Για τον OWEN.
Ρε φίλε , άδικα τα πήρες στο κρανίο μαζί μου.
Δεν ήθελα να θίξω ούτε εσένα ούτε την υπογραφή σου.
Σε μία δημόσια συζήτηση όμως , όσα υποστηρίζει έκαστος , κρίνονται...
Το θέμα εξ'αρχής ήταν αν συμφέρει ή όχι να παρανομήσει κάποιος προκειμένου να γλυτώσει
κλίση απο τις κάμερες της τροχαίας ή να αποφύγει έλεγχο σε ενδεχόμενο μπλόκο, χωρις συνέπειες.
Στη συνέχεια έπεσαν πολλές ιδέες "στο τραπέζι" όπως , της ολικής αφαίρεσης της πινακίδας , της αναδιπλωσης , της ζελατίνας , όπως και οι δικές σου προτάσεις για λάσπωμα και καμμένο λαμπάκι.
Η γνώμη που υποστηρίζω είναι πως όποιος σεβεται τον εαυτό του και τους άλλους δεν ακολουθεί παρόμοιες τακτικές.
Πρέπει να λάβεις υποψη σου πως ακόμη κι αν γλυτώσεις μια - δυο κλήσεις , κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να βρεθείς απίστευτα μπλεγμένος , δηλ ενω πήγαινες για μαλί να βρεθείς "kouremenos" .
Επειδή όμως υπέπεσες στο ατόπημα να με βρίσεις , αποκαλώντας με "μπατσογλύφτη" θα σου περιγράψω τι σκοπεύω να κάνω εγώ με τη δικιά μου πινακίδα.
Λοιπόν θα φτιάξω μια πινακίδα μαιμου... με τα δικά σου νούμερα....
Στη συνέχεια θα λυσσάξω το μηχανακι σε όλους τούς δρόμους όπου υπάρχουν κάμερες.
Στο πρώτο μπλόκο της τροχαίας που θα συναντήσω , θα περάσω με χίλια δείχνωντάς τους και το μεσαίο δάχτυλο.
Μετά ξεχαρμανιασμένος θα γυρίσω σπίτι και θα περιμένω να σε δώ να τρέχεις και να μη φθάνεις.....
Ετσι για να καταλάβεις ότι σ'αυτον τον διαγωνισμό "μαλακίας" υπάρχουν και καλύτερες ιδέες απο τα λασπώματα και τα λαμπάκια.