Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: τι μηχανη να παρω?

τι μηχανη να παρω?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
    ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΛΟΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ HONDA ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HORNET ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ!
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Racefit Growler...τελος!!

Re: τι μηχανη να παρω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ
    ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ HONDA ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ HORNET ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ!
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
    -καλως ηρθες
    -αυτο που θες να παρεις πρωτα μηχανη κ μετα διπλωμα φανταζομαι το λες για ανεκδοτο,ετσι?

ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Racefit Growler...τελος!!
    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    για να εξακολουθεις να το λες μαλλον το λες σοβαρα δλδ,εεε?

:a19: :a19:

Καλως τον

Πρωτα διπλωμα και μετα σιγα σιγα σε δρομους με ελαχιστη κινηση. Η στραβη μπορει να σου τυχει οποτε να'ναι.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 15-20 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΟΛΑΣ:rotflmao:

ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 15-20 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΟΛΑΣ:rotflmao:
    Πάντως χωρίς να ξέρω πολλά..εγώ εχώ δίπλώμα ψαχνω μηχανή..εχώ ακούσει απο αρκετούς οτι είναι ποιό δυσκολό μετα(το πιστευώ κιόλας) γιατι αμα μάθείς με το δίκο σου τρόπο αντε μετά να σου πεί ο δασκάλος πως είναι αυτα που "πρεπει" να κανεις για να παρεις το διπλωμα..δεν ξερώ αμα ειναι κατανοήτο αυτο που λέω..

Παλαιό μέλος
    το hornet ειναι πολυ καλο!
    τωρα για πρωτη μηχανη δεν ξερω?
    Εγω θα κοιταζα κατι πιο μικρο!
    π.χ ενα ninja 250..

ελα τυχερε σου φεξε τι hornet και αηδιες:rotflmao:

πλακα κανω αρχηγε.παρε διπλωμα και βλεπεις...μη βιαζεσαι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	538216_0_n.jpg 
Προβολές:	378 
Μέγεθος:	17,3 KB 
ID:	189398
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Στην Αυστραλία θα βρεις τους δρόμους που ονειρεύεσαι !!! ( αν πας όμως, μακρυά από οτιδήποτε έχει πάνω απο δύο πόδια ή λιγότερα )

ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΧ ΤΟ ΝΙΝΖΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΖΑ ΤΟ 250 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΠΙ? :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA

Re: τι μηχανη να παρω?

λοιπον "πιτσιρικο"

το οτι σου αρεσουν οι μηχανες οκ!!
    το αν θα παρεις honda η κατι αλλο ειναι δικο σου θεμα

και επι της ουσιας τωρα
    πρωτα θα βγαλεις διπλωμα!! (για πολλους λογους!!)
    και δευτερον βαση της "εμπειριας" που εχεις.......!!
    θα σου ελεγα να ξεχασεις το hornet και αλλα τετοια σαν κι"αυτο μηχανακια!!
    και να παρεις κατι "μικροτερο" (125-250cc) για να αρχισεις να μαθαινεις σωστα!!

διοτι κατι "μικροτερο" μπορει και να σε γλυτωσει απο καποιο λαθος σου!!
    απο 600cc και πανω........πρεπει να εισαι αρκετα τυχερος!!! οταν κανεις λαθος!!

και αυτο που μετραει πιο πολυ απο καθε τι αλλο!!!
    ειναι να ειμαστε καλα και ασφαλεις!! για να μπορουμε να ευχαριστιομαστε!!!!
    την αγαπημενη μας!! ματοσυκλετα.
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ 250ΑΡΙ ΟΜΩΣ?
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ 1000ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 600 ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ 250 ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΕΝΑ 600 ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙ ΑΥΤΑ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ 250ΑΡΙ ΟΜΩΣ?
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ 1000ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 600 ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ 250 ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΕΝΑ 600 ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ!!
    κοιταξε να σου πω

εσυ μονος σου ειπες στην αρχη, οτι εχεις οδηγησει <<μερικες φορες και οχι συστηματικα>>
    αρα το οτι εισια περιορισμενος (με 250cc) δεν υσχιει!! θα υσχιε αν θελεις, αν εισουν εμπειρος οδηγος!!

σαφως και η μεγιστη προσοχη!!! βοηθα να μαθεις ενα 600!!!
    βοηθα ομως και η μεγιστη αδρεναλινη!! για το αναποδο
    και λογο ηλικιας και πρωτης φορας,η αδρεναλινη νικαει την προσοχη!!! (στο λεω εκ πειρας!!)

και ο σοφοτερος!! και σωστοτερος!! τροπος για να μαθεις και να οδηγησεις μοτο.
    ειναι οπως μαθαινει να περπαταει ο ανθρωπος
    πρωτα μπουσουλαει,μετα στεκεται στα ποδια του,μετα περπαταει,και στο τελος τρεχει!!

νομιζω το καταλαβες!!
    οπως και να γινει ομως, εσυ θα παρεις την τελικη αποφαση για το τι θα κανεις!!
    εμεις απλα σου λεμε την αποψη μας!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

τα παντα πρεπει να γινονται σταδιακα...και εγω οταν πηρα μηχανακι οδηγουσα 50αρια φιλων και τα σχετικα...αποφασιζω να παρω 200αρι χαωδες διαφορα μεταξυ των δυο κατηγοριων...μετα απο δυομιση χρονια εχω αρχισει να σκεφτομαι να ανεβω κατηγορια...

τωρα να ξεκηνησεις κατευθειαν απο 600αρι εγω το βλεπω δυσκολο εως και αρκετα επικινδυνο για εσενα...μην νομιζεις τα 600ειναι πολλα και ειδικα για ενα αγχαριο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μηχανη να παρω?
    από fkayios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 12:15
  2. Τι μηχανή να πάρω?
    από ermiss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 22:59
  3. Τι μηχανή να πάρω;
    από mchris στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 01:22
  4. Τι μηχανη να παρω ?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2004, 16:54
  5. Τι ΜηΧανη Να Παρω?
    από nimbus στο forum Off topic