα χιονια με τα δυο τα ποδια κατω φορτωμενος ως τα μπουνια γραμματα ειναι κατι καθηνερινο για μενα .αυτο που ευχομαι ειναι να ειχε και τετοια ασφαλτο εκει που κανω διανομη και οχι δρομους σαν βομβαρδισμενους ,να περναω ρυακια ,χωραφια χωματοδρομους σε στυλ πιστας κρος

Τελικα δεν κατάλαβα ...

Είμαστε φλώροι ή όχι ???

Φλώροι;; που μαζευόμαστε ρε παιδιά;; :rotflmao: :rotflmao:

Πέρα απ'την πλάκα πιστεύω πως με τα μάτια του super ευσυνήδητου (κ.ο.κ ακια..) κτλ.. δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει γιατί ναι μεν είναι δικαιωμα του να κάνει ότι θέλει, αλλά θέτει και άλλους σε κίνδυνο....

Για δείτε το τώρα και με τα μάτια του του μοτοσιλετιστή... κι'αυτο μια εμπειρία είναι. Εγώ παντος το έχω κάνει... και όπου έβλεπα καμινάδα με τζάκι.. πέταγα και ένα σας έχω γραμμένους όλους ρεεεε
    τώρα πάω τη βόλτα μου.....

Υ.Γ Όχι δεν είχα πιεί τίποτα...(βλ. προφίλ τόπος καταγωγής)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "είμαστε όλοι τρελαμένοι....."
    από LiakosVstrom στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 17:52
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 18:21
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:32
  4. Προσοχή στα όρια για να είμαστε όλοι καλά !!!
    από nikoskkk στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF