moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ΟΧΙ ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
AAaaaaaaaaaaaaaaΑΑΑΑΑΑ!
![]()
![]()
φιλαρακι......θα σε παρακαλουσα να τα μαζεψεις κοτσιδα
ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΣΙΔΑΣ!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με αυτόν τον κύριο ( με το Busa) έχω συνάψει σχέσεις, θα τον φέρω τώρα το Πάσχα στην Πάτρα, που παραδοσιακά στο εξοχικό μου σκαβουμε γούβες στο χώμα και ψήνουμε αρνια, κοκορέτσια και συναφή. Μου υποσχέθηκε να με μάθει να στρίβω καλύτερα (γιατί εγώ γνωστό κουλάδι στα μέρη μου) στίβω ισια. Θα φτιαξουμε αγωνιστικές γραμμές γύρω από τους οβελίες και τα κοκορετσάντερα και θα ξεκινήσουμε το στρίβειν, ήπια στην αρχή όλο και πιο γρήγορα στη συνέχεια μεχρι να επιτευχθεί το ζητούμενο περίπου 150 χλμ/ω που πάει το BMW. Θα πληρωθεί σε είδος συμφωνήσαμε και το βάζω εδώ δημόσια να μην μπορεί να υπναχωρήσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Έεετσι φφφφανταστικέεεε συμφορουμίιιτη?
Χωρίς πλάκα τώρα παιδιά όλα ήταν τακαπληχτικά.. όλη η παρέα η βόλτα το τοπίο και η θάλασσα (μόνο που είχε ψιλοκυμματάκι). Απλά για μένα λόγω όλων αυτών που έχω ξαναπεί, αρώστεια , πυρετός , τροχαίο και ελλειπής εξοπλισμός τα τελευταια χιλ. ήταν βάσανο. Τες πα. Δεν υπάρχουν γκρίνιες μεγάλη βόλτα, μεγάλη παρέα, μεγαλιώδη συναισθήματα, ένα μόνο παράπονο δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους. Ελπίζω σε επόμενη εκδρομή (αν δε σας χαλάω τους ρυθμού σας)
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βασίλης Ορφανός κατα forum "vaska"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Με αυτόν τον κύριο ( με το Busa) έχω συνάψει σχέσεις...
...Ελπίζω σε επόμενη εκδρομή (αν δε σας χαλάω τους ρυθμού σας)
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βασίλης Ορφανός κατα forum "vaska"
κύριε vaska θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τις παρέες σας διότι ο προαναφερομένος κύριος είναι ένας αλήτης, μηχανοβιος, αλλά ευτυχώς όχι μαλλιάς, ο οποίος μοναδικό του σκοπό έχει να μεταφέρει την κουλαμάρα του σε όλους όσους συναναστρέφεται. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε την οδηγική σας ακεραιότητα, θα σας θυμισω το παλιό καλό Βαυαρικό (Bayerische στην τοπική διάλεκτο):
BMW ενωμένα ποτέ νικημένα...
Υ.Γ. Το παίζω καλός μηπως και με καλέσεις του χρόνου τις αποκριες εκεί γιατι δεν εχω κανει ποτέ αποκριες στην Παρτα!!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρε καραμήτρουλες, αφου σας είπα, ήμουν αρρρρρωστος. Πάλι καλά που καταφέραμε να έρθουμε. Μας είχαν κάνει και βουντου μουντου και κάθε φορά που σας πλησιάζαμε ξεσπούσε και μια μπόρα. όταν είμαστε σε απόσταση ασφαλείας είμαστε στεγνοί, πλησιάζαμε λίγο πιο κοντά σας .... μπρρρ νεροποντή. Έτσι λοιπόν αποφασήσαμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας για να παραμείνουμε στεγνοί. Όσο για τα τελευταια χλμ προς χρυσοβίτσι είχαμε ένα busa μπροστά μας που μας καθυστερούσε απελπιστικά. Αλλά το καλύτερο ήρθε μετά το φαγητό που (το λέω έσφαλα) προτεινα στα παιδιά από την Πάτρα να γυρίσουμε από την παλιά Ε.Ο. Τριπόλεως Πατρών, την γνωστή 111. Δεν ήθελα να ξαναπεράσω την απαράδεκτη (θέλουν και διόδια) Κορίνθου Πατρών, που για διαχωριστικό ρεύματος έχει ελαστικές κορινούλες. Στροφές μπόλικες αλλά γνωστές σκέφτηκα, ίδιος χρόνος ταξιδιού μικρότερο ρίσκο ατυχήματος, οπότε μου φάνηκε καλή επιλογή. Μαλακία νερό, κρυο, νερό, νερό, νερό, κρύο, πολύ κρύο και νερό. Όταν έφτασα στο σπίτι μου η κόρη μου φώναξε: Μαμά μαμά ήρθε ο μπαμπούλης μου, φρεσκοπλυμένος. Απορώ με τα λαμπάκια του GS πως δεν έπαθαν τπτ. Μπράβο στη BMW.. :smilea:
Το αριστερό μου πόδι (με σακάτεψε ένα κουλάδι πριν από 4 χρονια σε τροχαίο) σήμερα είναι τόσο πρησμένο που δεν μπορώ να φοράσω παπούτσι. Πήγα στο μαγαζί με παπούτσι στο δεξί και παντόφλα στο αριστερό. Ωραία εικόνα...
ωραίος ο Βασίλης,
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντως καλά κάνατε και πήγατε απο 111. Απο την εθνική θα κάνατε τον κύκλο και με την βροχή τα ίδια
Έεετσι φφφφανταστικέεεε συμφορουμίιιτη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάντως καλά κάνατε και πήγατε απο 111. Απο την εθνική θα κάνατε τον κύκλο και με την βροχή τα ίδια [/B][/QUOTE]
Δοκιμάστηκε η παροιμιώδης αξιοπιστία της Βαυαρικής Μοτοσικλέτας, ΛΕΕΜΕ για πολύ νερό, σας είπα στο σπίτι γύρισα "φρεσκοπλυμένος", αλλά ρε φίλε είχα μαζί μου και τα δύο "τρυφερά πόδια" και φαντασου να μέναμε στη μέση του πουθενά?? Αν μείνεις Εθνική όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει, αλλά εκει πάνω στην καλύτερη να βρεθείς αγκαλίτσα με καμία αρκουδα.
Λιεβέντημ' εμείς οι σοβαροί Πατρινοί την κάνουμε μακριά από Πάτρα στις απόκριες. Να κάνεις τι στην Πάτρα, να δοκιμάσεις Καφέ στην Αγ. Νικολάου με 12 ευραίουλα? Να φας φαγητό αγνώστου προελεύσεως και αγνώστου ταυτότητας αλλά αξιοσέβαστης τιμής? ή να δεις χιλιάδες παρτσακλά να γυρνοβολάνε μεθυσμένα να ξερνοβολάνε στις γωνίες?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
κύριε vaska θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τις παρέες σας διότι ο προαναφερομένος κύριος είναι ένας αλήτης, μηχανοβιος, αλλά ευτυχώς όχι μαλλιάς, ο οποίος μοναδικό του σκοπό έχει να μεταφέρει την κουλαμάρα του σε όλους όσους συναναστρέφεται. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε την οδηγική σας ακεραιότητα, θα σας θυμισω το παλιό καλό Βαυαρικό (Bayerische στην τοπική διάλεκτο):
BMW ενωμένα ποτέ νικημένα...
Υ.Γ. Το παίζω καλός μηπως και με καλέσεις του χρόνου τις αποκριες εκεί γιατι δεν εχω κανει ποτέ αποκριες στην Παρτα!!!!
Κοίτα το καρναβάλι της Πάτρας έχει γίνει ΚαρναΠολυΧάλι της Πάτρας και όποιος σέβεται έστω και λίγο την τσέπη του και τον εαυτό του, απλά πηγαίνει σε κανένα βουνό και περνάει ζάχαρη. Πουτανάκια που δεν ξέρουν γιατί πηδιούνται δόξα τω Θεό γεμάτος ο τόπος δεν νομίζω να πρέπει να ζήσεις τη "μαγεία" του Πατρινού καρναβαλιού για να τα γνωρίσεις. Ελάτε όποτε θέλετε, υπάρχουν όμορφοι χωμάτινοι και ασφάλτινοι προορισμοί να αποδράσουμε....
εσυ γιατι νομιζεις οτι δεν εχω ερθει μεχρι σημερα στην Πατρα για καρναβαλι....απλα δεν το λεμε τοσο χυμα....ασε οι τουριστες αφηνουν φραγκα στην πολη και μπορει να γινει και κατι καλο!!!
προτιμω τα βουνα και εγω
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Ναι θα γίνει κάτι καλό, θα μεγαλώσουν κι άλλο οι τσέπες των απανταχού παρώντων λαμογιών. Άσε ρε φίλε....οι γυναικολόγοι έχουν τρελές δουλειές 2 μήνες μετά το καρναβάλι και τα φαρμακεία που είναι ανοιχτα την Κ. Δευτέρα το ξέρουν από πριν κι εφοδιάζονται με "το χάπι της επόμενης μέρας" σε...... παλέτες. Αυτά.
Άσχετο ... Δεν ξέρω στην πρωτεύουσα αλλά εδώ στην Πάτρα σήμερα έχει καιρό για εδρομάρα. Ήλιος, 22 βαθμοί και το σημαντικότερο δεν υπάρχει σύννεφο στον ουρανό. Ο Ηλίας που είναι???
κι αυτό το video για να αποδείξω το ότι τα BMW "ΔΕΝΟΥΝ" απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον. Είμεθα οικολόγοι κύριοι
http://www.youtube.com/watch?v=_7E4V...aynext_from=PL
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Αγ. Νικολάου, πίνω καφέΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ο Ηλίας που είναι???![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais