Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Για τον OWEN.

Ρε φίλε , άδικα τα πήρες στο κρανίο μαζί μου.
    Δεν ήθελα να θίξω ούτε εσένα ούτε την υπογραφή σου.

Σε μία δημόσια συζήτηση όμως , όσα υποστηρίζει έκαστος , κρίνονται...

Το θέμα εξ'αρχής ήταν αν συμφέρει ή όχι να παρανομήσει κάποιος προκειμένου να γλυτώσει
    κλίση απο τις κάμερες της τροχαίας ή να αποφύγει έλεγχο σε ενδεχόμενο μπλόκο, χωρις συνέπειες.

Στη συνέχεια έπεσαν πολλές ιδέες "στο τραπέζι" όπως , της ολικής αφαίρεσης της πινακίδας , της αναδιπλωσης , της ζελατίνας , όπως και οι δικές σου προτάσεις για λάσπωμα και καμμένο λαμπάκι.

Η γνώμη που υποστηρίζω είναι πως όποιος σεβεται τον εαυτό του και τους άλλους δεν ακολουθεί παρόμοιες τακτικές.

Πρέπει να λάβεις υποψη σου πως ακόμη κι αν γλυτώσεις μια - δυο κλήσεις , κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να βρεθείς απίστευτα μπλεγμένος , δηλ ενω πήγαινες για μαλί να βρεθείς "kouremenos" .

Επειδή όμως υπέπεσες στο ατόπημα να με βρίσεις , αποκαλώντας με "μπατσογλύφτη" θα σου περιγράψω τι σκοπεύω να κάνω εγώ με τη δικιά μου πινακίδα.
    Λοιπόν θα φτιάξω μια πινακίδα μαιμου... με τα δικά σου νούμερα....
    Στη συνέχεια θα λυσσάξω το μηχανακι σε όλους τούς δρόμους όπου υπάρχουν κάμερες.
    Στο πρώτο μπλόκο της τροχαίας που θα συναντήσω , θα περάσω με χίλια δείχνωντάς τους και το μεσαίο δάχτυλο.
    Μετά ξεχαρμανιασμένος θα γυρίσω σπίτι και θα περιμένω να σε δώ να τρέχεις και να μη φθάνεις.....

Ετσι για να καταλάβεις ότι σ'αυτον τον διαγωνισμό "μαλακίας" υπάρχουν και καλύτερες ιδέες απο τα λασπώματα και τα λαμπάκια.

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    εγω στην τελικη μια ερωτηση εκανα....γιατι ζοριζεσαι τοσο δεν εχω καταλαβει....φιλε τακηκκ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Κανένα ζόρι !
    Μαζί σου , φίλε κουρεμένε.
    Εσύ απ'την αρχή είσαι καθαρός.
    Απλά διαφωνούμε. Και πάλι φίλοι και συνάδελφοι είμαστε.
    Κάποια πράγματα μου φάνηκαν αστεία και αντέδρασα , με πικρό ίσως χιούμορ.
    Δέχθηκα και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, που δεν ανταπέδωσα.
    Οταν , αν , συναντηθούμε , θα διαπιστώσεις ότι δεν είμαι και τόσο συντηρητικός όπως ίσως νομίζεις.
    Αυτά.
    Καλούς δρόμους.

......προκειμένου να γλυτώσει ..κλίση..!! απο τις κάμερες .......

Ωχ.. μολις είδα ότι έγραψα την κλήση υπο ..... κλίση..!

Εγώ πιστέυω πως η ύπαρξη ή όχι της πινακίδας είναι καθαρά θέμα του καθενός.Παρόλα αυτά η αφαίρεσή της ειδικά για τους κατόχους "πολλών κυβικών" επιβάλλεται,για μένα τουλάχιστον.Όταν η πρώτη σου είναι 120-130χλμ όσο νόμιμος και σύμφωνος με τους τύπους να είσαι κάπου θα χρειαστεί να ελαφρώσεις κατά αρκετά ευρώ γιατί θα παρατυπίσεις.Επίσης θα γλυτώσεις αρκετές φορές από κομπλεξικά παιδάκια τύπου "μπάτσοι" που είτε γιατί θέλουν να το παίξουν κάποιοι είτε γιατί καθοδηγούνται από τους ανωτέρους τους θα σε κάνουν να νιώσεις σκουπίδι διαλύοντάς σου όσο μπορούν την ψυχολογία.
    Ας γίνει πρώτα το κράτος σωστό και μετά να ζητήσει και σωστούς πολίτες

Σωστός ο φίλος

Λέτε έ ??
    Χμ μάλλον σήμερα θα βγάλω κι εγώ τις πινακίδες απ' το HAMMER μου.
    Ελευθερία βρε αδερφέ...
    :rotflmao:

Σε forum για μοτοσυκλέτες είμαστε μην ξεχνιέσαι!!

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k6inside
    Εγώ πιστέυω πως η ύπαρξη ή όχι της πινακίδας είναι καθαρά θέμα του καθενός.Παρόλα αυτά η αφαίρεσή της ειδικά για τους κατόχους "πολλών κυβικών" επιβάλλεται,για μένα τουλάχιστον.Όταν η πρώτη σου είναι 120-130χλμ όσο νόμιμος και σύμφωνος με τους τύπους να είσαι κάπου θα χρειαστεί να ελαφρώσεις κατά αρκετά ευρώ γιατί θα παρατυπίσεις.Επίσης θα γλυτώσεις αρκετές φορές από κομπλεξικά παιδάκια τύπου "μπάτσοι" που είτε γιατί θέλουν να το παίξουν κάποιοι είτε γιατί καθοδηγούνται από τους ανωτέρους τους θα σε κάνουν να νιώσεις σκουπίδι διαλύοντάς σου όσο μπορούν την ψυχολογία.

+1000!!!!!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το θρεντ καθ' ότι για εμένα δεν τίθεται θέμα. Ή χρειάζεται να έχουν όλοι πινακίδες, ή δε χρειάζεται να έχει κανένας οπότε καταργούμε το νόμο, τα υπόλοιπα είναι τρίχες (επιβάλλεται λέει η αφαίρεση στα μεγάλα κυβικά.... τι άλλο θα ακούσουμε). Αυτό που για κάθε νομοταγή πολίτη σοβαρής χώρας είναι αυτονόητο εδώ είναι θέμα για συζήτηση.

Κλασσικές απαντήσεις Ελληνάρα: Θα γίνω νόμιμος όταν γίνουν οι άλλοι ή όταν βελτιωθεί το άχρηστο κράτος (το οποίο εγώ δημιουργώ), εγώ θα είμαι μεν παράνομος αλλά είμαι υπεύθυνος οπότε δεν τρέχει τίποτα (με άλλα λόγια εγώ είμαι μάγκας και έχω παραπάνω δικαιώματα αλλά λιγότερες υποχρεώσεις), φταίνε οι μπάτσοι που είναι κομπλεξικοί και άλλα τέτοια όμορφα.

Θες να παρανομήσεις; Επιλογή σου. Πρέπει να σε σκίσουν αν σε πιάσουν; Εφ' όσον η παράβασή σου είναι εσκεμμένη και μπορεί να έχει επιπτώσεις στην κατάσταση άλλων (π.χ. ταχύτητα ή πιθανή εγκατάλειψη θύματος σε ατύχημα), ναι και μάλιστα άγρια. Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο μπορείς να το κυνηγήσεις, υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια, δεν είμαστε Γερμανία αλλά ούτε Ουγκάντα.

Οι μισοί από εσάς που λέτε ότι το να μην έχεις πινακίδα είναι ΟΚ για να μπορείς να πηγαίνεις πλακωμένος όταν γουστάρεις, σε κανένα άλλο θρεντ θα θάβετε τους ξεκράνωτους ή θα απαιτείτε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα καμιά θείτσα που παραβίασε το στοπ κατά λάθος.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    ρε μαγκες ξεκολλατε...

παρακινησε κανεις τον αλλο να βγαλει πινακιδες; ο καθενας εχει μυαλο να σκεφτει κ να κρινει τι ειναι σωστο κ να πραξει αναλογα...

οποιος εχει πινακιδες πανω επειδη πιστευει οτι πρεπει να εχει εννοειται οτι καλα κανει και μπραβο του...

οποιος δεν εχει, ειναι δικη του αποκλειστικα η επιλογη κ εννοειται οτι γνωριζει τις συνεπειες...

ο καθενας πραττει αναλογα...

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon

Ναι ξερεις ομως τι γινεται? Αυτο το κράτος δεν δημιουργηθηκε απο εξωγηινους ουτε μας κυβερνανε οι γερμανοι. Το κράτος που έχεις ειναι αυτό που αξιζει στους πολιτες του. Εσυ γουσταρεις να μην εχεις πινακιδα? καλα κανεις. Ο αλλος γουσταρει να φοροδιαφευγει? και αυτος καλα κανει. ο αλλος γουσταρει μιζες? μια χαρα ολα

δεν μπορουμε να κρινουμε χωρις να κρινομαστε. Παρτε το χαμπαρι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Πολυ σωστες αποψεις...οταν λες φιλε ¨κατοχοι πολλων κυβικων¨ απο ποσα cc και πανω εννοεις?
    Ειμαι με το κατσαβιδι στο χερι,αν θες λιγο συντομα...
    ...cause the place seems still alive...

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Πολυ σωστες αποψεις...οταν λες φιλε ¨κατοχοι πολλων κυβικων¨ απο ποσα cc και πανω εννοεις?
    Ειμαι με το κατσαβιδι στο χερι,αν θες λιγο συντομα...
    Παει αναλογα με τιν τυπο της μηχανης δεν ειναι standard. Αλλο ειναι για on off, αλλο για ss αλλο για cruiser:rotflmao:

Δήθεν όλοι μου ρε πστ μου σε αυτή τη χώρα... Λαμόγια παντού...

(Ε ρε χούντα που μας χρειάζεται....)

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16